Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai

girdėjau reklamą kad laisvės pr.60 Vilniuje nuomoja karnavalinius rūbus ir kad labai didelis pasirinkimas smile.gif
Pati nebuvau bet gal kas ir užbėgs pažiūrėti
ir internetinis pusl.yra
www.kaukes.lt
Atsakyti
labux.. gal turit ideju kaip aprengti 2 metu vaika nykstuku..? kepures nesideda barzda plesia salin gla matet kas kur nors ka nors pirkt panasaus..? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meka @ 2005 12 21, 10:50)
labux.. gal turit ideju kaip aprengti 2 metu vaika nykstuku..? kepures nesideda barzda plesia salin gla matet kas kur nors ka nors pirkt panasaus..? ax.gif

Mūsų gupėje buvo panaši situacija, auklėtojos buvo pridarę tokių gražių nykštukų kepurėlių, tai gal daugiau nei pusė vaikų nesidėjo nė iš tolo schmoll.gif
Mes kažkaip išvengėm to nes turėjom kailinę šuniuko kaukę, tokią kaip žaislinę, tai vaikas mielu noru dėvėjo per visą šventę newyear.gif

Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2005 11 25, 19:31)

Blac Dee, nežinau ar esi vilnietė, jeigu taip, tai užvažiuok Šeškinėj į vieną parduotuvę (jeigu įdomu duosiu adresą, t.y. paaiškinsiu kaip atvažiuot), mačiau čia mažoj parduotuvėj labai tinkančias snaigei sukneles baltą ir žydrą. Apie 7Lt kainavo.

Ačiū labai Auges už idėjas, radau suknelę butent toj praduotuvytėj (paskutinę doh.gif ), tiesa už 12 lt, bet tai jau nesvarbu, svarbu, kad neturėjau dėl to sukt galvos, dukrytei tiko ir jau vakar sudalyvavom daržely renginy smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Pasigirsiu blush2.gif

Mano drambliukas thumbup.gif user posted image
Atsakyti
Dabar Šeškinėje IKI pasaže (pusrusyje) atsidarė Geras Rūbas, šią savaitę mačiau labai daug karnavalinių kostiumų ten, nežinau kas ten tiksliau yra, t.y. kokių kaukių, bet kad daug kabo tai mačiau. Gal kažką išsirinksit blush2.gif
Atsakyti
Na va mes jau atšokom savo baliuką darželį, galim pasigirt katino kostiumu biggrin.gif
Tik uodegos nesimato blush2.gif , kažkoks netikras katinas atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės,
su šventėm biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Labai reikia raudonos suknelės su baltu kailiuku, tipo Kalėdų senio, bet suknelė. Verkiant reikia, dydis koks 38. Gal kuri nors žinot, kur surasti?
Atsakyti
Labukas, mamulkos ir ne tik:)

Gal galit pamesti ideja, kokia kauke padaryt savo 3men kudikeliui is ruzavu rubeliu?
Atsakyti
o čia mano drugelis

nesuprantu- neįdedu nuotraukos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolančiukas: 03 sausio 2006 - 15:56
QUOTE(jolančiukas @ 2006 01 03, 15:55)
o čia mano drugelis
nesuprantu- neįdedu nuotraukos g.gif

nu va, atsigavo kompas biggrin.gif čia mano drugelis ax.gif
user posted image
Atsakyti
kostiumai