Įkraunama...
Įkraunama...

Mantukas jau žvaigždelė

QUOTE(VJM @ 2005 11 18, 13:40)
Mantukas jau po truputį atsigauna. Gerėja kraujukas, jis jau linksmesnis (čia naujienos iš Rugutės fondo).

Oi kaip gerai 4u.gif ,sveikateles Mantukui wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
As irgi linkiu sveikateles 4u.gif Retai kada uzsuku i sias temeles, labai liudna, pasvajoju, kad vaikiukams pasisektu, jie istvertu sunkias dieneles ir vel atsikeltu is lovos kaip saules zuikuciai, sokinetu aplinkui. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džiuga+: 19 lapkričio 2005 - 00:09
Mamos, kas žino apie Mantuko sveikatelę?

Sveikatos ir stiprybės šiam stipriam vaikui bei jo mamai
Atsakyti
"Rugutes" puslapelyje apie ji rasho... Kaip nebutu gaila, nieko gero pasakyt negalima sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuzia @ 2005 12 08, 10:42)
"Rugutes" puslapelyje apie ji rasho... Kaip nebutu gaila, nieko gero pasakyt negalima sad.gif

verysad.gif
Atsakyti

verysad.gif wub.gif
Atsakyti
Kažin kaip ten Mantukui? Nei Rugutės puslapyje, nei čia nėra jokių naujienų. Labai pergyvenu. Kai šitiek vaikutis ištvėrė, labai labai norėtųsi gerų žinių, stebuklo. Gražių dienų, ramių šv. Kalėdų tam vaikeliui ir jo šeimai. 4u.gif
Atsakyti
Liudnos ir skaudzhios zhinios apie Mantuli "Rugutes" forume. Edita:

"Negaliu užmigti Visuomet stengiuosi Jus apsaugoti nuo liūdnų žinių ir jei manau, kad liūdnos žinios po kelių dienų gali virsti geromis, tai liūdnų žinių net nerašau. Tačiau šį sykį iš turimos informacijos suprantu, kad gerų žinių jau nebebus Mantuko gydymas, kaip Rugutės, Juliuko, Rytuko, kaip ir baigtas. Vėl yra didelis darinys retroperitoniniame tarpe. Kitaip tariant ataugo darinys, po gegužės mėnesį atliktos itin radikalios operacijos. Mantuko liga (rabdomiosarkoma) ištiesų labai pikta. Ji pasirodė piktesnė už mūsų visų maldas, tikėjimą, viltį.

Vakar Aušra skambino ir klausė, ką daryti - pasilikti Maskvoje ar grįžti į Lietuvą. Jei grįžti, tai būtina išskristi šią savaitę, gal net rytoj, nes poryt gali jau reikėti operacijos ir suformuoti stomą. Darinys spaudžia tiesiąją žarną ir Mantukas pats jau nebegali tuštintis. Jei pasilieka Maskvoje bus taikomas paliatyvinis gydymas - chemoterapija. Nežinojau, ką pasakyti Aušrai - grįžti į Lietuvą ar likti. Savų trūkumų ir pliusų yra ir pasilikus ir sugrįžus. Taip jai ir pasakiau - nežinau, pasvarstyk, pasiklausk širdies ir nuspręsk.

Parašyti Jums, kad man žiauriai liūdna, tai reikštų neparašyti nieko
Jurga, žinau, kaip tu jį myli, prašau, neverk... prašau visų... neverkite. Kartais ne mūsų galioje padaryti taip, kad įvyktų stebuklas... "

Labai labai liudna sad.gif
Atsakyti
Kaip baisu. Ir kaip gali neverkti? cry.gif
Atsakyti
Labai noriu neverkti ir neprarasti vilties......
Atsakyti
Šįryt paskaičiau Rugutės puslapyje, kad Mantukui labai labai skauda verysad.gif . Dieve padėk tam angelėliui, palengvink kančias jam ir jo šeimai. Skaičiau ir verkiau. Taip gaila, kad žodžiais neišreikšiu verysad.gif . Kad mūsų žodžiai, maldos, širdžių skausmas, viltys galėtų jiems pagelbėti, kad įvyktų stebuklas. Dievuliau pagailėk to mažo žmogelio ir jo tėvelių. Aš visa širdimi su jais. wub.gif
Atsakyti
Vyšnaite, mano širdis lygiai tą patį kartoja ką ir tavoji cray.gif
Dieve, jei kraujuoja širdis tų, kurie to vaikiuko net nepažinojo, tai ką kalbėti apie tėvelius...
Negaliu nesigraudinti...
Lieka tik melstis... neteisinga neleisti gyventi tam, kuris nori ir galėtų jei tik Dievas duotų...
Kažkokie padriki jausmai sklinda iš mano širdies, noriu suprasti kodėl, bet nesuprantu, norėčiau padėti, bet nežinau kaip...

Mielas Mantuk, kovok, dar pakovok, mano širdelėje tu kovotojas...

Tavo mažytės dienos saulutės kaitrios nubučiuotos
Kaip laukų purienos ryto rasa apklotos
Dar toks visai neilgas, Tavo mažyti takelis
Mūsų širdyse, Mantuk, esi kovojantis vaikelis..

Su meile, Vilma
Atsakyti