Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai

user posted image
Atsakyti
Įdedu mano nuomone tirkai gerų karnavalinių kostiumų, manau kad nėr sunku kažką tokio susimeistraut, turint dar daug laiko, o ir edžiagų kaip matote oteriai daug nereikia wink.gif xixi

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
O gal žinote kur būtų galima Kaune nusipirkti playboy ausytes?
Atsakyti
mačiau prekybos centre "dainavoj" kur balionus pardavinėja, manau kad ir kituose prekybos centruose turėtų būti salelėse kur balionai. mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif siandie mačiau mole 4u.gif
Atsakyti
O kokios spalvos matėte? Ryt nulėksiu pirkti ax.gif
Atsakyti
o mano mažoji per Naujuosius darželyje žvaigždutė bus doh.gif schmoll.gif ką čia sugalvot, ir internete nelabai į ką pažiūrėt yra,idėjų visai mažai unsure.gif
user posted image
schmoll.gif
Atsakyti
Labai grazi suknele, nors gal ir nelengva tokia pasiut. Man dar atrodo zvaigzdutei tiktu geltona suknele, arba galima pabandyti zvaigzdes formos skrybelaite pasiuti. Jei nesinori daug pinigu isleist galima zvaigzdutes karpyt is medziagos kuria kloja po laminuotom grindim . Po to jas galima dar pablizgint, o tada prisiuti prie suknytes ar kokios permatomos medziagos skraistes.
Atsakyti
Sveikutės, gal kas žinote kur galima išsinuomoti Klaipėdoje, jūreivio kostiumo reikia suaugusiam, teminiam vakarėliui. ax.gif
Atsakyti
Skaičiau skaičiau aš čia, bet niekur nepastebėjau, kad būtų idėjų dėl paršiuko kaukės unsure.gif Tai va, mano mažesnysis bus Paršiukas Čiukas, o kuo jį aprengti kol kas nesugalvoju doh.gif
Atsakyti
Na ir aš skaičiau, žiūrėjau... ir nesugalvoju, kaip apvilkti savo mažiuka (ne toks jis ir mažas, bet...) per darbe vyksianty karnavala verysad.gif
Atsakyti
Kad jūs žinotumėte, kaip aš norėčiau sudalyvauti kokiam nors tai karnavale frusty.gif Man nei nuomotis kostiumo nereiktų, nieko. Nes aš jį pati pasisiūčiau. Esu pakankamai puiki siuvėja su neribota fantazija thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(insk @ 2006 11 11, 21:35)
Na ir aš skaičiau, žiūrėjau... ir nesugalvoju, kaip apvilkti savo mažiuka (ne toks jis ir mažas, bet...) per darbe vyksianty karnavala  verysad.gif

Radau nuorodą su kostiumais netgi naujagimiams bigsmile.gif

Kostiumai mažiukams

Atsakyti