Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai

Sveikos,
gal kuri zinote kaip berniukui bitutes karnavalini kostiuma sukurpti, na niekiap nesugalvoju, kiap cia paruosti ta kostiuma.
niekur nerandu jokiu ideju, gal kas kur matete nete , ar siap , buciau dekinga jei pasidalintumete info.
Atsakyti
Ech...mano darbovietes kaledu vakarelio tema "cosa nostra" (kitaip mafija)...vyra aprengt tai ne beda...o vat ka moteriai????
suku galva ir niekaip nesumastau...gal ir as kaip vyras? kostiumas+juodi akiniai, na bet tai ziauriai ne originalu.....
Gaj jus turit kokiu ideju? patarkit man... smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Tengene @ 2004 12 02, 17:50)
Sveikos,
gal kuri zinote kaip berniukui bitutes karnavalini kostiuma sukurpti, na niekiap nesugalvoju, kiap cia paruosti ta kostiuma.
niekur nerandu jokiu ideju, gal kas kur matete nete , ar siap , buciau dekinga jei pasidalintumete info.

Tengene, manau be kailiuko neapseisi.. O ivairiu spalvu kailiuku ir nebrangiu (metras aie 10 Lt) yra Kalvariju turgaus parduotuveje - AUDINIU imperija..

Susiuvus juostelem geltona ir ruda kailiuka gausi grazu kostiuma.. Gal net liemenes uztektu tokios - nes su ilgom rankovem butu karsta, o ir nereikia gal, uztenka tik pilvuka uzdengti..

Ir dar reiketu ragucius padaryti. smile.gif Tai galima prie lankelio pritvirtnti, arba karuna is popieriaus suklijuoti..

Del sparneliu, tai tiktu TIULIS, kurio yra taip pat minetoje parduotuveje. Jis labai graziai stovi, gal tik krastelius reiketu aptaisyti.

Nezinau, ar padejau kazkiek. Tikiuosi tau pasiseks wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiema: 03 gruodžio 2004 - 10:05
rolleyes.gif Vakar buvau užsukusi į dėvėtų drabužių parduotuvę Kaune, Šilainiuose, Taubučių parduotuvės pusrusyje("DALMETA"). Mačiau ten visokiausių vaikiškų kalnavalinių drabužėlių. Gal kam reikia, tai asilankykit, gal ką ir rasit įdomaus thumbup.gif
Atsakyti
Rokute gali pabandyti pati is kartono padaryti.
Atsakyti
upsiuk, prisimink Gagą iš dviračio žinių sopranų wink.gif kvailos blondinės mafijozo mergos įvaizdis-kekšės įvaizdis irgi tinka wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Žiema @ 2004 12 03, 10:05)
Tengene, manau be kailiuko neapseisi.. O ivairiu spalvu kailiuku ir nebrangiu (metras aie 10 Lt) yra Kalvariju turgaus parduotuveje - AUDINIU imperija..

Susiuvus juostelem geltona ir ruda kailiuka gausi grazu kostiuma.. Gal net liemenes uztektu tokios - nes su ilgom rankovem butu karsta, o ir nereikia gal, uztenka tik pilvuka uzdengti..

Ir dar reiketu ragucius padaryti. smile.gif Tai galima prie lankelio pritvirtnti, arba karuna is popieriaus suklijuoti..

Del sparneliu, tai tiktu TIULIS, kurio yra taip pat minetoje parduotuveje. Jis labai graziai stovi, gal tik krastelius reiketu aptaisyti.

Nezinau, ar padejau kazkiek. Tikiuosi tau pasiseks wink.gif

Aciu ziemuze uz patarima, reikai kuo greiciau kurpti, o tai po to galiu ir nebespeti wink.gif
Atsakyti
Pas vyrą darbovietėje irgi tema "Mafija". Ir aš dabar suku galvą ką gi man apsirengti. g.gif
Atsakyti
paskaitau ir pavydas ima huh.gif pas mus darbovietese net tokios minties negali buti apie Temini vakara doh.gif
Atsakyti
QUOTE (Chilli @ 2004 12 05, 17:30)
paskaitau ir pavydas ima huh.gif pas mus darbovietese net tokios minties negali buti apie Temini vakara doh.gif

Kodel negali? O tu imk ir pasiulyk wink.gif
Atsakyti
as maciau maximoj pirkti bitutes kostiuma uz 6 litus su centasi ten mergytei bet galima daug detaliuy pritaikyti ir berniukui. nes liuste dryzuota yra rageliai ir juodas sijonukas, na galima juodas kelnytes uzdeti
Atsakyti
Prisimeniau kad as turiu kelias sukneles sugaugusiems. smile.gif Aisku, jums geriausiai butu paziuret kaip atrodo, bet dabar neturiu nuotrauku, jeigu sudomins, galesiu nufotkint ir atsiust...
Taigi,

dvi sukneles va tokio tipo:
user posted image

viena tokio stiliuko:
user posted image

Dar turiu juodo velveto trumpa siaura suknele, labiau karnavaline, negu vakarine...
o viena tokia labai sexy. Buvau per hellowena ja pasipuosusi tongue.gif Juoda, permatoma, su odiniu lemenuku ir sijoneliu.

Galeciau nebrangiai isnuomoti gal uz kokius 20 - 30 Lt... g.gif
Jeigu domina, rasykit, nes saip, tureciau pas tevus eiti ieskot tu sukneliu...

Atsakyti