Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai

Sveiki, atsiprasau kad isiterpiu i jusu skyreli, bet...

vakar (2006 12 12) apie 22,30 val Vilniuje, Baltupiu rajone, Didlaukio
gatveje, dingo Prancuzu buldogiukas - labai miela, energinga kalyte ~ 2
metu amziaus, baltai juodos spalvos. Labai norime susigrazinti savo suneli,
todel butume be galo dekingi uz bet kokia suteikta informacija.
Lauksiu skambuciu telefonu 860048128 arba 861290447.
user posted image

Is anksto dekojame.
Atsakyti
mamytes,gal kas turi ideju kaip raudonikiui kostiuma sukurpti?ypac ta jo kepure man nesusigalvoja sad.gif ,jauciu nesulauksiu as to grybu karo... smile.gif labai prasau apsvieskit,pametekit ideja blush2.gif
Atsakyti
sveikos.siusiu 6m.berniukui nykstuko kostiuma.musu svente bus 21d.paskui galeciau,jei kam reiks,parduoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reduška @ 2006 12 12, 21:42)
Padekit , kas gali. Mano berniukas darželyje per eglutę bus GRUODŽIO mėn. Ir niekaip nesugalvoju kokią kaukę padryti. Gal kas turit kokių minčių  g.gif

Manau ,kad tiktų apsiaustas su šerkšnu ir snaigėm... tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(perlas @ 2006 12 11, 19:14)
O man vis dar reikia ideju zuvies kaukei  blush2.gif
Akis baigiu praziureti narsydama internete ....matyt nemoku ieskoti  g.gif .

Kažkada mano mergytė buvo žuvytė, rengiau mėlyna suknele iš blizgių žvynelių, padažėm lupytes, kad būtų putlios, ant galvos (iš į įvertą blizgutį su vielute) , išlankstėm žuvytę.
Atsakyti
Sveiki,
Mano 5 metu berniukas per karnavala tures but suniukas.Gal galit kas kokiu ideju mestelt kaip ji aprenkt?Visu tu maximiniu kaukiu nesinori schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(leliukass @ 2006 12 03, 23:51)
Sveikutes,  4u.gif
3m. mergytei reikia arba lapes arba snaiges kostiumo, gal kas turite ar bent jau kokia ideja mametekit  blush2.gif  blush2.gif
taip nesigalvoja  verysad.gif  verysad.gif

Lapes kepure turiu 4u.gif
Jeigu domina nuotrauka galiu atsiust
Papildyta:
QUOTE(Siesta @ 2005 12 20, 01:44)
newyear.gif Turiu šuniuko 2 m. vaikui (apie 90cm ūgiui) ir pirato 5 metų vaikui kostiumus, gal kam dar reikia ax.gif ?

Gal gali suniuko nuotraukele idet. Gal kokiu ideju pasisemsiu g.gif
Atsakyti
Būt labai faina po visų švenčių pamatyt kokiom kaukėm kas buvo rolleyes.gif

Aš radau labai gražią suknelę savo Snieguolytei wub.gif .
Atsakyti
Laba diena,

gal kas turit parduoti lapes kauke 8m. mergaitei??? Ar bent jau lapes "atributus", t.y. uodega, snukutis doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kur gauti elfo kaukę 11 m. berniukui??? g.gif
Atsakyti
Sveiki, berniukui reiktu pedkelniu prie nikstuko kostiumo, geriausia butu kokios juostuotos (taip isivaizduoju nykstukai atrodo) ir dar neblogai butu raudonos kelnes siek tiek zemiau keliu (kaip kadaise pas princus) atlasines medziagos. aciuks.gif
Atsakyti

QUOTE(madre @ 2006 12 14, 09:22)
mamytes,gal kas turi ideju kaip raudonikiui kostiuma sukurpti?ypac ta jo kepure man nesusigalvoja sad.gif ,jauciu nesulauksiu as to grybu karo... smile.gif labai prasau apsvieskit,pametekit ideja blush2.gif

galima šiaudinę skrybelę raudona medžiaga aptraukt - aš taip dariau musmerę, tik ant jos dar baltus taškelius lipdžiau biggrin.gif
Atsakyti
Kas turi ką nors sexy išnuomot karnavalui suaugusiam ? ax.gif Kaune
Atsakyti
Sveikos, gal turite kokių idėjų, kaip turėtų atrodyti vilkas.
Maniškis neseniai buvo lepšis, tai savo skrybelę aptraukiau marga medžiaga - puiku.
Turiu nykštuko raudonas kelnes (iki kelių) ir skaraistę, jeigu reikia ...
Atsakyti