Įkraunama...
Įkraunama...

Dracena

Sveikutes.
Pasirodysiu savo dracenas rolleyes.gif

user posted image

O cia ugliukai, kuriuos leidzia.....
cia vienos dracenos kota susmulkinau i kelias dalis, bet vasko nelasinau

user posted image user posted image
Atsakyti
tai po kaire vazonas kur, man rodos ka reik vandens blush2.gif

na geru laiku matyt nupjovei, kad leidžia visi, dar kol mažos tai gali augt vienam vazone bet šiaip tai daugiau ankšta darysis g.gif

bet čia tavo jaunutės, ne? kad lapeliai tokie siauručiai liauni matos, nu tokie jau šviežutėliai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 01 22, 17:41)
1.tai po kaire vazonas kur, man rodos ka reik vandens  blush2.gif

2.na geru laiku matyt nupjovei, kad leidžia visi, dar kol mažos tai gali augt vienam vazone bet šiaip tai daugiau ankšta darysis  g.gif

3.bet čia tavo jaunutės, ne? kad lapeliai tokie siauručiai liauni matos, nu tokie jau šviežutėliai atrodo  wub.gif

1. blush2.gif
2.Tikriausiai geru laiku. Gal kitamet atskirsiu g.gif
3.Ta kur viena, tai kokie 5 metai (tos kitos vaikas tongue.gif ). Kitai tiksliai nezinau, bet tikrai virs 6 metu), o ugliukus kazkur pries puse metu pradejo leisti.
Atsakyti
nu tai "vaikas" lenkia "mamą" tada. bet tu jas patręši ? nes įsivaizdavau kad jaunutės dar, nors gal ne visų lapai vienodai būna, nes kitų tai matos tokie stambūs platesni ta prasme... g.gif
Atsakyti
laba, kreipiuosi pagalbos ir patarimų sad.gif kodėl maniškei dracenukei vysta lapai? kas gali būti? atrodo ir neperlieju? kaip ją išgelbėti? ar gali tai būti dėl tamsesnio kambario, saulės šviesos?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 01 22, 18:47)
nu tai "vaikas" lenkia "mamą" tada. bet tu jas patręši ? nes įsivaizdavau kad jaunutės dar, nors gal ne visų lapai vienodai būna, nes kitų tai matos tokie stambūs platesni ta prasme...  g.gif

Aga, patresiu....ikisu i zeme trasu lazdeles.
Kiek ziurinejau dracenu nuotraukas, tai jos nera visos vienodos (yra visokiu rusiu)
QUOTE(agnek @ 2008 01 22, 22:34)
laba, kreipiuosi pagalbos ir patarimų sad.gif kodėl maniškei dracenukei vysta lapai? kas gali būti? atrodo ir neperlieju? kaip ją išgelbėti? ar gali tai būti dėl tamsesnio kambario, saulės šviesos?

Dracenos megsta istisus metus sviesa ir siluma. Pabandyk arciau lango statyti.
Atsakyti
tai jo jo, čia gal dar rūšis pas tave kitokia smile.gif

Aš tai pastebėjau,akd vaistinėse labai gerai dracenos auga, ir ligoninėse. matyt joms patinka gal tas kvapas g.gif
Papildyta:
wink.gif Čia maniškė.. ( pirkau kažkur prieš 7 metus g.gif )tik žiūriu jau kažko vėl lapeliai ruduot pradėjo, gal šį kart perliejau, nes dažnokai palieju

user posted image

o čia tai nupjautoji viršūnė, pjoviau 2005 gegužę, tai per du metus su biškiu nelabai daug ir paaugo unsure.gif bet pati į viršų tai gerokai paaugus, gal tas vaikas užgoštas per daug g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 23 sausio 2008 - 12:46
QUOTE(grange @ 2008 01 23, 12:41)
tai jo jo, čia gal dar rūšis pas tave kitokia smile.gif

Aš tai pastebėjau,akd vaistinėse labai gerai dracenos auga, ir ligoninėse. matyt joms patinka gal tas kvapas  g.gif

Ot narkomanes....tiksliau toksikomanes tongue.gif

Lapai tikrai ziuriu pas tave platesni bigsmile.gif
Gal ta vaika i lango puse atsukti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LIUXX: 23 sausio 2008 - 12:55
QUOTE(LIUXX @ 2008 01 23, 12:50)
Ot narkomanes....tiksliau toksikomanes tongue.gif

Lapai tikrai ziuriu pas tave platesni bigsmile.gif
Gal ta vaika i lango puse atsukti g.gif

sakau reikia gal periodiškai palašint kokių vaistų laugh.gif

sukioju aš ją dažnai, jau kai pradeda krypoti, a velnias žino, gal kai mažiukas dėl to tiap, iš vis aš nenorėjau kad leistų, būt užtekę dviejų, na bet jei jau išleido tai tegu auga, žėsiu kaip vėliau bus jei ką nulaučiu ir tą.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 01 23, 12:58)
sakau reikia gal periodiškai palašint kokių vaistų laugh.gif

Salia gal kokio spirituko pastatyt biggrin.gif
Atsakyti
paaiskinkit man kuo skiriasi juka ir dracena... niekaip nesuprantu g.gif
Papildyta:
man atrodo, kad as turiu dracena.turiu jau 2 metus, pernai pavasari persodinau, bet ji kaip sustojo vietoje, taip sustojo. ir laistau nedaug ir tresiu, bet rezultato jokio. patarkit, ka daryt...
Atsakyti
QUOTE(rrassiukkass @ 2008 01 23, 18:08)
paaiskinkit man kuo skiriasi juka ir dracena... niekaip nesuprantu g.gif

Dracenos:

user posted imageuser posted image
user posted image

jukos:

user posted image
user posted image
user posted image

biški skirias išvaizda g.gif
Atsakyti