Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išmokti gimdyti ???

QUOTE(Katukė @ 2010 07 25, 20:34)
Man natūralus maitinimas būtų vienintelis poilsis ir žinoma džiaugsmas, kad mano mažius gauna patį patį geriausią maistą. Bet iš kur tai paimti?? cray.gif

Tinkamai save tam nuteikti mirksiukas.gif Ir jau dabar susirasti profesionalia zindymo konsultante.

Esu be galo ivairiu istoriju sutikusi, netgi ir tokiu, kai zindyti pradeda negimdziusi, bet isivaikinusi svetima kudiki moteris.....

Kuo daugiau optomizmo ir graziu minciu 4u.gif
Atsakyti
Ar įmanoma išmokti gimdyti? Kas čia per klausimas??? blink.gif Visi nėštumai skirtingi, net gimdymai, tai apie kokį išmokimą galima galbėti... biggrin.gif
Atsakyti
as gimdysiu jau trecia vaikiuka,o baimes tai patikekit pilnos kelnes blink.gif ismokt tai jau tikrai neismoksi schmoll.gif kaip jau bus lemta taip ir pagimdysiu tongue.gif
Atsakyti
Kaip pamokos ar daugybos lenteles, zinoma, neismoksi, BET tinkamai pasiruosti tam tikrai imanoma. Tada ir komplikaciju tikimybe gerokai sumazeja. smile.gif
Atsakyti
Ismokti gali tik kvepuoti ir tinkamai nusiteikti pries gimdyma. O visa kita tik gimdydama patiri. Kaip mokinsies stumti kudiki, kai ner ka stumti? ar mokinsies zindyti, kai jo dar ner? Problema ta, kad, prisiskaicius teorijos, ner kaip is anksto pasipraktikuoti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sagute2 @ 2010 07 31, 22:03)
Kaip mokinsies stumti kudiki, kai ner ka stumti? ar mokinsies zindyti, kai jo dar ner? Problema ta, kad, prisiskaicius teorijos, ner kaip is anksto pasipraktikuoti  tongue.gif

Viskam savas laikas mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu manau, galima. Semetos kursuose taip paruose, kad kaip daugybos lentele zinojau, aisku realybej buna kazkokios variacijos, bet siaip buvau visiskai pasiruosusi ir zinojau ka kada daryti ir jauciau,kad as gimdau, o ne gydytoju komanda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2010 07 31, 23:26)
bet siaip buvau visiskai pasiruosusi ir zinojau ka kada daryti ir jauciau,kad as gimdau, o ne gydytoju komanda  4u.gif

thumbup.gif
Semetos kursai tikrai verti demesio.
Atsakyti
O man Semetos kursai visai nepatiko. Nors juose nebuvau, bet turiu daug draugiu kurios buvo. Prisiklaususios kaip yra naturalu ir tinkama, bet padare klaidu, ar jei ejosi ne taip kaip planavo, kaltino save uz tai, kad nesugebejo pagimdyti tinkamai, arba kaltino personala. Plius, o cia tai tikrai, tos "apsisvietusios" ypac apie zindyma, tiesiogine prasme kaltina ir "varo" ant tu, kurioms nepasiseke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagute2: 02 rugpjūčio 2010 - 14:44
QUOTE(sagute2 @ 2010 08 02, 15:43)
O man Semetos kursai visai nepatiko. Nors juose nebuvau, bet turiu daug draugiu kurios buvo. Prisiklaususios kaip yra naturalu ir tinkama, bet padare klaidu, ar jei ejosi ne taip kaip planavo, kaltino save uz tai, kad nesugebejo pagimdyti tinkamai, arba kaltino personala. Plius, o cia tai tikrai, tos "apsisvietusios" ypac apie zindyma, tiesiogine prasme kaltina ir "varo" ant tu, kurioms nepasiseke.

Kaip galima apie kazka spresti paciam nepabandzius blink.gif Kursuose suteikiama informacija, o kaip ja kas pasinaudoja tai jau ju reikalas doh.gif Cia jei pvz uzsimanai vairuoti masina ir sakai ai kam man tie kursai, va baige kazkas gavo teisias ir vis tiek avarija padare arba ten su policininkais susipyko doh.gif Gerai ,jei mamos apsviecia dukras ir jautiesi pasiruosusi , zinai,kaip kas bus. Bet as pvz nieko nezinojau, net nezinojau kuom skiriasi stanga ir saremis, taigi man informacija is kursu buvo naudinga, ir viskas tik mano atsakomybej kaip kas sekesi smile.gif
Be to kursai ir apsisvietimas nieko bendro neturi suo tuo kokia yra zmogaus asmenybe ar ten kazkas kazka kaltina ar "varo"...atvirksciai sakyciau dazniau tai daro tie, kurie maziau apsiviete atitinkamu klausimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Neturiu nieko pries zinias, pati ejau i kursus ir ne i vienus, bet cia nereklamuosiu. O sprest galiu, nes cia mano artimos drauges. Dar nesutinku, kad pateikiama informacija nedaro itakos zmogaus elgesiui. Klausiausi as ir iraso ju. Nepykit, bet daug kur uzlenkiama lazda. Paklausius tokios info gali pasidaryt per daug kategoriskas. O juk gyvenime ne viskas klostosi kai "turi but". Na, bet cia tema ne apie tai. Atsiprasau, jei kam sutersiau eteri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagute2: 03 rugpjūčio 2010 - 21:34
QUOTE(ast_alaus @ 2010 07 19, 15:11)
Is dalies tai paveldima. IS DALIES... Bet vat zindymo patirtis visiskai  neturi nieko bendra su genais ir paveldimumu  biggrin.gif , nes tai priklauso nuo noro, ziniu ir uzsispyrimo.

Jusu isvardyti veiksniai maziausiai itakoja zindymo trukme ir kokybe.

Atsakyti