Mamytes, gal turite patarimu, o gal ir kostiuma lusies, mergaitei 128cm
LABAS. MANO BERNIUKAS BUS BIRŽELIS, IŠ DVYLIKOS MĖNESIŲ. GAL KAS NORS TURIT KAUKĘ, AR IDĖJŲ?
nu bet darzeliuose ir kaukes sugalvoja tokios sakyciau nelengvos nelengvos
gal ka panasaus cia bisk ideju. kaipapsidaryti kauke lusies
http://public.fotki....-csezmu002.html
cia taip ispasiyti.
o cia va apranga nukazkas panasaus tik ant ausyciu tuos plaukelius kur pas luzy buna prisiuciau
jo
o berzeliu tai gal kaip nors zaliai. tipo kaip berzo lapais apsikerstes, dar pieniu dadeciau padarytu. nu ir kaukes labai jau sudetingos
gal ka panasaus cia bisk ideju. kaipapsidaryti kauke lusies
http://public.fotki....-csezmu002.html
cia taip ispasiyti.
o cia va apranga nukazkas panasaus tik ant ausyciu tuos plaukelius kur pas luzy buna prisiuciau
jo
o berzeliu tai gal kaip nors zaliai. tipo kaip berzo lapais apsikerstes, dar pieniu dadeciau padarytu. nu ir kaukes labai jau sudetingos
QUOTE(Kalinka2006 @ 2007 11 28, 15:01)
Radau padevėtu drabužiu parduotuvej toki apsiausta vaikiška iš šilko juoda su rankovėm - vat iš jo bandysiu kirpti ir daryti paukšteli, dar reikes kur-nors plunksnu nupirkti ir fantazija įjungti..
Jeigu kiek padės - mano vaikinas pernai per Teatro savaitę buvo vyturėlis. Rudas golfas, juodos pėdkelnės, apipjaustytu snapeliu paprasta vasarinė kepurė, kurią apsiuvau medžiaga.
QUOTE(SANTA @ 2007 11 28, 19:33)
Nei vargt ,nei galvos sukt .As patenkinta
anoks čia vargas - gi vaikui darai. Vienas malonumas
gal kas kokia snaiges karunos foto turi? reik paziuret kaip viela sukti
ar gal kas matet kur pirkti ka nors snaigei tinkamo?
ar gal kas matet kur pirkti ka nors snaigei tinkamo?
QUOTE(Dilma @ 2007 11 28, 21:03)
Jeigu kiek padės - mano vaikinas pernai per Teatro savaitę buvo vyturėlis. Rudas golfas, juodos pėdkelnės, apipjaustytu snapeliu paprasta vasarinė kepurė, kurią apsiuvau medžiaga.
man tai irgi butu malonu pavargti del vaiko juk jam darai kauke ir kad draugai darzelio ivertintu
QUOTE(Dilma @ 2007 11 28, 19:40)
anoks čia vargas - gi vaikui darai. Vienas malonumas
Kam malonumas tada liux..o man kadangi siuvimas nera malonumas ,tai as tuo ir neuzsiimu .
Nu gal pries kokias tris savaites buvau SENUKUOSE (Vilniuje, Ukmerges pl.), o pasirinkimas kostiumu buvo nerealus, berniukams gal 8 variantai ir mergaitems gal 5, dydziai ivairus, skrybeles kepures ir dar daug kitu aksesuaru. Negi jau viska taip greitai ispirko?
SANTA,
tu nepyk, bet daug smagiau kai vaikai ateina pačių mamyčių ar tėvelių padarytomis kaukėmis (nesvarbu, kad ne visada pavykusiomis ), tačiau vaikas visada bus vienintelis toks ir tuo didžiuosis...o įsivaizduok, kad ateina du ar trys vaikai su tokiomis pat (nuomotomis ar PC pirktomis) kaukėmis ir aprėdais... kaip jaustis vaikui
tu nepyk, bet daug smagiau kai vaikai ateina pačių mamyčių ar tėvelių padarytomis kaukėmis (nesvarbu, kad ne visada pavykusiomis ), tačiau vaikas visada bus vienintelis toks ir tuo didžiuosis...o įsivaizduok, kad ateina du ar trys vaikai su tokiomis pat (nuomotomis ar PC pirktomis) kaukėmis ir aprėdais... kaip jaustis vaikui
QUOTE(Gutjera @ 2007 11 28, 21:34)
Nu gal pries kokias tris savaites buvau SENUKUOSE (Vilniuje, Ukmerges pl.), o pasirinkimas kostiumu buvo nerealus, berniukams gal 8 variantai ir mergaitems gal 5, dydziai ivairus, skrybeles kepures ir dar daug kitu aksesuaru.
O grupėje, pvz., yra 12 berniukų ir 8 mergaitės .
O kad kiekviena sugebam siūti ar kažką tokio sukurti, tai manau, sakyt nereikia . Tereikia tik noro