QUOTE(Šiaip užklydus @ 2005 05 30, 15:19)
Štai, pagalvojau, pirmąjį (ir, tikriausiai, paskutinį) savo pasisakymą "publikuosiu" čia. Man panašiai tiek metų, kie Zuzulkai. Kyla įvairiausių klausimų ir abejonių. Karts nuo karto paskaitinėjų tokius moteriškus rūpestėlius. Niekada negali žinoti, ko gali prireikti Tačiau iki šiol, šiaip ar taip, bet iškrypėle ar pan. nebuvau vadinama. Tokių klausimų, kuriais diskutuojate čia, gal ir nekildavo, bet egzistencinių - būti-nebūti, turėti ar ne, tikrai nebijodavau užduoti. Apie šį forumą dabar susidariau ne kokią nuomonę. (Nors tikriausiai niekam ir nesvarbu - vienu nariu daugiau ar mažiau.) Ar žinote, kaip geriausia nugalėti savo priešą (pvz., baimę)? Kuo daugiau sužinoti apie ją. Sužinoti kas vyksta, kaip vyksta, kodėl vyksta. Ne visosesame tokios "bobos su kiaušais", galinčios drąsiai nueiti pas pagimdžiusi kaimynę ir paklausti, "tai kaip tau ten buvo?". Galbūt vien todėl buriamės į tokius forumus, kur galime konsultuotis, dalintis abejonėmis, klausti, skųstis, abejoti ir pan. O kad nesi parašiusi 1000 žinučių, nereiškia, kad iš karto negalima klausti tau rūpimų dalykų. Gal žmogus vien todėl ir prisiregistravo? Nežinau, kodėl esate tokios piktos, bet nuliūdinot mane Suprantu, parašiau "ne į temą", galit nudobti mane...
QUOTE(Kaja @ 2005 05 30, 16:47)
forumas man yra vertingas tuom, kad galiu klausti visų dalykų, kurių dar nesu patyrusi, o kitos - jau patyrė. Tuom, kad galiu pati pasakot, apie tai, ką žinau. Tačiau yra viena sąlyga, kuri verčia mus dalintis patirtimi ir mintimis - pasitikėjimas. Būtina sąlyga - tikėjimas, kad nebus pasijuokta iš mano patirties, baimių.
Zuzulkos užvesta tema, yra akivaizdžiai siekianti prisigraibyti įvairiausių pikantiškų dalykėlių, kuriuos būtū galima aptarti galbūt visai ir nemoteriškoje kompanijoje. Ką reiškia vengiamos temos? kiekvienas gi nusistato savo ribas tuo labaiu, nesu girdėjusi, pasipasakojimo apie gimdymą vakarėlius
Zuzulkos užvesta tema, yra akivaizdžiai siekianti prisigraibyti įvairiausių pikantiškų dalykėlių, kuriuos būtū galima aptarti galbūt visai ir nemoteriškoje kompanijoje. Ką reiškia vengiamos temos? kiekvienas gi nusistato savo ribas tuo labaiu, nesu girdėjusi, pasipasakojimo apie gimdymą vakarėlius
As taip supratau, kad man cia taikoma
Nu tai ka prisiduodu Man 28 metai, lygiai tiek, kiek zuzulkai, bent jau ji taip teigia Galit sakyt, kad esu motera su didele patirtim ir t.t. ir pan., bet tokie atseit mano benraamzes issireiskimai, tai ka zinau... Ir dar kai kas. Forumas tikrai yra puikus dalykas, kuriame galima suzinoti daug naudingo, ko ir geriausios drauges nepaklaustum, bet as grieztai pries tokius dalykus, kai klausiama super intymiu dalyku ir dar is to smaginamasi As i viska stengiuosi ziureti linksmai, bet siuo atveju tai iskrypimas ir ne kitaip