Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai

QUOTE(georgiana @ 2006 12 06, 10:13)
sveikutes labai noriu Jusu paprasyti, gal kuri mamayte siuvo vaikiukui 5 metu pelytes kostiuma, arba bent jau nuotraukyte idekite, labai didelis aciu smile.gif 4u.gif

Pelyte

Gal kokia ideja kils mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(gutyte @ 2006 12 06, 20:02)
Labai  lauksiu ax.gif  drinks_cheers.gif

user posted image
Mano sūnus taip atrodė prieš ėėmmm... ėmm... ėėėmmm... daug metų biggrin.gif Dar darželį lankėme, pradinėse grupėse biggrin.gif
Jeigu bus įdomios detalės kaip padaryti cilindrą ir visą kitą - parašyk, paaiškinsiu, labai paprasta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 07 gruodžio 2006 - 20:55
QUOTE(Nakviša @ 2006 12 07, 22:50)
Mano sūnus taip atrodė prieš ėėmmm... ėmm... ėėėmmm... daug metų biggrin.gif Dar darželį lankėme, pradinėse grupėse biggrin.gif
Jeigu bus įdomios detalės kaip padaryti cilindrą ir visą kitą - parašyk, paaiškinsiu, labai paprasta smile.gif

Na aš irgi kažkaip panašiai įsivaizduoju, tik kepurės kažkaip norėtųsi smailios ax.gif . Ačiū už vargą, kad ieškojai nuotraukytės. Sūnelis iš tiesų atrodė labai fainai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2006 12 07, 14:47)
jei ne klystu, tai MAXIMOJE maciau  g.gif

vaikysteje sokau baleta, toki daugiau megejiska  blush2.gif , o kadangi buvo sovietai, tai ir pasirinkimo nebuvo..., mama sijona padare is merliaus, daug parauktu sluoksniu ir iskrachmolino, graziai issipute, o nudazyti, tai tikrai neproblema... tikrai grazus buvo.....  biggrin.gif

sekmes!!!!

Acha žiūriu visokiose maximose, bet nerandu.

Šiaip ir galvoju - jei gu ką - pasiųsiu. tik kad teks rankom, nes siuvimo mašinos neturiu...
Apie merlių irgi mąstau - man vaikystėje snaigių sukneles siūdavo iš jo - irgi prikrakmolindavo, keli sluoksniai. Liuks atrodydavau gražiau už visus atlasus ir šilkus.

Bet kur dabar to merliaus gauti tiek nemažai g.gif

Ir dar kitas dalykas - mūsų tėtis turi būti žibinintininku - o kaip tie traodo tie žibinininkai... Gal patarsit.

Beje dar ieškau ziukio ausų ir uodegos... kailiukinių
Atsakyti
nu visai esu prapuolusi, nejaugi niekas niekada nerenge savo atzalu oziukais. Help?
Atsakyti
QUOTE(Rudeninuke @ 2006 12 07, 15:23)
Sveikos

Pagelbėkit blush2.gif  Sekančią savaitę esam pakviesti į disco vakarą . Čia 70-80metai. Gal turit kokių minčių be hipių kostiumų, ar madingi buvo boa? prašau patarkit, nes internete kiek radau, tai dažniausiai meta hipius, na šukuosenas radau, kad pavelti kuodai ir plaukų galiukai į viršų užriesti.Dėkoju iš anksto 4u.gif

Stai kaip atrode viena "Disco" vakarelis mirksiukas.gif
disco
ir dar disco
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valery: 08 gruodžio 2006 - 10:06
QUOTE(Tynka @ 2006 12 08, 09:08)
Bet kur dabar to merliaus gauti tiek nemažai  g.gif

turi buti vaistinese mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū Valery thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Atsiprasau, kad kartojuosi. gal kas zinot, kaip zuvytes kauke pasidaryti. Niekaip neismanau. doh.gif
Atsakyti
Šiemet pirma šventė, ir vaikas bus kiškučiu, gal kas turi išaugtu kostiumeli 4 metų berniukui ?
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laukime @ 2006 12 08, 09:18)
nu visai esu prapuolusi, nejaugi niekas niekada nerenge savo atzalu oziukais. Help?

Rengiau, bet labai paprastai - piešiau popierinę kaukę, pilkus šortus su petnešėlėmis, baltus marškinukus, rudi bateliai. Foto neturiu, kaukė likusi Kaune.
Atsakyti
mano sūnelis bus mini "senis šaltis" wub.gif
user posted image

o aš greičiausiai būsiu piktoji burtininkė thumbup.gif Apsirengisu ilgą sijoną, didelę ale skrybelę. Drabužiai bus juodi ir raudoni. Na bent taip plnuoju, aišku galiu ir apsigalvoti. dar galvoju apie fėją, tik, kad aš į ją nelabai panaši - esu juoda kaip varna biggrin.gif
Atsakyti