Įkraunama...
Įkraunama...

Dracena

aciu grange!!!! dabar tikrai isitikinau, kad auginu dracena, o ne juka thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(LIUXX @ 2008 01 23, 12:37)
Aga, patresiu....ikisu i zeme trasu lazdeles.
Kiek ziurinejau dracenu nuotraukas, tai jos nera visos vienodos (yra visokiu rusiu)

Dracenos megsta istisus metus sviesa ir siluma. Pabandyk arciau lango statyti.

ačiū už informaciją 4u.gif
Atsakyti
wub.gif kokių gražių auginat dracenų...mano irgi buvo graži blush2.gif ,dabar tą nulaužtą dalį įkišau į tą patį vazoną žemėn,tai įdomiai atrodo biggrin.gif
pas mane joms tinkama aura augti.Pirkau kažkada Maximoj už 0,99cnt pageltusią dėl pabandymo-atsigaus ar mirs...ir bigsmile.gif atsigavo,kad auga graži ,išsikerojus plačiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elvitė***** @ 2008 01 24, 14:14)
wub.gif kokių gražių auginat dracenų...mano irgi buvo graži  blush2.gif ,dabar tą nulaužtą dalį įkišau į tą patį vazoną žemėn,tai įdomiai atrodo  biggrin.gif
pas mane joms tinkama aura augti.Pirkau kažkada Maximoj už 0,99cnt pageltusią dėl pabandymo-atsigaus ar mirs...ir  bigsmile.gif  atsigavo,kad auga graži ,išsikerojus plačiai thumbup.gif

Tai vat , kad isgelbejai is mirties gniauztu, tai ji ir atsidekojo 4u.gif
Atsakyti
Na,mergaites ir as prisijungiu prie jusu.Pati auginu keleta dracenu.Nepriekaistingi,nekaprizingi augalai(bent jau pas mane).Auga kuo puikiausiai ir malonina aki bigsmile.gif .Neturiu jokio vargo su jomis.
O stai ,viena is mano gelyciu.
user posted image
Atsakyti
Sveikos! Na mano dracena ne tokia grazi, bet jau bus 10 metu, kaip ja turiu. Labai isstype sakeles, gal laikas jas formuot pradeti ar geneti, bet nezinau kada ir kaip. Gal galite patarti?
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2008 01 26, 17:07)
Na,mergaites ir as prisijungiu prie jusu.Pati auginu keleta dracenu.Nepriekaistingi,nekaprizingi augalai(bent jau pas mane).Auga kuo puikiausiai ir malonina aki bigsmile.gif .Neturiu jokio vargo su jomis.
O stai ,viena is mano gelyciu.
gražutė, ir tokia tanki thumbup.gif

QUOTE(3 sunu mama @ 2008 01 29, 16:24)
Sveikos! Na mano dracena ne tokia grazi, bet jau bus 10 metu, kaip ja turiu. Labai isstype sakeles, gal laikas jas formuot pradeti ar geneti, bet nezinau kada ir kaip. Gal galite patarti?

tai gal labai į šviesą linksta?
ar turi foto, parodyk..

o čia tai mano tetos dracena.nu kai pamaačiau labai patiko, nes pasodino nulaužtą viršūnėlę ir paskiau pradėjo linkti lapai, nupjovė, ir va kas gavos, dar taip nesu mačius, kad augtų bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 01 29, 20:11)

tai gal labai į šviesą linksta?
ar turi foto, parodyk..

tai, kad nemoku ideti nuotraukos blush2.gif . Lygtai reikia 100 zinuciu buti parasius...
Atsakyti
grange, faina dracena, aš irgi taip dar nemačius bigsmile.gif
Atsakyti
labutis, dracenu augintojos 4u.gif
na, va, rugseji pirkau dracena, jos cia 3 kotai vienam vazone ir kiekvienas turi po 3 virsuneles. Galvoju, gal reikia pavasari su jomis ka nors daryt, nes ta virsutine labai jau vesli ir panasu, kad jie gozia vienas kita..
na, gal kuri panasiai auginot ir galit duoti kokiu patarimu? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viduciux: 29 sausio 2008 - 20:15
Aciu,mergaites,uz pagyrimus aciuks.gif .Jo,manoji tokia tankoka ir pakankamai taisklingai auga.Nezinau,ji man tokia nepriekaistinga gelyte.Jokio vargo nera ja auginant bigsmile.gif .Laistau karta per savaite,tresiu ''SCHULTZ''trasomis,reguliariai purskiu ir geriuosi clap.gif
Papildyta:
grange,tavo tetos draceniuke tikrai idomi dirol.gif smile.gif
Atsakyti

Sveikos.Noriu prisijungti prie dracenu augintoju,Turiu tris,bet kai is terasos atnesu i kambari jos taip nussistekena,kad vos gyvos islieka iki pavasario.Kiekviena karta baudziuosi jau mest lauk,bet gaila,nes vienai jau desimt metu.Per vsara atsigauna lauke suvesi,o namie beda.Atrodo ir nekarsta kambary ir dregme normali,o sviesos tai, kaip pas visus ir neperlaistau.Nezinau.
Atsakyti