Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai

Paulyte, ačiū už info smile.gif Mes Hidroprojekto pastate išsinuomavom lapės kostiumą thumbup.gif Kaina 25 Lt, nemanau, kad brangu biggrin.gif
Dabar esu rami ir nereik sukt galvos dėl rūbų tongue.gif
Atsakyti
gal kas turite idėjų, kaip vaiką aprengti ledinuku? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2005 12 13, 23:06)
gal kas turite idėjų, kaip vaiką aprengti ledinuku? blush2.gif  g.gif

Manau, kad butu galima paimti kokios medžiagos didelį gabalą, apsukti juo vaiką ir surišti kaspinais viršuje ties kaklu ir apačioje ties kojomis. Kad būtų kaip saldainis suvyniotas į popieriuką tongue.gif Po to dar galima papuošti visokiais blizgučiais...
Na bandžiau išdėstyti, kaip aš tai įsivaizduoju, tik nežinau ar jūs čia ką nors supratote.... blush2.gif
Atsakyti
Bandyčiau ką nors iš sintepono sugalvot, plius blizgučiai g.gif
Atsakyti
sveikos, gal galit pagelbet savo idejom, kaip apsirengt man paciai, tema - filmu herojai....kaip tycia i galva nelenda jokie herojai...sad.gif
Atsakyti
Pavyzdžiui, Šrekas lotuliukas.gif
Juokauju, žinoma...Iš tokių žinomesnių ir nesudėtingų, sakyčiau gal visai neblogai būtų Mritšė iš Adamsų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 14 gruodžio 2005 - 00:38
tai, ka blondine esu, i mirtise nepanasi smile.gif
Atsakyti
Sveikutės. O aš nusprendžiau savo pipirą papuošti drugelio kostiumu. Gal kas turite minčių, kaip šį kostiumą padaryti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruze @ 2005 12 14, 10:51)
tai, ka blondine esu, i mirtise nepanasi smile.gif

Tuo labiau. Juodą peruką nusipirk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Musyte24 @ 2005 12 14, 11:28)
Sveikutės. O aš nusprendžiau savo pipirą papuošti drugelio kostiumu. Gal kas turite minčių, kaip šį kostiumą padaryti? 4u.gif

Peržiūrėk temoj įdėtas nuorodas - ten tikrai buvo drugelių 4u.gif
Atsakyti
ačiū už idėjas dėl ledinuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Musyte24 @ 2005 12 14, 12:28)

Drugelio sparnu yra senukuose. Nu jie gal labiau angelo sparnai, nes balti blush2.gif Bet ir drugeliu baltu buna. Dar reikia lankelio ant galvos su "usiukais", net nezinau kaip vadinasi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgux: 14 gruodžio 2005 - 16:54