Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai

Mūsų kompanijos šių metų šventinio vakarėlio tema "70-ieji". Daugmaž įsivaizduoju iš mamos nuotraukų kaip tada jaunimėlis renkdavosi, bet kur man dabar tokius drabužius gauti doh.gif
Kiek žinau, tai buvo madingi lakuoti , geriausia dar ir spalvoti, batai-platformos, trumpi sijonėliai, aptemtos bliuskutės, visokios spalvotos ir gėlėtos, vyrų kelnės platėjančios, ryškiaspalviaimarškiniai ir pan.
Gal žinot kokių nuorodų, kur visa tai būtų galima pamatyt, ir svarbiausias klausimas, kur tokią aprangą dabar gaut doh.gif Nei mama, nei anyta, nei močiutė nieko išsaugojusios neturi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vėjavaikė @ 2006 11 29, 12:04)
Mūsų kompanijos šių metų šventinio vakarėlio tema "70-ieji". Daugmaž įsivaizduoju iš mamos nuotraukų kaip tada jaunimėlis renkdavosi, bet kur man dabar tokius drabužius gauti doh.gif 
Kiek žinau, tai buvo madingi lakuoti , geriausia dar ir spalvoti, batai-platformos, trumpi sijonėliai, aptemtos bliuskutės, visokios spalvotos ir gėlėtos, vyrų kelnės platėjančios, ryškiaspalviaimarškiniai ir pan.
Gal žinot kokių nuorodų, kur visa tai būtų galima pamatyt, ir svarbiausias klausimas, kur tokią aprangą dabar gaut doh.gif  Nei mama, nei  anyta, nei močiutė nieko išsaugojusios neturi schmoll.gif

Jei bent įsivaizduoji, kaip tie rūbai turi atrodyti, tai gal pabandyk pavaikščioti po padėvėtų rūbų parduotuves, ten tikrai turėtum ką nors surasti blush2.gif g.gif

Negi taip niekas man ir nepasufleruos, kaip turi atrodyti Smaragdo miesto burtininkas? g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gutyte @ 2006 11 29, 10:13)
Negi taip niekas man ir nepasufleruos, kaip turi atrodyti Smaragdo miesto burtininkas? g.gif  verysad.gif

įvesk per googlę "smaragdo miesto burtininkas" ir spausk vaizdai - turėtų išmest smile.gif
Atsakyti
as isivaizduoju jei aprengtum ilga skraiste papuosta zvaigzdemis , smailia kepure irgi su zvaigzdem, nupiestum usus ,barzdele, burtu lazdele surastum tai butu tikras burtininkas . Na tai gal tiktu ir smaragdo miesto burtininkui. Arba vietoj kepures turbana susuk ir priekyje dideliu brangakmeniu papuosk. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biteg @ 2006 11 29, 15:52)
as isivaizduoju jei aprengtum ilga skraiste papuosta zvaigzdemis , smailia kepure irgi su zvaigzdem, nupiestum usus ,barzdele, burtu lazdele surastum tai butu tikras burtininkas . Na tai gal tiktu ir smaragdo miesto burtininkui. Arba vietoj kepures turbana susuk ir priekyje dideliu brangakmeniu papuosk. smile.gif

Mintis su tiurbanu thumbup.gif thumbup.gif . Nes kai bandžiau smailą kepurę uždėti, tai kažkaip raganiškai atrodo ir tiek verysad.gif schmoll.gif
Atsakyti
Noreciau issinuomoti kostiuma - estrados zvaigzdes lotuliukas.gif , gal zinot kokiu nuomos punktu Vilniuje???
radau toki psl cia bet man nelabai kas tinka doh.gif

o gal kokia ideja mesteltumete... ax.gif

Atsakyti
Sveikutes, 4u.gif
3m. mergytei reikia arba lapes arba snaiges kostiumo, gal kas turite ar bent jau kokia ideja mametekit blush2.gif blush2.gif
taip nesigalvoja verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Bent jau pacioms (o ir vaikams imanoma) galima issinuomot is Lietuvos kino studijos - tikri lobynai smile.gif
Atsakyti
lietuvos kino studija turi tinklapi? ar zinot kas kokias koordinates ju?... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukass @ 2006 12 04, 13:15)
lietuvos kino studija turi tinklapi? ar zinot kas kokias koordinates ju?...  blush2.gif

http://web.lfs.lt/costume/ - cia galima paziureti dali to, ka nuomoja. Bet patarimas - nuvaziuoti, nes i puslapi sudeta mazesnioji ir mano nuomone ne pati geriausioji dalis.
Moterisku drabuziu ten ypac daug smile.gif
Atsakyti
Prasau pagalbos-mano vaikui reikia jaucio kaukes.Nelabai turiu kada internete paieskot.Gal kas matet netycia ir galit kokia nuoroda imest?
Atsakyti
QUOTE(šarūnė @ 2006 12 04, 17:32)
Prasau pagalbos-mano vaikui reikia jaucio kaukes.Nelabai turiu kada internete paieskot.Gal kas matet netycia ir galit kokia nuoroda imest?

gali paziureti www.burte.lt , yra velniuko kostiumas vaikiskas. uzdejus baltus plemus gaunasi geras jautukas biggrin.gif
dukryte pernai buvau jautuku aprengus per Naujus, smagu buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biteg: 04 gruodžio 2006 - 20:44