Va suradau:
O čia šiaip geras adresas (buvo pernai karnavalinių kostiumų konkursas, tai daug idejų galima pasisemt)
solnet
oi aciu Auges imk baliona
reiks ir man po skudurynus prasinesti, gal ka rasiu.
kad viska apvaiksciojai gal kokiu dar grozybiu matei? na, kad man taip tikslingai jau vaziuot...
reiks ir man po skudurynus prasinesti, gal ka rasiu.
kad viska apvaiksciojai gal kokiu dar grozybiu matei? na, kad man taip tikslingai jau vaziuot...
Šiaip pastebėjai vieną dalyką - labai biednai jau mūsų skūdurynai ant karnavalinių kostiumų. Daugiausiai kalėdinės atributikos buvo vinoje Humanoje Čiurlionio g. ant kampo. Geram rūbe Savanorių pr. tikėjausi daugiausiai, o nič nieko nesuradau.
Šeškinės Humanoj kai buvau paskutinį kartą irgi nieko nebuvo.
Pasaulio drabužiuose jei kas ir yra tai labai giliai paslėpta, nesugebėjau surast.
Žodžiu, reik važiuot ir ieškot, negali būti tikras kada gal ką atveš.
Pasaulio drabužiuose jei kas ir yra tai labai giliai paslėpta, nesugebėjau surast.
QUOTE(Auges @ 2005 11 27, 20:22)
Šiaip pastebėjai vieną dalyką - labai biednai jau mūsų skūdurynai ant karnavalinių kostiumų. Daugiausiai kalėdinės atributikos buvo vienoje Humanoje Čiurlionio g. ant kampo. Geram rūbe Savanorių pr. tikėjausi daugiausiai, o nič nieko nesuradau.
nu va, o as kaip tik galvojau i ta gera ruba Savanoriu pr. nuvaziuot, ji man tokia "perspektyvi" atrode..
dekui, ieskosim.
QUOTE(Auges @ 2005 11 25, 19:31)
Blac Dee, nežinau ar esi vilnietė, jeigu taip, tai užvažiuok Šeškinėj į vieną parduotuvę (jeigu įdomu duosiu adresą, t.y. paaiškinsiu kaip atvažiuot), mačiau čia mažoj parduotuvėj labai tinkančias snaigei sukneles baltą ir žydrą. Apie 7Lt
Ačiū Auges Čia gal priešais Agotos gryčią? Jei ne, tai parašyk kur, aš vilnietė ir Šeškinę žinau
QUOTE(BlackDee @ 2005 11 28, 09:34)
Ačiū Auges Čia gal priešais Agotos gryčią? Jei ne, tai parašyk kur, aš vilnietė ir Šeškinę žinau
O gerai kad priminei kad ir ten yra.
Ne, aš apie kitą: yra devinaukštyje prie Dūkštų stotelės (už kioskų) pirmam aukšte tokia vietinės reikšmės parduotuvėlė. Ten jeigu važiuosi paklausk pardavėjos (tokia aukšta moteris, šviesiais plaukais, trumpo kirpimo), parodys.
QUOTE(Auges @ 2005 11 28, 10:18)
O gerai kad priminei kad ir ten yra.
Ne, aš apie kitą: yra devinaukštyje prie Dūkštų stotelės (už kioskų) pirmam aukšte tokia vietinės reikšmės parduotuvėlė. Ten jeigu važiuosi paklausk pardavėjos (tokia aukšta moteris, šviesiais plaukais, trumpo kirpimo), parodys.
Ačiū už info Nežinojau apie tą parduotuvytę,bet įsįvaizduoju, kur tai yra
Sveikos isradingosios mamytes
Mano pupa darzelyje bus sarka, gal kas turit tokiam personazui kokiu ideju ar paveiksliuku kokiu?
Mano pupa darzelyje bus sarka, gal kas turit tokiam personazui kokiu ideju ar paveiksliuku kokiu?
Tikiuosi pravers šios Kostiumų idėjos
Kairėje spauskite "Fasching / Karneval / Carnival", o po to "Fasching Kinder"
Kairėje spauskite "Fasching / Karneval / Carnival", o po to "Fasching Kinder"
Mamytės, ir aš prašau Jūsų pagalbos .
Dukrytė turės vaidinti pagranduką . Turiu keletą minčių , bet tam reikia daug laiko. Gal patartumėte ką nors .
Dukrytė turės vaidinti pagranduką . Turiu keletą minčių , bet tam reikia daug laiko. Gal patartumėte ką nors .