Įkraunama...
Įkraunama...

Dracena

QUOTE(barsukele @ 2008 04 30, 07:53)
artimiausias geriausias laikas nežydintiems lapiniams augalams bus nuo gegužės 8 d. 14 val. iki 05 10d. 12 val. Tiksliai pagal mėnulio kalendorių.  biggrin.gif

aciuks.gif viską užsirašiau ir geltoną lapelį prisiklijavau prie kompo - vykdysiu pioneer.gif
Atsakyti
reikia jūsų patarimo smile.gif
turiu tokią vat palmę, sena jau labai, kotai lb ilgi, paremta,kad laikytųsi, ta viena šaka labai ilga (matos nuotraukoj) ax.gif
aš ją kovo mėn. persodinau ir jinai man labai daug lapų numetė sad.gif gaila buvo žiūrėt kai kasdien vis daugiau lapų geltonavo unsure.gif
tai va aš galvoju tą ilgąją šaką nupjaut, kaip jūs manot, ar man jinai "nenumirs"?
gal kokią kitą išeitį galit pasiūlyt? user posted image
user posted image
Atsakyti
Aš tai vakar persodinau palmę, kurią parsivežiau iš mamos smile.gif O jūs man pasakykit, o palmių žemė nuolat turi būt drėgna ar reik laukt kol išdžius žemė ir tik tada vėl laistyti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 05 08, 08:28)
Aš tai vakar persodinau palmę, kurią parsivežiau iš mamos  smile.gif O jūs man pasakykit, o palmių žemė nuolat turi būt drėgna ar reik laukt kol išdžius žemė ir tik tada vėl laistyti?  unsure.gif

na nelauk kol visiškai išsausės, bet atmink, kad viršutinis sluoksnis išdžiūna greičiau neiu šaknys, kad per daug nebūtų irgi.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 01 29, 20:11)

geras bigsmile.gif

mano tokiam pačiam vazonike auga lotuliukas.gif , prie progos reiks įmest fotkę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katiliukas: 24 gegužės 2008 - 13:36
QUOTE(grange @ 2007 06 01, 11:51)
tai jei pūtų, tai jaučiu kotas minkštėtų..  g.gif

na va mano gyre, gyre palme ir nugyre doh.gif
nuo 1 koto lapus numete, kodas pradejo nuo galiuko minkstet, as apie 7 cm nukirpau...ir ka dabar daryt? idomu isaugs is galiuko kas, ar visai reik nukirpt... g.gif
Atsakyti
vakar is vyro gavau dovanu grazuole dracena, nu man ji laaaabai grazi, bet va iskilo klausimas, kaip ja laistyti? tiesiai i zeme ar geriau i lekstele po vazonu? ir geriau apipurksti lapus ar viena karta i savaite nunesti ja i dusa ir visa aplaistyti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 05 28, 09:04)
vakar is vyro gavau dovanu grazuole dracena, nu man ji laaaabai grazi, bet va iskilo klausimas, kaip ja laistyti? tiesiai i zeme ar geriau i lekstele po vazonu? ir geriau apipurksti lapus ar viena karta i savaite nunesti ja i dusa ir visa aplaistyti? biggrin.gif

aš kiekvieną dieną draceną purškiu, jai tai patinka biggrin.gif , o laistau tiesiai į vazoną, aš pačiame vazone nemažą drenažo sluoksnį esu padariusi, tai kažkaip nelabai bijau, kad perliesiu biggrin.gif . Va mano dracena ax.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 05 28, 09:04)

Aš lieju į vazoną, vasarą kasdien, jei pamirštu kas antrą dieną apipurškiu būtinai, ir vieną kart per savaitę ji pas mane su kitom gėlėm keliauja į dušą. žiemą rečiau "prausias" bet visgi prausias. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 05 28, 12:08)
Aš lieju į vazoną, vasarą kasdien, jei pamirštu kas antrą dieną apipurškiu būtinai, ir vieną kart per savaitę ji pas mane su kitom gėlėm keliauja į dušą. žiemą rečiau "prausias" bet visgi prausias.  mirksiukas.gif

as laistau 2-3kartus per savaite, tiesiai i vazona, laistydama ir apipurskiu, o dusiuka gauna karta per 2men.
Atsakyti
na taip, daro kaip kam patogiau ir kaip gėlei geriau, aš matau kaip ji atsigauna iš po dušo ir purškimo, tad stengiuos dažniau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,norėčiau prisijungt prie jūsų.Aš turiu draceną marginatą,o vakar padovanojo dar vieną,bet nežinau pavadinimo,gal compacta?Bandysiu įkelt nuotrauką iš neto,nes savo negaliu,sugedęs fotoaparatas.Ar galiu ją iš kart persodinti,ir koks vazonas geriau tiktų,gilesnis,platesnis?

http://tbn0.google.c...w.houseofplants.

http://www.hpca.de/i...na_compacta.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emma: 30 gegužės 2008 - 09:29