Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai

kostiumai su schemomis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leita: 06 gegužės 2007 - 18:04
Sveikos. Nors ne Kalėdos, bet reikia kostiumo. Darželyje - "sezono" uždarymas. Bus vaidinimas ir mano sunus bus zuikis. Reikia aprengti. Gal kas galėtų paskolinti kostiumą ar bent zuikio ausytes šiam penktadieniui, o gal žinot, kur nebrangiai būtų galima nusipirkti. Sūnui - 4 metai, ūgis apie 110 cm.
Atsakyti
Sveikutės, pabandysiu atgaivinti temikę, nes kaip ir Kalėdos nebe už kalnų. Ir kaip sako roges ruošk pavasary.
Tai va, man merginai reikia padaryti raibos vištytės kaukę, ir dabar jau pradėjau ieškotis idėjų, gal kokių turit? rolleyes.gif Būtu puiku, jei dar kas kokią nuotraukikę įmestų, vis lengviau įsivaizduoti...
Atsakyti
Sveikutes,

jei ka nors domina karnavaliniai kostiumai, tai galit parsisiusti čia

Cia yra rar failiukas, o jame paveiksliukai
Atsakyti
QUOTE(Miaukse @ 2007 11 08, 04:19)
Sveikutes,
jei ka nors domina karnavaliniai kostiumai, tai galit parsisiusti čia

Cia yra rar failiukas, o jame paveiksliukai

Nieko neduoda paziureti...
Atsakyti
Jėėėėrgau doh.gif Mano mergina sugalvojo, kad šiais metasi darželio Kalėdinėje šventėje norės būti "liūtu karaliumi Simba" doh.gif blink.gif

Bandysiu dar pasiūlyt ką kita, bet jei nesutiks??

Kaip būtų galima padaryt tokią kaukę?
Atsakyti
Gal kuri zino is kur gauti nykstuko kostiuma 3-4 metu berniukui?
Atsakyti
Parduodu karnavalinę kaukę-liemenę meškino.Spalva ruda tokia šviesesnė.
Kaina 25lt
Atsakyti
Mes taip pat ieskome nykstuko kostiumo 3 metu berniukui. Turime liutuko 2-3 m. vaikui bei meskino 6-8 m. vaikui. Galime parduoti.
Atsakyti
Vaziuosim i paroda Vaiku salis, gal rasim kokiu ideju, ar visa kostiuma pirkti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyte @ 2007 11 08, 14:51)
Gal kuri zino is kur gauti nykstuko kostiuma 3-4 metu berniukui?

Galeciau suprojektuot/pasiut smile.gif
Atsakyti
noreciau pasiteirauti ax.gif
o kaledoms labiau dera nykstuku, snieguoliu ir ivairiausi zveriuku kostiumai, ar gali buti berniukas pvz ir kaubojaus kostiumu g.gif
ar cia jau labai nekalediska blush2.gif
Atsakyti