Sveikos. Nors ne Kalėdos, bet reikia kostiumo. Darželyje - "sezono" uždarymas. Bus vaidinimas ir mano sunus bus zuikis. Reikia aprengti. Gal kas galėtų paskolinti kostiumą ar bent zuikio ausytes šiam penktadieniui, o gal žinot, kur nebrangiai būtų galima nusipirkti. Sūnui - 4 metai, ūgis apie 110 cm.
Sveikutės, pabandysiu atgaivinti temikę, nes kaip ir Kalėdos nebe už kalnų. Ir kaip sako roges ruošk pavasary.
Tai va, man merginai reikia padaryti raibos vištytės kaukę, ir dabar jau pradėjau ieškotis idėjų, gal kokių turit? Būtu puiku, jei dar kas kokią nuotraukikę įmestų, vis lengviau įsivaizduoti...
Tai va, man merginai reikia padaryti raibos vištytės kaukę, ir dabar jau pradėjau ieškotis idėjų, gal kokių turit? Būtu puiku, jei dar kas kokią nuotraukikę įmestų, vis lengviau įsivaizduoti...
QUOTE(Miaukse @ 2007 11 08, 04:19)
Sveikutes,
jei ka nors domina karnavaliniai kostiumai, tai galit parsisiusti čia
Cia yra rar failiukas, o jame paveiksliukai
jei ka nors domina karnavaliniai kostiumai, tai galit parsisiusti čia
Cia yra rar failiukas, o jame paveiksliukai
Nieko neduoda paziureti...
Jėėėėrgau Mano mergina sugalvojo, kad šiais metasi darželio Kalėdinėje šventėje norės būti "liūtu karaliumi Simba"
Bandysiu dar pasiūlyt ką kita, bet jei nesutiks??
Kaip būtų galima padaryt tokią kaukę?
Bandysiu dar pasiūlyt ką kita, bet jei nesutiks??
Kaip būtų galima padaryt tokią kaukę?
Parduodu karnavalinę kaukę-liemenę meškino.Spalva ruda tokia šviesesnė.
Kaina 25lt
Kaina 25lt
Mes taip pat ieskome nykstuko kostiumo 3 metu berniukui. Turime liutuko 2-3 m. vaikui bei meskino 6-8 m. vaikui. Galime parduoti.
Vaziuosim i paroda Vaiku salis, gal rasim kokiu ideju, ar visa kostiuma pirkti
QUOTE(Dovyte @ 2007 11 08, 14:51)
Gal kuri zino is kur gauti nykstuko kostiuma 3-4 metu berniukui?
Galeciau suprojektuot/pasiut
noreciau pasiteirauti
o kaledoms labiau dera nykstuku, snieguoliu ir ivairiausi zveriuku kostiumai, ar gali buti berniukas pvz ir kaubojaus kostiumu
ar cia jau labai nekalediska
o kaledoms labiau dera nykstuku, snieguoliu ir ivairiausi zveriuku kostiumai, ar gali buti berniukas pvz ir kaubojaus kostiumu
ar cia jau labai nekalediska