Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai

QUOTE(Tauskale @ 2005 12 15, 16:28)
As einu sestadieni i kaukiu baliu. Nusipirkau rubus, tokius kur rytu moterys rengiasi. Tokia suknele nesuknele ir kelnes. Dabar mastau ka daryti su plaukais. Gal galite patarti.

labas, jei ne paslaptis, tai kur pirkai ir kiek mokejai?
o su plaukais, tavo vietoj tai as daryciau sklastyma per viduri, ir sulaizyciau, o gale gal kuoda zemai padaryciau, butu dar gerai papuosalus gauti, kurie sgas i plaukus ir kabo ant kaktos..
Atsakyti
Jeigu kažkam reikės indiškos suknelės moteriškos (be kelnių) turiu baltą su rudais pasiūvinėjimais, labai graži, atlasinė, dydis neiaškus - apie 44 turbūt, tai galiu "išnuomuot" už Geishos šokoladą mirksiukas.gif
Kažkas panašaus tik baltas atlasinis (be kelnių ir sario), ilgom rankovėm

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 12 13, 19:40)
Aš žinau smile.gif Mačiau konkrečiai Kaune Rimi Taikos pr ir Iki prie Girstupio. Lankelis, ir ten du tokie linguojantus bumbuliukai, blizgantys. Balti, mėlyni, geltoni... Visai nieko skruzdei ar kokiam vabalui...

Dar man regis būna tose kontorose, kur visokiais balionais, gimtadienio reikmenim prekiauja -kažkada mačiau Savanorių Maximoj...

ACIU, NOA. Vaziuoju ieskoti.
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2005 12 16, 13:25)
Jeigu kažkam reikės indiškos suknelės moteriškos (be kelnių) turiu baltą su rudais pasiūvinėjimais, labai graži, atlasinė, dydis neiaškus - apie 44 turbūt, tai galiu "išnuomuot" už Geishos šokoladą  mirksiukas.gif
Kažkas panašaus tik baltas atlasinis (be kelnių ir sario), ilgom rankovėm

user posted image

oi...labai noreciau, gal susitartumem ? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mano vaikinukas bus žalias vabalas. gal turit kokių minčių, nes aš nelabai išsivaizduoju, koks vabalas yra žalias.
Atsakyti
QUOTE(Tauskale @ 2005 12 15, 15:28)
As einu sestadieni i kaukiu baliu. Nusipirkau rubus, tokius kur rytu moterys rengiasi. Tokia suknele nesuknele ir kelnes. Dabar mastau ka daryti su plaukais. Gal galite patarti.

Su plaukais gali daryti ka nori cool.gif , vistiek tikrosios rytietes juo slepia po visokiom skarom tongue.gif .

Labai gerai gaunasi ir labai paprasta taip - didelę lengvo audinio skarą suriši nugaroj, o vieną laisvą galą persimeti į priekį ir prisidengi veidą. Gaunasi kaip pas tikrą čečenę thumbup.gif . Galima iš juoko numirt lotuliukas.gif lotuliukas.gif Parodyčiau kaip tai atrodo, bet gaila šiandien nuotraukų neturiu.

O toks elegantiškesnis variantas - tai kaip pas Džinę iš serialo "Mano svajonių džinė" - plaukai sukelti į viršų, o veidas, ar plaukai pridengtas nedidele tiulio skiautele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mymy @ 2005 12 16, 13:28)
Sveikos, mano vaikinukas bus žalias vabalas. gal turit kokių minčių, nes aš  nelabai išsivaizduoju, koks vabalas yra žalias.

biggrin.gif Taigi žiogelis mirksiukas.gif Bet kas iš to - mano vaikas bus žiogelis, o aš dar nesugalvojau, kaip panašų padaryt g.gif Žalio frako, tai matyt niekur negausiu verysad.gif
Atsakyti
svaikos
patarkit prashau, kur yra pirkti dirbtiniu rugiageliu Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(pinery @ 2005 12 16, 16:40)
biggrin.gif Taigi žiogelis  mirksiukas.gif Bet kas iš to - mano vaikas bus žiogelis, o aš dar nesugalvojau, kaip panašų padaryt  g.gif Žalio frako, tai matyt niekur negausiu  verysad.gif

Mes turime šiokį tokį žiogelio kostiumą ax.gif O iš kokio jūs miesto??? Jei iš Kauno ir jei tikrų ūgis, galėtume paskolinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulytė @ 2005 12 16, 17:12)
Mes turime šiokį tokį žiogelio kostiumą  ax.gif O iš kokio jūs miesto??? Jei iš Kauno ir jei tikrų ūgis, galėtume paskolinti  smile.gif

Iš Kauno, oj kaip gerai būtų thumbup.gif Ūgis 122 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutyte13 @ 2005 12 10, 10:55)
Gal kas nors pirkot Maximoj rožinė zuikio liemenę-kaukę? Jau visą kostiumą buvau suplanavus, o tu liemenių jau nebėr verysad.gif Gal galėtumėt parduot ar trumpam perleist? g.gif Tiesa dar nežinau kada mažei šventė.  4u.gif

QUOTE(rutyte13 @ 2005 12 10, 11:04)
Deja iš visų cry.gif Ieškojau MIndaugo, akropolio, prie Gariūnų maximose, sakė jau senai neturim, greit išpirko verysad.gif

gal pavėlavau, bet uzvakar Justiniškių maximoj tikrai buvo, čia taikos gatvėj mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos.Gal kas matete Vilniuje vilko apredus .Apejau Akropoli,nieko neradau . Nezinau kuria kryptimi toliau traukti.
Atsakyti