Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai

QUOTE(Kvaki @ 2006 12 09, 13:14)
Maximose kiekvienais metai būna  mirksiukas.gif

Akropolyje, deja, nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laukime @ 2006 12 08, 10:18)
nu visai esu prapuolusi, nejaugi niekas niekada nerenge savo atzalu oziukais. Help?

as oziuka aprengciau sortukais , liemene apvedziotais kailiuku ,pedkelnes, golfa , rubeliai baltos arba pilkos spalvos , o ant galvos kepuryte su pritvirtintais rageliais
Atsakyti
Savo mazgei nupirkau varles kostiuma clap.gif
Atsakyti
sveikos mamos, gal turit ideju papugos kaukei, gal matet kur galima butu issi
nuomuoti, dvi dienas ieskau internete ir negaliu nieko tokio surasti

mes turim suknute snieguolei , ugis apie 126 ,jei kam reikia galetumem paskolinti
Atsakyti
Mano varliukas user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2006 12 09, 18:03)

kaip grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2006 12 09, 10:26)
O kodėl iš merliaus? Taigi skysta, medžiaga, dar po to ir krakmolinti...
Yra pirkti visokio kietumo tiulio. Praeitą vasarą pirkau, tai gal 10 Lt už metrą. Vieno metro manau užteks. Nereiks nei krakmolinti, tik suraukti ir viršų prisiūt.  mirksiukas.gif

Žibintininkai su brylium, ilgu šaliku ir lazda-dagtim  thumbup.gif I da gerai ka būt aukštas ir liesas, nes žemas ir storas nekaip atrodys  lotuliukas.gif

ačiū labai už idėjas. Ieškosiu tiulio...

O žibintininkas tai bus žemas storas lotuliukas.gif - gi nepasikeis žmogus, koks jau yra toks. Kad jau paskyrė, tai ir teks vaidinti.
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2006 12 09, 19:03)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
labai wub.gif
Atsakyti
O gal kas patars man. Darbe vakarėlis, tema DRAKULA. Tinka viskos to amžiaus. ai kuo galima rengtis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2006 12 09, 14:07)
Man sūnui reikia briedžio ragų. Gal matėt kur nors pirkt?

user posted image

cia
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2006 12 08, 08:08)
Bet kur dabar to merliaus gauti tiek nemažai  g.gif

Medžiagų parduotuvėj gal g.gif . Nu bent jau JYSK'e mačiau ruloną mėrlio blush2.gif

Maniškė bus Snieguolytė. Atrodo, taip paprasta rolleyes.gif ... Ir nifiga blink.gif . Nuomos punktuose suknios murzinos dar neprasidėjus sezonui unsure.gif . Vieną panašesnę lyg ir užsakiau, bet ten norėjau ją dar blizgučiu apsiūt ir čiut pataisyt blush2.gif , bet leido man ją tik iš ryto pasiimt unsure.gif . Nespėsiu verysad.gif . Reik ieškot atsarginio varianto g.gif , o kur unsure.gif ?...
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2006 12 09, 19:20)
O žibintininkas tai bus žemas storas  lotuliukas.gif  - gi nepasikeis žmogus, koks jau yra toks.  Kad jau paskyrė, tai ir teks vaidinti.

Tada jau reik juokingai apsirengt g.gif Ir.. turbūt kokias kopėčias nešiotis lotuliukas.gif Turėtų gerai atrodyt su kopėčiom ir dagtimi lotuliukas.gif

QUOTE(Laumėnė @ 2006 12 10, 01:11)
O gal kas patars man. Darbe vakarėlis, tema DRAKULA. Tinka viskos to amžiaus. ai kuo galima rengtis?  g.gif

Būk auka bigsmile.gif Tikrai nedaug tokių vakarėlyje atsiras hihihi.gif

QUOTE(Kuzia @ 2006 12 10, 02:29)
Maniškė bus Snieguolytė. Atrodo, taip paprasta rolleyes.gif ... Ir nifiga blink.gif . Nuomos punktuose suknios murzinos dar neprasidėjus sezonui unsure.gif . Vieną panašesnę lyg ir užsakiau, bet ten norėjau ją dar blizgučiu apsiūt ir čiut pataisyt blush2.gif , bet leido man ją tik iš ryto pasiimt unsure.gif . Nespėsiu verysad.gif . Reik ieškot atsarginio varianto g.gif , o kur unsure.gif ?...

O pati nenoriu paisiūt? Prie kokio bodiko ar ilgesnės makytės prisiūti rauktą sijonuką iš tiulio ir psio. Dr iš prie to pačio apsiaustuką galima uždėt, blizgučiais nukabinėt, super atrodys ir vienodų 100 proc nebus thumbup.gif
Atsakyti