girdėjau reklamą kad laisvės pr.60 Vilniuje nuomoja karnavalinius rūbus ir kad labai didelis pasirinkimas
Pati nebuvau bet gal kas ir užbėgs pažiūrėti
ir internetinis pusl.yra
www.kaukes.lt
QUOTE(Meka @ 2005 12 21, 10:50)
labux.. gal turit ideju kaip aprengti 2 metu vaika nykstuku..? kepures nesideda barzda plesia salin gla matet kas kur nors ka nors pirkt panasaus..?
Mūsų gupėje buvo panaši situacija, auklėtojos buvo pridarę tokių gražių nykštukų kepurėlių, tai gal daugiau nei pusė vaikų nesidėjo nė iš tolo
Mes kažkaip išvengėm to nes turėjom kailinę šuniuko kaukę, tokią kaip žaislinę, tai vaikas mielu noru dėvėjo per visą šventę
QUOTE(Auges @ 2005 11 25, 19:31)
Blac Dee, nežinau ar esi vilnietė, jeigu taip, tai užvažiuok Šeškinėj į vieną parduotuvę (jeigu įdomu duosiu adresą, t.y. paaiškinsiu kaip atvažiuot), mačiau čia mažoj parduotuvėj labai tinkančias snaigei sukneles baltą ir žydrą. Apie 7Lt kainavo.
Ačiū labai Auges už idėjas, radau suknelę butent toj praduotuvytėj (paskutinę ), tiesa už 12 lt, bet tai jau nesvarbu, svarbu, kad neturėjau dėl to sukt galvos, dukrytei tiko ir jau vakar sudalyvavom daržely renginy
Pasigirsiu
Mano drambliukas
Mano drambliukas
Sveikutės,
su šventėm
Labai reikia raudonos suknelės su baltu kailiuku, tipo Kalėdų senio, bet suknelė. Verkiant reikia, dydis koks 38. Gal kuri nors žinot, kur surasti?
su šventėm
Labai reikia raudonos suknelės su baltu kailiuku, tipo Kalėdų senio, bet suknelė. Verkiant reikia, dydis koks 38. Gal kuri nors žinot, kur surasti?
Labukas, mamulkos ir ne tik:)
Gal galit pamesti ideja, kokia kauke padaryt savo 3men kudikeliui is ruzavu rubeliu?
Gal galit pamesti ideja, kokia kauke padaryt savo 3men kudikeliui is ruzavu rubeliu?
o čia mano drugelis
nesuprantu- neįdedu nuotraukos
nesuprantu- neįdedu nuotraukos
QUOTE(jolančiukas @ 2006 01 03, 15:55)
nu va, atsigavo kompas čia mano drugelis