Įkraunama...
Įkraunama...

Dracena

QUOTE(grange @ 2008 01 09, 12:48)
aš užvarvinau vaško nuo žvakės  mirksiukas.gif

Labai ačiū už patarimą bigsmile.gif Einu pjauti biggrin.gif

O kaip reikia laistyti draceną: ar į vazonėlį ar į lėkštutę pilti vandenį? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliu``tave: 09 sausio 2008 - 19:19
QUOTE(myliu``tave @ 2008 01 09, 19:12)
Labai ačiū už patarimą  bigsmile.gif Einu pjauti  biggrin.gif

O kaip reikia laistyti draceną: ar į vazonėlį ar į lėkštutę pilti vandenį?  g.gif

aš tai pilu į vazoną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 01 09, 19:31)
aš tai pilu į vazoną  mirksiukas.gif

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myliu``tave @ 2008 01 09, 20:12)
O kaip reikia laistyti draceną: ar į vazonėlį ar į lėkštutę pilti vandenį?  g.gif

laba smile.gif

aš pilu į vazoną, nes vazonas didžiuuulis, o lėkštė pagal draceną, tai miniatiurinis smile.gif
Atsakyti
dracenas ir aš laistau ne į lėkštutę, o pilu į vazoną. Tik pastebėjau, kad perlaisčius, joms labai nepatinka
Atsakyti
Sveikos dracenu augintojos 4u.gif ...jungiuosi i jusu bureli.
Auginu dvi dracenas....kol kas del ju bedu neturiu. Kita dienele ikelsiu pasirodyt ax.gif
Atsakyti
SOS
Dracenų mylėtojos,gelbėkit./....
nulaužiau dracenos viršūnę su visais lapais doh.gif tokios tarpios plačios trys buvo,liko tik dvi verysad.gif
Ką daryt su nulaužta dalim?turbūt neverta vandeny laikyt,nieko nepadės jai(šaknų neišleis rolleyes.gif )
ir ką daryt su tuo stiebu ?kyšo kaip koks......
Atsakyti
Ar dracenos NUODINGOS????? g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(elvitė***** @ 2008 01 20, 14:13)
SOS
Dracenų mylėtojos,gelbėkit./....
nulaužiau dracenos viršūnę su visais lapais  doh.gif  tokios tarpios plačios trys buvo,liko tik dvi  verysad.gif
Ką daryt su nulaužta dalim?turbūt neverta vandeny laikyt,nieko nepadės jai(šaknų neišleis  rolleyes.gif )
ir ką daryt su tuo stiebu ?kyšo kaip koks......

nulūžusią dalį dėk į vazoną, o ant tos, kur nulūžo užvarvink vaško, ir tegu būna, gal išleis pavasarį ataugėles, jei ne bus be viršūnės, dabar jau nieko nepadarysi....

QUOTE(aistutėlė @ 2008 01 20, 14:24)
Ar dracenos NUODINGOS????? g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

hmm nežinau unsure.gif
Atsakyti
Labas vakaras ax.gif

Buvau priversta čia ateiti, nes mano dracena nei iš šio nei iš to pradėjo geltonuot ir mest lapus verysad.gif Nei pusės nebeliko verysad.gif Daugiau kaip metus laiko ją auginu, viskas buvo gerai. Atsigavo net poto, kai katinas apgriaužė.. Kas jai dabar galėjo nutikt? Ir kaip gelbėt? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 01 20, 18:32)
nulūžusią dalį dėk į vazoną, o ant tos, kur nulūžo užvarvink vaško, ir tegu būna, gal išleis pavasarį ataugėles, jei ne bus be viršūnės, dabar jau nieko nepadarysi....
hmm nežinau  unsure.gif

į vazoną su vandeniu ar žemėm? g.gif
ačiū,eisiu lašint vaško smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elvitė***** @ 2008 01 21, 12:36)
į vazoną su vandeniu ar žemėm? g.gif
ačiū,eisiu lašint vaško  smile.gif

Žemėm, išleidžia irgi mirksiukas.gif
Atsakyti