QUOTE(sagute2 @ 2010 08 02, 15:43)
O man Semetos kursai visai nepatiko. Nors juose nebuvau, bet turiu daug draugiu kurios buvo. Prisiklaususios kaip yra naturalu ir tinkama, bet padare klaidu, ar jei ejosi ne taip kaip planavo, kaltino save uz tai, kad nesugebejo pagimdyti tinkamai, arba kaltino personala. Plius, o cia tai tikrai, tos "apsisvietusios" ypac apie zindyma, tiesiogine prasme kaltina ir "varo" ant tu, kurioms nepasiseke.
Kaip galima apie kazka spresti paciam nepabandzius
Kursuose suteikiama informacija, o kaip ja kas pasinaudoja tai jau ju reikalas
Cia jei pvz uzsimanai vairuoti masina ir sakai ai kam man tie kursai, va baige kazkas gavo teisias ir vis tiek avarija padare arba ten su policininkais susipyko
Gerai ,jei mamos apsviecia dukras ir jautiesi pasiruosusi , zinai,kaip kas bus. Bet as pvz nieko nezinojau, net nezinojau kuom skiriasi stanga ir saremis, taigi man informacija is kursu buvo naudinga, ir viskas tik mano atsakomybej kaip kas sekesi
Be to kursai ir apsisvietimas nieko bendro neturi suo tuo kokia yra zmogaus asmenybe ar ten kazkas kazka kaltina ar "varo"...atvirksciai sakyciau dazniau tai daro tie, kurie maziau apsiviete atitinkamu klausimu