Raudonos kelnės ir megztinis (liemenė), pirštines dideles raudonas, arba iš popieriaus iškirpt žnyples didžiules ir pritvirtink čiut žemiau alkūnių, raudoną kepurytę ar juostelę ant galvos, pritvirtink ūsiukus ir manau gerai bus.
Mano asmeninė nuomonė
o šiaip pabandykit per google vaizdų paiešką paieškot, ypač google.ru
[/quote]
Ačiū už pagalbą Bandyziu kažką sukurpti. Tik man kažkodėl atrodo, kad raudonas būna tik virtas vėžys.... , o gyvas jis tokios dumblo spalvos....
Bet pati idėja su pirštinėm, tai manau, kad mums labai pravers Ačiū!
GAL KAS TURIT VYRIŠKĄ JUODĄ CILINDRĄ???? (nebėra kada daryti )
QUOTE(Paulytė @ 2005 12 06, 19:46)
Ačiū už pagalbą Bandyziu kažką sukurpti. Tik man kažkodėl atrodo, kad raudonas būna tik virtas vėžys.... , o gyvas jis tokios dumblo spalvos....
matai pavyzdžiui man, kai kalba užeina apie vėžį, tai aš išsivaizduoju jį tik raudoną, jei padarysi melsvą ar pilką, arba baltą, kaip jie būna natūroj, tai nedaug kas supras kad čia vėžys , na čia mano asmeninė nuomonė
QUOTE(Auges @ 2005 12 07, 08:17)
matai pavyzdžiui man, kai kalba užeina apie vėžį, tai aš išsivaizduoju jį tik raudoną, jei padarysi melsvą ar pilką, arba baltą, kaip jie būna natūroj, tai nedaug kas supras kad čia vėžys , na čia mano asmeninė nuomonė
Ir man raudonas labiau patiktu, bet mano 9 metų sūnus kategoriškai atsisako būti virtas vėžys , taigi, teks kazkaip suktis su kitom spalvom . Aš sugalvojau, kad galėčiau nupiešti vėžį ir pritvirtinti prie kaktos, pasiūsiu pirštines - žnyples ir aprengsiu kaip nors rusvai žalsvai pilkšvai (jei pavyks ką nors surasti). Kaip jūs manote, ar taip tiks?
QUOTE(Paulytė @ 2005 12 07, 11:54)
Ir man raudonas labiau patiktu, bet mano 9 metų sūnus kategoriškai atsisako būti virtas vėžys , taigi, teks kazkaip suktis su kitom spalvom . Aš sugalvojau, kad galėčiau nupiešti vėžį ir pritvirtinti prie kaktos, pasiūsiu pirštines - žnyples ir aprengsiu kaip nors rusvai žalsvai pilkšvai (jei pavyks ką nors surasti). Kaip jūs manote, ar taip tiks?
manau kad tada reiktų vieną spalvą išsirinkt - žydrą pavyzdžiui ar pilką
gal kas galit patarti. Tema: kaimo mergos, ką man rengtis????? Norisi kartu ir graziai atrodyti...
pernai buvau snieguole, tai nuejau i sukneliu nuoma Kornelija, ten man už 50 lt balta trumpute suknyte isnuomavo ir visur, net ant batu kailiukus prisiuvo. Atrode sexy ir i tema, dabar atrodo paprasta, bet sunku...
pernai buvau snieguole, tai nuejau i sukneliu nuoma Kornelija, ten man už 50 lt balta trumpute suknyte isnuomavo ir visur, net ant batu kailiukus prisiuvo. Atrode sexy ir i tema, dabar atrodo paprasta, bet sunku...
Tai jei gali nuomotis,o pati nesugalvoji ką apsirengt(nors atrodo,taip paprasta...),nuvažiuok į kino studiją---tikrai neprastai išsirinksi,neabejoju ...
Sveiki,
Gal kas zitot kur Klaipedoj galima issinomuoti Šarkos kostiumą (5m,mergaitei), ar gal kas turite iš praeitų metų (asidėkočiau).Bijau, kad nepasiūsiu pati
Gal kas zitot kur Klaipedoj galima issinomuoti Šarkos kostiumą (5m,mergaitei), ar gal kas turite iš praeitų metų (asidėkočiau).Bijau, kad nepasiūsiu pati
Sveiki,
gal zinot kur butu galima gauti medziaginiu gelyciu karolius?
Reikia tokiu panasiu kaip pas indus per vestuves, arba havaju mergaites kur nesioja....
gal zinot kur butu galima gauti medziaginiu gelyciu karolius?
Reikia tokiu panasiu kaip pas indus per vestuves, arba havaju mergaites kur nesioja....
Sveikos,
Gal kas galėtų patart kaip padaryti ruoniuko kostiumą dukrytei
Niekaip negaliu sugalvot
Gal kas galėtų patart kaip padaryti ruoniuko kostiumą dukrytei
Niekaip negaliu sugalvot
QUOTE(trys vyriukai @ 2005 12 08, 16:29)
Gal matėte kur nors pirkti ežio kostiumą, o gal turite kokių idėjų ar nuotraukų. Nežinau net nuo ko pradėti.
Mano sūnus pernai buvo ežys, tai buvau pasiuvusi dygliuotą kepurę. Ją siuvau taip:
iš juodos medžiagos ir plono parolono (iš vidinės pusės) pasiuvau tokį kapišoną, į kurį po to prismaigsčiau vienkartinių adatų (tų, kur į veną vaistus leidžia). Nuo adatų reikia nuimti kamštelius, persmeigti iš blogosios į gerąją pusę ir vėl užkimšti.
Tai tiek. Gal kas nors pravers