O mano panelytė turi būti LAPĖ - Vilniuje su nuoma tikrai liūdna.......gal kas ką patarsit?
QUOTE(Mazule @ 2007 11 26, 17:21)
O mano panelytė turi būti LAPĖ - Vilniuje su nuoma tikrai liūdna.......gal kas ką patarsit?
Butumet Klaipedoje, paskolinciau laputes kauuke uz rafaelo dezute.
sorry, man geda . blogai parasiau turejo buti vilkas.
mamos, žinokit buvau spaudos rūmuose kur nuomoja karnavalinius drabužius, pasakysiu trumpai:
nuomos kainos , drabužiai , teks savo fantaziją žadinti ir pačiai ką nors pasidaryti, nes
nuomos kainos , drabužiai , teks savo fantaziją žadinti ir pačiai ką nors pasidaryti, nes
QUOTE(Mazule @ 2007 11 26, 16:51)
Galiu suprojektuot
QUOTE(saguciukas @ 2007 11 26, 12:48)
gal kas turi meskucio kostiumo 106cm ugio berniukui. Pirkti, nuomoti, paskolinti
Ir mums tokio pat reikia... Galime kooperuotis, jei sugalvoti pirkti.
IKI 'MinskAS" - vakar su maze buvom, tai nerealiai daug visokiu karnavaliniu atributu - beje buvo ir tikrai superine vilko kauke (cia kazkam reikejo)
pasirinkimas tai mane nustebino...
QUOTE(Jullaja @ 2007 11 27, 20:18)
IKI 'MinskAS" - vakar su maze buvom, tai nerealiai daug visokiu karnavaliniu atributu - beje buvo ir tikrai superine vilko kauke (cia kazkam reikejo)
o kuriame cia mieste?
gal kas turit berniukui kauke isnuomuoti,jo ugis 122cm,tiktu bet kokia
as turiu grybo BARAVYKO kauke isnuomuoti,tiktu 116 ir 122
veiksmas vyksta VILNIUJE
as turiu grybo BARAVYKO kauke isnuomuoti,tiktu 116 ir 122
veiksmas vyksta VILNIUJE
QUOTE(Jullaja @ 2007 11 27, 17:18)
Nežinau, nežinau, tik viena vilko kauke ir verta demėsio.... tik įvairios kepurytės ir viskas, jiokiu karnavaliniu kostiumeliu nemačiau Dar nieko boružytės kepurytė - visa kita, tai lankeliai mergaitėm su blizgučiais ir pukeliais...
Šiaip aplekus nemažai parduotuviu Vilniuje neradau niekur paukštelio kostiumelio, VISAI NIEKO!! tik pingvinas buvo senukuose prie tos operos.. . I6 kostiumu yra k1 pa=i8r4ti Maximoj XXL ir senukuose (Banginis), ten tokie kaip kombinezonai įvairiu spalvu - su kapiušonu , ant kapiušono jau priklausomai nuo personazo - ausytes, ragučiai, ir t.t. Senukuose dar sukneliu "princesems" yra..
Taigi mes nusprendem siuti patys . Radau padevėtu drabužiu parduotuvej toki apsiausta vaikiška iš šilko juoda su rankovėm - vat iš jo bandysiu kirpti ir daryti paukšteli, dar reikes kur-nors plunksnu nupirkti ir fantazija įjungti..
QUOTE(Kalinka2006 @ 2007 11 28, 16:01)
....tai ir aš taip pat. Nusipirkau devėtų rūbų parduotuvėje šūbą rudą....siusiu meškutį.....nes jau praradau viltį gaut.....