Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai

QUOTE(Auges @ 2005 12 01, 07:17)
Piero, Malvina (soriukas prieš atsakydama nepažiūrėjau berniukas ar mergaitė pas tave ax.gif ), šuo (nepamenu koks vardas,  Artemonas ar pan.) katinas Bazilio ir lapė Alisa berods, vėžlys (-ė) Tortila, žmogelis, kuris dėles gaudė Duremaras, atleiskit už vardus, lietuviškai gal jie ir kitaip skambėjo  ax.gif , dar buvo gi visi teatro aktoriai

AČIŪ Auges thumbup.gif ,čia tu mūsų patarėja thumbup.gif .Būtų įdomų vėžlį kažkaip suregsti,bet kaip gal kas turite minčių g.gif .Nes katinas,šuo tai dažnai taip vaikus rengia,o vyžlys būtų toks išretesnių thumbup.gif

Kotri ,aš ir kažką panašaus daryčiau kaip auges minėjo.Nes iš beržo nieko daug ir neišrasi mirksiukas.gif
Atsakyti
help.gif

Darugo darbovietėje organizuojamas "didingas kaukių balius" (taip bent kvietime parašyta) taivat kadangi as niekur tokio pobūdžio renginiuose nesu dalyvavusi blush2.gif tai norėčiau paklausti ka daryti? kaip rengtis? ar čia tik kauke priklauso? ar ir rūbai?

Didžiausias galvos skausmas kad tik neapsijuokti gi jam dar ten dirbti reikes ax.gif

P.s. dar norečiau sužinoti kur yra ta kino studija kur nuomojami rūbai (jei prireiktu kad žinočiau)? gal kas nuomavosi? ir kokios ten kainos maždaug? gal man tik svajoti reikia blush2.gif

Dar būčiau dėkinga jei kas kokia idėją pametėtu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunetike @ 2005 12 01, 18:54)
help.gif 

Darugo darbovietėje organizuojamas "didingas kaukių balius" (taip bent kvietime parašyta) taivat kadangi as niekur tokio pobūdžio renginiuose nesu dalyvavusi  blush2.gif  tai norėčiau paklausti ka daryti? kaip rengtis? ar čia tik kauke priklauso? ar ir rūbai?

Didžiausias galvos skausmas kad tik neapsijuokti gi jam dar ten dirbti reikes  ax.gif
P.s. dar norečiau sužinoti kur yra ta kino studija kur nuomojami rūbai (jei prireiktu kad žinočiau)? gal kas nuomavosi? ir kokios ten kainos maždaug? gal man tik svajoti reikia  blush2.gif

Dar būčiau dėkinga jei kas kokia idėją pametėtu  4u.gif

Tegul draugas būna kunigėlis, o Tu prostitutė, na gal švelniau, sakykim, kokia išraiškinga kabareto šokėja smile.gif
Atsakyti
Very funny Armina blink.gif mum iki 10 dienos reikia pranešti apie dalyvavima bet jaučiu atsakymas bus neigiamas g.gif nes nieko neišmastau ka daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunetike @ 2005 12 01, 19:29)
Very funny Armina  blink.gif  mum iki 10 dienos reikia pranešti apie dalyvavima bet jaučiu atsakymas bus neigiamas  g.gif  nes nieko neišmastau ka daryti  doh.gif

Kreipkis i koki operos teatra gal g.gif Tiesiog paskambink ir papasakok, kad beda turi. Bent Kaune is Muzikinio issinuomot galima rolleyes.gif
Atsakyti
čia taip įdomiai,aš praėjusius naujus su vyru šventėm pas draugus bare,tai jie buvo sugalvoja tema dievai ir angelai.O darbe buvo kabareto tema,tai bent žinai ką apsirengti.Bet reikia pasiklausinėti kaip kas eis apsirengia.Manau jei didingas kaukių balius,tai gali apsirengti kokia puošne ilgą suknele ir užsidėti domino.Ir bus paprasta ir gražu, ir nereikės daug sukti galvos . mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunetike @ 2005 12 01, 18:54)
help.gif 

P.s. dar norečiau sužinoti kur yra ta kino studija kur nuomojami rūbai (jei prireiktu kad žinočiau)? gal kas nuomavosi? ir kokios ten kainos maždaug? gal man tik svajoti reikia  blush2.gif

Dar būčiau dėkinga jei kas kokia idėją pametėtu  4u.gif

Lietuvos kinostudijos puslapis:
(kostiumų ir rekvizito nuoma)

spausk

O čia kainos:
spausk
Atsakyti
Gal zinot kur rasti kokia karnavaline nuotrauka oziuko? Vaikas bus oziukas ir nezinau kuo cia ji aprenkti reikes. Gal galit padeti?
Atsakyti
QUOTE(Brunetike @ 2005 12 01, 19:29)
Very funny Armina  blink.gif  mum iki 10 dienos reikia pranešti apie dalyvavima bet jaučiu atsakymas bus neigiamas  g.gif  nes nieko neišmastau ka daryti  doh.gif

Hm, atsiprašau, jei tai įžeidžiančiais nuskambėjo blush2.gif Tiesiog kartą mano draugė per kaukių balių su savo draugu taip buvo pasipuošę smile.gif Labai jau populiari porytė buvo smile.gif Ir nuotraukos tikrai super įdomios buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Airinga @ 2005 12 02, 20:53)
Gal zinot kur rasti kokia karnavaline nuotrauka oziuko? Vaikas bus oziukas ir nezinau kuo cia ji aprenkti reikes. Gal galit padeti?

Gerai pamenu, kaip aš darželyje ožkytė buvau. Rūbeliai buvo balti ir ant galvos užrišta skarelė, prie kurios iš popieriaus padaryti ragiukai pritvirtinti. Na berniukui skarutė netiktų, tai gal ką nors panašaus su kepure kokia būtų galima sugalvoti.
Atsakyti
Pasiskaitinėjus apie įvairių kaukių grįžimą, atrodo, kad šių metų šventės turėtų būti puikios, nes juk vėl "pareina" thumbup.gif karnavalai
Atsakyti
notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif Aciu aciu aciu visom mamytem už pagalbą 4u.gif

Bet vistiek aš kažkaip vis manau gal jei kaukiu balius tai tik kauke ir priklauso? ar ir rūbai? kaip nefainai butu jei mes čia šast ir su rūbais ir su kaukem o visi kiti paprastai g.gif o žinant kad ten visi viršininkai bus tai g.gif ui net nzn nzn ka cia daryti
Atsakyti