sveikutes
ir as ieskau, tik ugis 104cm
gal kuri is jusu dar turit voverytes kostiuma mergaitei 4 metuku? padaryti nebespesiu, o po pardes lakstyti negaliu, turiu leliuka namie . nupirkciau ar issinuomociau .
QUOTE(Carmen @ 2004 12 01, 17:43)
Gal kas turite voverytės kostiumą paskolinti 130-140 mergaitei?
QUOTE(silvijak @ 2004 12 02, 11:54)
mano drauge fainai buvo padariusi voveriuko kauke. paprasta ruda liemene apsiuta rusvu kailiuku rotaisyta is kailiuko tokia riesta uodegele. kelnytes rudos is tos pacios medzegos. o ant galvos tokia ruda kepuryte, padarytos ausys is kailiuko prisiutos akys ir padaryta juoda nosyte su usais(nors nosyte galima vaikui ir taip pajuodinti). atrode labai super jos vaiaks su ta kauke. labai paprasta pritaikyti ir kurmiui. juoda liemene juodos kelnyte su juoda kepurele,a nt kurios pritaisytos ausutes . gali ir cilindro formos kepure. da i rankas lazdele, uzdedi nuo saules akinius ir vsio
QUOTE(LiP @ 2004 12 08, 10:40)
Maniske antroke,siemet irgi vaidins voveraite.Tai as darau taip - aprengsiu sarafanu,apacia apsiusiu rudu kailiuku,batukai , pedkelnes - irgi panasios spalvos.Turim lapes uodega -tai jos nemoku pritvirtinti ,kad butu panasi i voveres Tai as ta uodega apvyniosiu aplnk kakla,o kita gala nuleisiu kaboti.Padarysiu ausytes is to pacio kailiuko,kaip apsiusiu sarafano apacia ir pritaisysiu ant lankelio.Juodu piestuku nuspalvinsiu nosyte,padarysiu usiukus ir viskas
gal kuri is jusu dar turit voverytes kostiuma mergaitei 4 metuku? padaryti nebespesiu, o po pardes lakstyti negaliu, turiu leliuka namie . nupirkciau ar issinuomociau .
Sveiki,
as pas jus klube daznai apsilankau, bet tik dabar susiruosiau prisiregistruoti.Gal patartumrt kas, kaip padaryti ŠARKOS KOSTIUMA.Nelabai lakia fantazija turiu Aciu is anksto
as pas jus klube daznai apsilankau, bet tik dabar susiruosiau prisiregistruoti.Gal patartumrt kas, kaip padaryti ŠARKOS KOSTIUMA.Nelabai lakia fantazija turiu Aciu is anksto
HELP!!!!!!!!!
Mano sūnus mokykloje bus VĖŽYS Gal kas turit kokių nors minčių??????
Ir gal dar žinote, kur butų galima išsinuomoti tautinius ar liaudiškus rūbus
QUOTE(rackiene @ 2005 12 05, 20:30)
Sveiki,
Baltas megztukas, gali būti leimenė. Ir pasiūk juodą skraistę per viduri perkipk, suformuok du sparnus, ir sparnus galima pakietint kokiu minkštesniu kartonu. Ant galvos juodą kepuraitę, ir snapą iš popieriaus.
Aš bent jau taip išsivaizuoju
Va radau tokius:
visai paprastas
mergaitei
QUOTE(Paulytė @ 2005 12 06, 11:29)
HELP!!!!!!!!!
Raudonos kelnės ir megztinis (liemenė), pirštines dideles raudonas, arba iš popieriaus iškirpt žnyples didžiules ir pritvirtink čiut žemiau alkūnių, raudoną kepurytę ar juostelę ant galvos, pritvirtink ūsiukus ir manau gerai bus.
Mano asmeninė nuomonė
o šiaip pabandykit per google vaizdų paiešką paieškot, ypač google.ru
Kažkada seniai mokyklos karnavale buvau katė: savo kostiumą atsimenu labai gerai, nes už jį gavau prizą Tais laikais nebuvo nei Maximų, nei Humanų, tai visos mamos buvo labai išradingos. Dvi detalės buvo super: mama man supynė dvi kasas ir į jas įdėjo vielas, tai iš jų suraitė katės ausis. Ir dar paaukojo savo senas odines pirštines: nukirpo galus, kad tiktų dydis, ir priklijavo ilgus kartoninius nagus kaip katės. Paprasta, bet efektinga
Jeigu kam reikia baltų suknelių snaigėms, tai galiu paskolinti... už šokolado plytelę Man pusseserė nemažai atidavė, tai mes vis panaudojom: vienas metais tiko snaigei, kitais - buvo zuikis su suknele. Turim visokių maždaug 3-6 m. amžiui. Saugau kitiems karnavalams. Dar yra ir tokių juokingų su kvarbatkomis, bet ne baltų - jeigu reikia kitam vaidmeniui, pvz: princecės.
Jeigu kam reikia baltų suknelių snaigėms, tai galiu paskolinti... už šokolado plytelę Man pusseserė nemažai atidavė, tai mes vis panaudojom: vienas metais tiko snaigei, kitais - buvo zuikis su suknele. Turim visokių maždaug 3-6 m. amžiui. Saugau kitiems karnavalams. Dar yra ir tokių juokingų su kvarbatkomis, bet ne baltų - jeigu reikia kitam vaidmeniui, pvz: princecės.
QUOTE(Paulytė @ 2005 12 06, 11:29)
HELP!!!!!!!!!
jei is Vilniaus tai zukausko gatveje gali paziureti puslapis www.teja.w3.lt
QUOTE(Reklamiste @ 2005 12 06, 09:54)
Kažkada seniai mokyklos karnavale buvau katė: savo kostiumą atsimenu labai gerai, nes už jį gavau prizą Tais laikais nebuvo nei Maximų, nei Humanų, tai visos mamos buvo labai išradingos. Dvi detalės buvo super: mama man supynė dvi kasas ir į jas įdėjo vielas, tai iš jų suraitė katės ausis. Ir dar paaukojo savo senas odines pirštines: nukirpo galus, kad tiktų dydis, ir priklijavo ilgus kartoninius nagus kaip katės. Paprasta, bet efektinga
O gal turi berniukui metriniui zuikio ar nykštuko kaukę?
[CODE]aciu uz ideja
QUOTE(Auges @ 2005 12 06, 12:45)
Baltas megztukas, gali būti leimenė. Ir pasiūk juodą skraistę per viduri perkipk, suformuok du sparnus, ir sparnus galima pakietint kokiu minkštesniu kartonu. Ant galvos juodą kepuraitę, ir snapą iš popieriaus.
Va radau tokius:
visai paprastas
mergaitei
Raudonos kelnės ir megztinis (liemenė), pirštines dideles raudonas, arba iš popieriaus iškirpt žnyples didžiules ir pritvirtink čiut žemiau alkūnių, raudoną kepurytę ar juostelę ant galvos, pritvirtink ūsiukus ir manau gerai bus.
Mano asmeninė nuomonė
Va radau tokius:
visai paprastas
mergaitei
Mano asmeninė nuomonė
QUOTE(Aina @ 2005 12 05, 11:12)
sveikutes
Mano dukryte pernai buvo vovere, bet siemet bus lape, tai to kostiumo negaliu paskolint nes transformuosim
bet gal pades patarimas kaip padaryti: aprengiau dukryte oranziniu golfiuku is Utenos trikotazo, plonom oranzinem pedkelnem (yra visuose prekybos centruose). Devetu rubu parduotuvej (Savanoriu pr. pries Lietuvos telekoma) nupirkau lapes uodega (daug ten ju buvo), nukirpau nuo pagrindo siek kiek kailio ir is jo padariau tokius kamuoliukus ir prisiuvau prie geltonų gumyčių ir jomis surisau dvi uodegytes is plauku (cia tipo ausytes). o i uodega ikisau viela, galiuka uzlenkiau kaip pas vovere, vielos gala pritvirtinau prie dideles sagos ir ta saga prisiuvau prie sviesiai rudo velvetinio sarafaniuko. nosytes galiuka nudaziau rudai su akiu seseliais ir usiukus nupiesiau. Dar toj pacioj parduotuvej buvau nupirkusi toki ruda kailini salikeli, tai ji ant kaklo uzrisau ir buvo liuks. Nuotraukos deja ikelt negaliu, bet gal supratot ka cia surasiau ir tikiuosi gal kam pagelbes, nes is tikro pirkau tik ta uodega, o visa kita turejom. vietoj sarafano tiktu ir koks sijonukas.
QUOTE(Aidar @ 2005 12 06, 12:27)
O gal turi berniukui metriniui zuikio ar nykštuko kaukę?
Nėra berniuko, nėra ir kepurės nykštuko
Nykštukas - viena paprasčiausių kaukių. Aš bent jau buvau padariusi taip - raudona maksiminė kepurė (sumažinau, kad nebūtų per didelė), balta bliuzelė, raudona liemenė ir raudonos kelnės iki blauzdų (pasiuvau pagal paprastus drabužius, be kažkokių ten didelių iškarpų) ir raudoni batukai. Prie liemenės priklijavau didelę baltą "sagą" iš polistirolinių lubų iškirpus. Gaila, tik kad ir nebeprireikė tada