Šiemet darbe reiks vest Kalėdinį vakarą ir teks būt arba snieguole arba kiškiu Gal kas turit kokių idėjų ar nuorodų su foto kostiumų idėjoms Reikia kažko sexy bet ne vulgaraus
QUOTE(Burtininke @ 2006 10 29, 14:47)
Šiemet darbe reiks vest Kalėdinį vakarą ir teks būt arba snieguole arba kiškiu Gal kas turit kokių idėjų ar nuorodų su foto kostiumų idėjoms Reikia kažko sexy bet ne vulgaraus
turiu keleta ideju ... turiu ir nuotrauka tik nelabai moku ideti
...dabar auginu dukra , tai siuvu namie rubus. Karnavaliniai drabuziai mano hobis.
galeciau pasiuti ir isnomuoti +grimas. keleta modeliu esu pasiuvus kitoms temoms.
Gali paziureti www.burte.lt
nuotrauka atsiusiu i AZ
QUOTE(Burtininke @ 2006 10 29, 14:47)
biteg, ačiū susisieksiu per AŽ
Vladislava, ačiū už idėją
Vladislava, ačiū už idėją
QUOTE(Vladislava @ 2006 10 29, 18:33)
Mano darbo vyrai mane taip pamatę turbūt iš batų išvirstų Labai gražu, o kas svarbiausia, išdrysčiau taip apsirengti
O kas turi kokį snieguolės kostiumo nuotraukėlę su kokiu sijonuku, pūkeliais ir pn.?
Aha...jau kvepia šventėmis,jau ir apie kostiumus pagalvojam
Tai, kad jau Kalėdos jau neužilgo O norint viską puikiai suspėt suorganizuot ir puikiai atrodyt, jau patslaikas ruoštis - scenarijų galvot, kostiumą siūtis, dovanis pirkt ir pakuot
QUOTE(Vladislava @ 2006 10 29, 22:13)
na čia visai neblogai pabūt mokykloj geraja dovanų fėja
gal kam reikia leliukui turiu visiškai naują, "mothercare" kalėdų senio kostiuma, 0- 3 mėn. labai gražus jei susidomėjote i až parašykit