Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai

Šiemet darbe reiks vest Kalėdinį vakarą ir teks būt arba snieguole arba kiškiu blush2.gif Gal kas turit kokių idėjų ar nuorodų su foto kostiumų idėjoms 4u.gif Reikia kažko sexy bet ne vulgaraus bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2006 10 29, 14:47)
Šiemet darbe reiks vest Kalėdinį vakarą ir teks būt arba snieguole arba kiškiu  blush2.gif Gal kas turit kokių idėjų ar nuorodų su foto kostiumų idėjoms  4u.gif Reikia kažko sexy bet ne vulgaraus  bigsmile.gif  4u.gif

turiu keleta ideju ... turiu ir nuotrauka tik nelabai moku ideti
...dabar auginu dukra , tai siuvu namie rubus. Karnavaliniai drabuziai mano hobis.
galeciau pasiuti ir isnomuoti +grimas. keleta modeliu esu pasiuvus kitoms temoms.
Gali paziureti www.burte.lt
nuotrauka atsiusiu i AZ
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2006 10 29, 14:47)
Šiemet darbe reiks vest Kalėdinį vakarą ir teks būt arba snieguole arba kiškiu  blush2.gif Gal kas turit kokių idėjų ar nuorodų su foto kostiumų idėjoms  4u.gif Reikia kažko sexy bet ne vulgaraus  bigsmile.gif  4u.gif

user posted image
Atsakyti
biteg, ačiū susisieksiu per AŽ
Vladislava, ačiū už idėją bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vladislava @ 2006 10 29, 18:33)

Mano darbo vyrai mane taip pamatę turbūt iš batų išvirstų biggrin.gif Labai gražu, o kas svarbiausia, išdrysčiau taip apsirengti biggrin.gif
O kas turi kokį snieguolės kostiumo nuotraukėlę su kokiu sijonuku, pūkeliais ir pn.? 4u.gif
Atsakyti
Aha...jau kvepia šventėmis,jau ir apie kostiumus pagalvojam thumbup.gif
Atsakyti
Tai, kad jau Kalėdos jau neužilgo mirksiukas.gif O norint viską puikiai suspėt suorganizuot ir puikiai tongue.gif atrodyt, jau patslaikas ruoštis - scenarijų galvot, kostiumą siūtis, dovanis pirkt ir pakuot biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vladislava @ 2006 10 29, 22:13)

na čia visai neblogai pabūt mokykloj geraja dovanų fėja mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kam reikia leliukui turiu visiškai naują, "mothercare" kalėdų senio kostiuma, 0- 3 mėn. wub.gif labai gražus jei susidomėjote i až parašykit
Atsakyti