sveikos, gal kas jau renget savo vaika ar turit ideju, oziukui. kai suzinojau kuo reiks aprengti eglutei, visos fantazijos pabego kazkur,
QUOTE(Ciep @ 2006 12 04, 12:08)
Bent jau pacioms (o ir vaikams imanoma) galima issinuomot is Lietuvos kino studijos - tikri lobynai
Kokios kainos ten?
Nuomos punktuose 50-120...
sveikutes labai noriu Jusu paprasyti, gal kuri mamayte siuvo vaikiukui 5 metu pelytes kostiuma, arba bent jau nuotraukyte idekite, labai didelis aciu
sveikutes gal kas patarima duosit,kirmina vaidinsim,reikia galva sugalvoti,pati kirmina tai ispaklodziu bet galva
karnavalinius kostiumus nuomoja/siuva www.burte.lt
yra pvz.
yra pvz.
QUOTE(slyva @ 2006 12 05, 19:04)
brangesni nei 50 Lt nedaugelis drabuziu
QUOTE(blogute @ 2006 11 23, 22:07)
mergaites, gal kuri turit korseta paskolint ar isnuomot? gal kuriai nuo vestuvines ar kokios balines liko? einu i kaledu vakareli, ir reikia apsirengti "saluno" mergaite laukiniuose vakariuose... dar aisku but gerai plunksnu gavus kur seniau i plaukus segdavo... o ir siaip, gal galit ka patarti? vazduote neveza
Papildyta:
QUOTE(gutyte @ 2006 11 29, 13:59)
Mintis su tiurbanu . Nes kai bandžiau smailą kepurę uždėti, tai kažkaip raganiškai atrodo ir tiek
Ryt nuskanuosiu foto su čpoku, buvo jis pas mane burtininkas. Įdėsiu, parodysiu kaip mes atrodėme "burdami"
QUOTE(Nakviša @ 2006 12 06, 21:23)
Ryt nuskanuosiu foto su čpoku, buvo jis pas mane burtininkas. Įdėsiu, parodysiu kaip mes atrodėme "burdami"
Labai lauksiu
Sveikos
Pagelbėkit Sekančią savaitę esam pakviesti į disco vakarą . Čia 70-80metai. Gal turit kokių minčių be hipių kostiumų, ar madingi buvo boa? prašau patarkit, nes internete kiek radau, tai dažniausiai meta hipius, na šukuosenas radau, kad pavelti kuodai ir plaukų galiukai į viršų užriesti.Dėkoju iš anksto
Pagelbėkit Sekančią savaitę esam pakviesti į disco vakarą . Čia 70-80metai. Gal turit kokių minčių be hipių kostiumų, ar madingi buvo boa? prašau patarkit, nes internete kiek radau, tai dažniausiai meta hipius, na šukuosenas radau, kad pavelti kuodai ir plaukų galiukai į viršų užriesti.Dėkoju iš anksto
Uf net slaptazodi buvau pamirsusi, taip senai cia bebuvau uzsukusi
Bet kur daugiau ieskosi pagalbos, jei ne pas supermamas
Mano mergaite siais metais vaidins spektakliukyje ir tures buti zuvyte. Radau keleta kaukiu pavyzdziu, bet jos labiau leliukams. Tokiu savo dickei nesukurpsiu niekaip. Jei kuriai yra teke daryti, o galbut matyti zuvies kauke, pasidalinkite prasau
Pereitais metais dukra buvo boruzele. Nemoku ideti nuotraukeles, bet jei kam reiketu galeciau atsisusti nuotraukele.
Bet kur daugiau ieskosi pagalbos, jei ne pas supermamas
Mano mergaite siais metais vaidins spektakliukyje ir tures buti zuvyte. Radau keleta kaukiu pavyzdziu, bet jos labiau leliukams. Tokiu savo dickei nesukurpsiu niekaip. Jei kuriai yra teke daryti, o galbut matyti zuvies kauke, pasidalinkite prasau
Pereitais metais dukra buvo boruzele. Nemoku ideti nuotraukeles, bet jei kam reiketu galeciau atsisusti nuotraukele.
gal matėt kur nors pirkti vaikiškų a la balerūniškų sijonėlių. Reikia 3-ijų metų mergytei. Trumpo sijonuko su pasijoniais šviesaus, geriausia - rausvo.
QUOTE(Tynka @ 2006 12 07, 16:52)
gal matėt kur nors pirkti vaikiškų a la balerūniškų sijonėlių. Reikia 3-ijų metų mergytei. Trumpo sijonuko su pasijoniais šviesaus, geriausia - rausvo.
jei ne klystu, tai MAXIMOJE maciau
vaikysteje sokau baleta, toki daugiau megejiska , o kadangi buvo sovietai, tai ir pasirinkimo nebuvo..., mama sijona padare is merliaus, daug parauktu sluoksniu ir iskrachmolino, graziai issipute, o nudazyti, tai tikrai neproblema... tikrai grazus buvo.....
sekmes!!!!