Įkraunama...
Įkraunama...

Dracena

QUOTE(garbane @ 2007 11 11, 14:10)
Merginos, sos  unsure.gif

Nusipirkau vakar dracena marginata ir nezinau ka man su ja daryt  doh.gif persodint-nepersodint?  g.gif Suprantu kad jau beveik ziena - ramybes metas - gal labai blogai jeigu persodinsiu..? O kaip zinot i kokio dydzio vazona sodint? Kokia zeme det? O gal palikt pirktiniam vazone? Patarkit nes zalia as geliu auginime  doh.gif

vistiek tu ja nesei is paraduotuves i namus - klimatas atmosfera bendra kitokia, as manau nepakenks persodinimas schmoll.gif pati esu lapkriti ne viena gelyte persodinus ir auga kaip pupos. suprantu, kad spalis tinkamiausias menuo, bet lapkricio pradzia irgi ne ka toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.fotofabri...o.15216983.jpeg Štai mano gelyte blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgyyyyte: 19 lapkričio 2007 - 23:02
QUOTE(jurgyyyyte @ 2007 11 20, 00:00)
http://www.fotofabri...o.15216983.jpeg                                                    Štai mano gelyte blush2.gif  biggrin.gif

Kokia graži bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Man labai patinka tos siaurais lapeliais dracenos.Va tokios kaip paveikslelyje, tik cia tokia nelabai dailiai nuaugusi. Bet beda ta, kad jos labai patinka ir musu katei, ji nukramto lapu galiukus - tenka auksciau pakelti. Bet vel beda-kate toks padarelis kuris ir aukstai uzlipa, tai jau dvi dracenas man numete ir nulauze. O kai augini augina, jos graiziai isauga ir tenka atsisveikinti us jomis tai nusprendziau neauginti tokiu.
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2007 11 20, 16:17)
Man labai patinka tos siaurais lapeliais dracenos.Va  tokios kaip paveikslelyje, tik cia tokia nelabai dailiai nuaugusi. Bet beda ta, kad jos labai patinka ir musu katei, ji nukramto lapu galiukus - tenka auksciau pakelti. Bet vel beda-kate toks padarelis kuris ir aukstai uzlipa, tai jau dvi dracenas man numete ir nulauze. O kai augini augina, jos graiziai isauga ir tenka atsisveikinti us jomis tai nusprendziau neauginti tokiu.

O mano tokia dracena jau lubas siekia, va ir nežinau, ką toliau su ja daryti? ax.gif
Atsakyti
Dekui dekui uz pagyrima blush2.gif ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgyyyyte: 20 lapkričio 2007 - 15:25

QUOTE(neli @ 2007 11 20, 15:22)
O mano tokia dracena jau lubas siekia, va ir nežinau, ką toliau su ja daryti?  ax.gif

bigsmile.gif anee, parodyk foto, kiek metų augini?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 11 20, 16:28)
bigsmile.gif  anee, parodyk foto, kiek metų augini?

Jau 10 metų, jei pavyks namie foto įmesiu. biggrin.gif
Atsakyti
Bandau įkelt savo augalėlį biggrin.gif

http://images32.fotk....jpg?1195643921

Et, nemoku įkelt, kad iš karto matytųsi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neli: 21 lapkričio 2007 - 13:33
wow bigsmile.gif kokia didelė, tikrai jau vargšė remias į lubas, negerai taip augti.. tau reikia pajut tą ilgiausią šaką ir turėsi dvi gėlytes, nes kaip kitaip augs.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 11 21, 16:08)
wow  bigsmile.gif  kokia didelė, tikrai jau vargšė remias į lubas, negerai taip augti.. tau reikia pajut tą ilgiausią šaką ir turėsi dvi gėlytes, nes kaip kitaip augs....  unsure.gif

Taigi labai gaila ją pjauti, nors matyt teks, tik baisu, kad paskui galų neatiduotu po tokios egzekucijos. Nors mano mažius buvo vienos mažesnės šakos viržunę nulaužęs, bet kažkaip kitą vietoj jos išleido, tai gal ir čia kaip nors bus. Žiūrėsiu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neli: 21 lapkričio 2007 - 15:35
Labai faina Neli tavo gelyte.
As tokia tik daug mazesne smile.gif nupjoviau, ji man isleido 3 ugliukus.Tai labai graziai dabar auga. Tik beda kad kazkaip apatiniai lapeliu galiukai ruduoja.Nuo ko gal zinot? Ka daryti kad negelstu?
Laikiau ir ant palanges, ir toliau nuo jos. Gal del dregmes?Kiek laistyti?
Dekui uz patarimus! is anksto smile.gif
Atsakyti