Paulyte, ačiū už info Mes Hidroprojekto pastate išsinuomavom lapės kostiumą Kaina 25 Lt, nemanau, kad brangu
Dabar esu rami ir nereik sukt galvos dėl rūbų
gal kas turite idėjų, kaip vaiką aprengti ledinuku?
QUOTE(paprasta @ 2005 12 13, 23:06)
gal kas turite idėjų, kaip vaiką aprengti ledinuku?
Manau, kad butu galima paimti kokios medžiagos didelį gabalą, apsukti juo vaiką ir surišti kaspinais viršuje ties kaklu ir apačioje ties kojomis. Kad būtų kaip saldainis suvyniotas į popieriuką Po to dar galima papuošti visokiais blizgučiais...
Na bandžiau išdėstyti, kaip aš tai įsivaizduoju, tik nežinau ar jūs čia ką nors supratote....
Bandyčiau ką nors iš sintepono sugalvot, plius blizgučiai
Pavyzdžiui, Šrekas
Juokauju, žinoma...Iš tokių žinomesnių ir nesudėtingų, sakyčiau gal visai neblogai būtų Mritšė iš Adamsų
Juokauju, žinoma...Iš tokių žinomesnių ir nesudėtingų, sakyčiau gal visai neblogai būtų Mritšė iš Adamsų
Sveikutės. O aš nusprendžiau savo pipirą papuošti drugelio kostiumu. Gal kas turite minčių, kaip šį kostiumą padaryti?
QUOTE(lauruze @ 2005 12 14, 10:51)
tai, ka blondine esu, i mirtise nepanasi
Tuo labiau. Juodą peruką nusipirk
QUOTE(Musyte24 @ 2005 12 14, 11:28)
Sveikutės. O aš nusprendžiau savo pipirą papuošti drugelio kostiumu. Gal kas turite minčių, kaip šį kostiumą padaryti?
Peržiūrėk temoj įdėtas nuorodas - ten tikrai buvo drugelių
ačiū už idėjas dėl ledinuko
QUOTE(Musyte24 @ 2005 12 14, 12:28)
Drugelio sparnu yra senukuose. Nu jie gal labiau angelo sparnai, nes balti Bet ir drugeliu baltu buna. Dar reikia lankelio ant galvos su "usiukais", net nezinau kaip vadinasi