QUOTE(simbarela @ 2009 11 10, 18:28)
As klausiau akuseres ji man pasake kaip kvepuot ir kada stumti viska dariau kaip ji sake. Tiesa gimdziau su nuskausminanciais (epiduru) ir kita vaikuti kai gimdyciau tik su jais, kas yra saremiai pajutau, o kam plesytis ir vaidinti didvyre nezinau. Bet kekvienam aisku savo
Elgiesi ne 'taip kaip tau atrodo', bet taip, kaip Gamtos sukurta
Ismokus isiklausyti savo kuno kalbos kuo puikiausiai jauti ka ir kaip turi daryti ir tikrai nereikia klausti akuseres kada...kvepuoti
Tiesa sakant ne neisivaizduoju saves...kvepuojancios pagal kito zmogaus nurodymus ar pns.
Taip, be jokios abejones kiekvienai savo.
Todel man buvo svarbu ir net labai svarbu KAIP mano vaikai ateis i si pasauli.
As pirmiausiai galvojau ir galvoju apie VAIKELI, ne apie save...Todel nesinorejo jokiu!!! narkotiniu medziagu dar negimusiam kudikiui...
Manau mano 'problema' siuo atzvilgiu ta, kad .. perdaug zinau apie nuskausminimo neigiamas savybes. Jau seniai domiuosi akuseryste.
Ir ramia sazine galiu tvirtai pasakyti, kad kurkas labiau didziuojuosi tomis, kurios renkasi naturalu kudikio atejima i pasauli (zinoma nekalbam apie rimtas komplikacijas ir kritines situacijas ).
QUOTE(Natuke @ 2009 11 10, 18:48)
gulėdama ant stalo su lašaline ir po epiduro tikrai kitaip ir nebūtum pagimdžius
QUOTE(mokam-galim @ 2009 11 10, 18:48)
Jums rinktis
Butent - ''suderinti veiksmus ir aptarti veikla'', bet jokiu budu ne aklai pasitiketi med personalu (net kvepuojant pagal akuseres duodamas programeles).
Be abejones rinktis gimdyvei, todel mano atveju rinkausi AS ir akuseres buvo viso labo tik stebetojomis (kadangi gimd metu dalyvavo ir studente, jai buvo labai puiki proga stebeti neeilini gimdyma
ir butent jos dirbo pagal mano paruosta gimdymo plana, o ne atvirksciai.
Todel dabar galiu su didziausiu malonumu ir be galo siltai prisiminti kiekviena Mazyles gimimo akimirka.
Bemoksles bobutes velgi...labiau tiktu toms, kurioms visiskai nesvarbu KOKIU budu ir kokioje atmosferoje gims kudikis.
Tarkim pribuvejyste, kaip zinia, mokslu ir didelio atsidavimo reikalaujanti profesija
Nezinau kaip Lietuvoje, bet pas mus galima pasisamdyti asmenine akusere, kuri, beje, ne itin pigiai kainuoja.
We are the only species of mammal that doubts our ability to give birth. It's profitable to scare women about birth. But let's stop it. I tell women: Your body is not a lemon. Ina May Gaskin