Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai

QUOTE(Lona @ 2005 12 11, 22:55)
GAL KAS GALI PAMESTI IDĖJŲ O DAR IDEALIAU BŪTŲ PASKOLINTI AR IŠNUOMOTI MEŠKIUKO APRĖDUS KAUNE. BŪČIAU NEREALIAI DĖKINGA. AIŠKU BŪTŲ IDEALU JEI GALĖČIAU PATI PAPRASTAI PADARYTI, BET NETURIU ABSOLIUČIAI JOKIŲ IDĖJŲ TAM. AČIŪ UŽ BET KOKIĄ INFO.

Pirmiausia, tai nerėk, capslock paspaudi, i vyskas, nekurti čia visi ir neakli...

Antra, tai nueik į Maximą ir nusipirk. Aš savo mažiukui pirkau, tai net pasirinkimas buvo - baltas ar rudas meškis... Na, galvą nusipirk. Megztuką atitinkamos spalvos gal pati surasi? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2005 12 11, 21:55)
GAL KAS GALI PAMESTI IDĖJŲ O DAR IDEALIAU BŪTŲ PASKOLINTI AR IŠNUOMOTI MEŠKIUKO APRĖDUS KAUNE. BŪČIAU NEREALIAI DĖKINGA. AIŠKU BŪTŲ IDEALU JEI GALĖČIAU PATI PAPRASTAI PADARYTI, BET NETURIU ABSOLIUČIAI JOKIŲ IDĖJŲ TAM. AČIŪ UŽ BET KOKIĄ INFO.

Niugi buvau jau įdėjusi savo meškiną biggrin.gif . Pasiuvimas paprastas - kombinezonas ir kepurė.
user posted image
Atsakyti
Mano mergina pareiškė, kad bus vištytė, ir dar ten kažtą sudainavo:
Aš raiboji vištytė ko ko,
O štai mano skarytė ko ko

Ten kazką dar apie viščiukus "suokė", kad apglėbs šiltu sparneliu g.gif

Na gerai, paimu skarelę, prikabinu prie jos skiauterę ir snapą ant galo, o ka paskiau g.gif Kaip tuos sparnus padaryt, kad nebutu pusiau angelas, pusiau višta doh.gif
Duokit kokiu idėjų, aaaa???
Atsakyti
QUOTE(Akyra @ 2005 12 12, 02:23)
Na gerai, paimu skarelę, prikabinu prie jos skiauterę ir snapą ant galo, o ka paskiau  g.gif  Kaip tuos sparnus padaryt, kad nebutu pusiau angelas, pusiau višta  doh.gif
Duokit kokiu idėjų, aaaa???

Apsigobti kokia diiiidele skara - pilsva, kanapėta - ir bus kaip sparnai. Į rankas krepšiuką - tipo lizdelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulytė @ 2005 12 10, 00:49)
Radau Kaune karnavalinių rūbų nuomą  biggrin.gif Jei kam įdomu, tai ji randasi šalia viešbučio "Takioji Nėris", t.y. Donelaičio g. esančiame Hidroprojekto pastate, penktame aukšte. Ten tikrai nemažas pasirinkimas rūbelių ir vaikams, ir suaugusiems. Taigi, jei kam neužtenka laiko ar vaizduotės pasigaminti ką nors patiems, tai bandykite laimę ten    mirksiukas.gif

Kaip ten kainos ar nesikandžioja? Man reiktų zuikio kostiumo.
Atsakyti
QUOTE(lady cat @ 2005 12 12, 18:48)
Kaip ten kainos ar nesikandžioja? Man reiktų zuikio kostiumo.

Tiesa sakant, as ten neradau kostiumo, kurio man reikejo, tai ir kainos nepaklausiau g.gif Bet galite ten paskambinti ir paklausti doh.gif

KARNAVALINIŲ RŪBŲ NUOMA
K.Donelaičio g. 33- 501, KAUNAS
tel. 8 687 62249
Atsakyti
QUOTE(Paulytė @ 2005 12 12, 20:12)
Tiesa sakant, as ten neradau kostiumo, kurio man reikejo, tai ir kainos nepaklausiau g.gif  Bet galite ten paskambinti ir paklausti  doh.gif

KARNAVALINIŲ RŪBŲ NUOMA
K.Donelaičio g. 33- 501, KAUNAS
tel.  8 687 62249

Labai ačių už info: notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lady cat: 12 gruodžio 2005 - 19:33
Kas galite patarti del skruzdeliuko kostiumo ? gal kas zinote kur useliu ant galvos galima nupirkti ?
Atsakyti
help.gif jetau reikia baliono kaukės gal kas turite arba kokiu įdėjų turite doh.gif
Atsakyti
Gal kas turit koki nors rytietiska mot. kostiuma paskolinti naujiems metams ax.gif Kaip nors atsilyginciau 4u.gif . Jei ka - rasykit az.
Atsakyti
QUOTE(asara @ 2005 12 13, 16:22)
Kas galite patarti del skruzdeliuko kostiumo ? gal kas zinote kur useliu ant galvos galima nupirkti ?

Aš žinau smile.gif Mačiau konkrečiai Kaune Rimi Taikos pr ir Iki prie Girstupio. Lankelis, ir ten du tokie linguojantus bumbuliukai, blizgantys. Balti, mėlyni, geltoni... Visai nieko skruzdei ar kokiam vabalui...

Dar man regis būna tose kontorose, kur visokiais balionais, gimtadienio reikmenim prekiauja -kažkada mačiau Savanorių Maximoj...
Atsakyti
thumbup.gif Tikrai gerų dalykų galima rasti labdarkėse. Va vienai savo mergytei pirkau suknelę iš vienos forumietės už 18lt. o kitą panašią, tik kitos spalvos+ apsiaustas, gavau šiand skuduryne. Labai džiaugiuos abiejomis sukniomis ir vaikai bus papuošti thumbup.gif
Atsakyti