O gal žinote kur būtų galima Kaune nusipirkti playboy ausytes?
mačiau prekybos centre "dainavoj" kur balionus pardavinėja, manau kad ir kituose prekybos centruose turėtų būti salelėse kur balionai.
siandie mačiau mole
O kokios spalvos matėte? Ryt nulėksiu pirkti
Labai grazi suknele, nors gal ir nelengva tokia pasiut. Man dar atrodo zvaigzdutei tiktu geltona suknele, arba galima pabandyti zvaigzdes formos skrybelaite pasiuti. Jei nesinori daug pinigu isleist galima zvaigzdutes karpyt is medziagos kuria kloja po laminuotom grindim . Po to jas galima dar pablizgint, o tada prisiuti prie suknytes ar kokios permatomos medziagos skraistes.
Sveikutės, gal kas žinote kur galima išsinuomoti Klaipėdoje, jūreivio kostiumo reikia suaugusiam, teminiam vakarėliui.
Skaičiau skaičiau aš čia, bet niekur nepastebėjau, kad būtų idėjų dėl paršiuko kaukės Tai va, mano mažesnysis bus Paršiukas Čiukas, o kuo jį aprengti kol kas nesugalvoju
Na ir aš skaičiau, žiūrėjau... ir nesugalvoju, kaip apvilkti savo mažiuka (ne toks jis ir mažas, bet...) per darbe vyksianty karnavala
Kad jūs žinotumėte, kaip aš norėčiau sudalyvauti kokiam nors tai karnavale Man nei nuomotis kostiumo nereiktų, nieko. Nes aš jį pati pasisiūčiau. Esu pakankamai puiki siuvėja su neribota fantazija
Papildyta:
Radau nuorodą su kostiumais netgi naujagimiams
Kostiumai mažiukams
Papildyta:
QUOTE(insk @ 2006 11 11, 21:35)
Na ir aš skaičiau, žiūrėjau... ir nesugalvoju, kaip apvilkti savo mažiuka (ne toks jis ir mažas, bet...) per darbe vyksianty karnavala
Radau nuorodą su kostiumais netgi naujagimiams
Kostiumai mažiukams