Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai

Merginos, gal kuri matėt kokioj parduotuvėj vėžliuko-nindzės kauke (o gal kas išnuomotumet? ax.gif ) Mano sūnus užsigeidė būti vėžliuku smile.gif ir nieko kito neįsiūlau. Jei nerasiu- teks siūti doh.gif . Ajajai blink.gif - jei ne kiautas, tai gal dar kaip nors, bet iš ko tą kiautą daryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2006 12 11, 14:08)
Merginos, gal kuri matėt kokioj parduotuvėj vėžliuko-nindzės kauke (o gal kas išnuomotumet?  ax.gif  ) Mano sūnus užsigeidė būti vėžliuku  smile.gif ir nieko kito neįsiūlau. Jei nerasiu- teks siūti  doh.gif . Ajajai  blink.gif - jei ne kiautas, tai gal dar kaip nors, bet iš ko tą kiautą daryti? g.gif

Padušką apsiūtą kiautu įdėk. Dar ninzės diržu apjuosk ir kokius nančiakus į rankas įduok, super bus thumbup.gif

http://www.helsinki....les_05_2006.JPG - čia vaikai idomiai aprengti
http://jax23.myweb.u...nja turtles.jpg - čia suaugę
http://www.squizzle....nja Turtles.jpg - čia dar keletas
http://home.pacifier...veall/tmnt.html

...

Žodžiu internete reik biški pasėdėt ir idėjų tikrai pasisemsi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kvaki: 11 gruodžio 2006 - 14:20
[quote=Kvaki,2006 12 11, 15:12]
Padušką apsiūtą kiautu įdėk. Dar ninzės diržu apjuosk ir kokius nančiakus į rankas įduok, super bus thumbup.gif

Ačiū! 4u.gif Ieškosiu idėjų smile.gif , o paskui eisiu adatų galąst biggrin.gif ...
Atsakyti
Ar niekas nezino is kur gauti Arklio kauke 8 metu vaikui?
Papildyta:
O gal kas turi kokiu ideju ar nuotrauku kaip ja padaryti?
Atsakyti
O man vis dar reikia ideju zuvies kaukei blush2.gif
Akis baigiu praziureti narsydama internete ....matyt nemoku ieskoti g.gif .
Atsakyti
Merginos, man irgi labai reikia zuviuko kaukes, bendradarbe mergaitei sugalvojo siuti kazka panasaus i undineles, bet man berniukui netinka, gal turit kokiu ideju?

Atsakyti
QUOTE(Gille @ 2006 12 11, 17:12)
Ar niekas nezino is kur gauti Arklio kauke 8 metu vaikui?

Kažkaip nieks į galvą nešauna g.gif būt mažesnis, tai dar eitų paprastai kaip nors aprengt,o čia jau rimtas vyras, rimtos kaukės reikalauja mastau.gif
Gaus mama per naktį nemiegot ir arklio galvą siut ax.gif

QUOTE(perlas @ 2006 12 11, 17:14)
O man vis dar reikia ideju zuvies kaukei  blush2.gif
Akis baigiu praziureti narsydama internete ....matyt nemoku ieskoti  g.gif .

QUOTE(valmar @ 2006 12 11, 17:27)
Merginos, man irgi labai reikia zuviuko kaukes, bendradarbe mergaitei sugalvojo siuti kazka panasaus i undineles, bet man berniukui netinka, gal turit kokiu ideju?

Fainiai būtų kokiu žuviuku Nemo aprengt.

idomi ideja

Dar turėtų fainiai atrodyt ryklys. Pilki treningiukai, masyvus kartoninis pelekas, pilka kepurė smailėjanti viršugalvyje. Gali būt ir kūjagalvis ar tikgrinis ryklys.

Arba toks stintagalvis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylinemyli??? @ 2006 12 11, 10:52)
kaip tik savo 8 metų sūnui dariau šį savaitgalį. Vakare nupaveiksluosiu ir įkelsiu.
Labai paprasta, per porą valandų padariau. Tik pasirūpink juodu popierium kietesniu, guašu rudu ir baltu, lipalu.

Gerai 4u.gif laukiu
Atsakyti
O mes su kaimyne vaikams rudenelio sventei ruoseme vaikiukus ir turime du atliekamus kostiumus: berniukui zirniukui ir mergytei, kuri buvo zirnelis, o dabar ant sukneles yra prisiutos pupos (taciau galima pakeisti i zirnius biggrin.gif )

user posted image

user posted image

user posted image

vaikams 4-5 metai, 104-110 cm. ugio.
jei ka domina, rasykite asmeniskai. (veiksmas Kaune).
O jei niekam nereikia, tai gal kam pasitarnaus kaip ideja biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 12 gruodžio 2006 - 08:18
QUOTE(mylinemyli??? @ 2006 12 11, 10:52)
kaip tik savo 8 metų sūnui dariau šį savaitgalį. Vakare nupaveiksluosiu ir įkelsiu.
Labai paprasta, per porą valandų padariau. Tik pasirūpink juodu popierium kietesniu, guašu rudu ir baltu, lipalu.

Įdedu žadėtas ežio kukės nuotraukas. Ir iš vidaus.

Spyglius sukau iš 1/3 skritulio, įkirpau kraštelius ir priklijavau prie pagrindo.

Sėkmės.
Atsakyti
O vat man galvos skausmas varno kaukė, net neisivaizduoju kaip ir ką daryt ir nuo ko pradėt doh.gif gal kas ką nors patartu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2006 12 12, 11:27)
O vat man galvos skausmas varno kaukė, net neisivaizduoju kaip ir ką daryt ir nuo ko pradėt  doh.gif  gal kas ką nors patartu  blush2.gif

Kažkada vaikystėj buvau varna. Fotkių aišku nėr ax.gif
Turėjau pilką, juodą skraistę, kurios apačia karpyta (spygliuota, nui nzn kaip dar paaiškint), ir ant galvos tokia kepurė su snapu. Visiems labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti