sveikos
siandiena noriu pradeti nuo ne labai linksmos temos paramos puslapyje Rugile radau apie Mantuka ir kai perskaiciau apie ta vaikuti negaliu dabar naktimis miegoti, kai tik pagalvoju sedziu ir zliumbiu, skaiciau kad jam dabar atlikta operacija , kad jis dabar Maskvoje ir kaip jauciasi po operacijos. Truputi pacituosiu
Šiandien Mantukui išėmė siūlus. Laukiame kraujuko rodiklių kritimo. Kiekvieną dieną laša lašinės. Birželio 10 d. pradės taikyti spindulinį gydymą. Po operacijos Mantukas labai pasikeitė, neliko judrumo, neliko džiaugsmo. Tarsi mažas senukas. Jo akyse nuolat begalinė kančia. Labai skauda pilvuką. Dažnai tyliai verkia. Kai imu guosti ir prašau neverkti, jis man sako: Aš neverkiu, aš juokiuosi ir slėpdamasis nusišluosto ašaras.
Ir vel zliumbiu....
Dar anksciau jo mama rase, kad jis labai noretu masinos kuri pati vazuoja arba kompiuterio SEGOS, labai noreciau tam vaikui praskaidrinti jo skausminga gyvenimeli tik , kad viena tikrai neistengsiu to padaryt. Gal atsiras norinciu mamu prisideti prie manes ir padet issipildyt jo svajonei.
2000 skyrelije mes jau renkame pinigelius, gal ir cia atsiras norinciu mamyciu padeti issipildyt vaikucio svajonei.
Jei sugalvosite stai saskaita i kuria renkami pinigeliai Mantuko svajonei
Hansabankas
saskaitos numeris
LT 027300010085900504
Edvinas Biekša
gavejo kodas
50006160017