Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai

agfa, gi nusipirkai supermeno ir jurininko kostiumus. tai dar ir trecia kostiuma ruosi?
kaip saunu kad atsibudo mamos, o tai viena tik rasau, pamaniau, gal karnavalu kitur nebus. g.gif
dar karta pasikartosiu, ieskau meskiuko kostiumo. sos, gal kas gali padeti.
pati tai isivaizduoju kaip padaryti, bet del medziagos iskylo problema.
gal kas zino kur labdara gera vilniuje, gal yra ir kostiumu ten karnavaliniu.
Atsakyti
Agotukas, ot ačiū 4u.gif Gerą idėją dėl pirštinyčių mestelėjai thumbup.gif O plaukučiai iki juosmens, manau ką nors sugalvosiu, arba pati ausytes pasiūsiu smile.gif
Atsakyti
Kaip gerai jums, kad jau žinote kuo bus vaikiukai, yra daugiau laiko pasiruošti. Mums jaučiu pasakys kai liks kokia pora savaičių. Tai paskui reikia per galvą verstis, kad suspėti viską suruošti.
Atsakyti
O gal galit kas pasiūlyti kokią idėją, kaip sukurti geniuko kostiumą? Reikia vaidinimui darželyje.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ALMUX @ 2005 11 26, 16:02)
O gal galit kas pasiūlyti kokią idėją, kaip sukurti geniuko kostiumą? Reikia vaidinimui darželyje.... ax.gif

Zaprasta nail.gif
Pasiuk toki a la apsiausteli ir prie jo prikabinek ivairiu raudonu, geltonu , baltu nudazytu popieriniu "plunksnu". Dar paieskok raudonos beretes, "tabletes" ar pilotkes. Gali prie jos prikabint ir popierini snapa mirksiukas.gif
Atsakyti
Mamos, o kaip rengsit karnavalui savo mažesniu vaikelius, kurie dar neturi jokių vaidmenų, nes tam per maži? Na mano dvimetė mergina irgi eina į darželį, tad reiktų kuo nors aprengti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ALMUX @ 2005 11 27, 10:05)
Mamos, o kaip rengsit karnavalui savo mažesniu vaikelius, kurie dar neturi jokių vaidmenų, nes tam per maži? Na mano dvimetė mergina irgi eina į darželį, tad reiktų kuo nors aprengti ax.gif

Nagi tradiciškai - Snieguole biggrin.gif Arba raudonkepuraite smile.gif
Atsakyti
Jei turite laiko ir noro meistrauti smile.gif
user posted image
Atsakyti
siaip maziukams buna karnavaliniu kostiumu devetu drabuziu parduotuvese. klaipedoje tai zinau, o kaip vilniuje yra negaliu pasakyti.
mane domina vilniuje gal kas zino tokiu parduotuviu, kur butu siuo metu karnavaliniu drabuziu devetu. kadangi neseniai gyvenu vilniuje, tai situacjos nezinau.
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2005 11 25, 18:31)

Maniškė šiemet darželyje bus katyte  doh.gif , kailių rengt nesinori, bus karšta, turiu kelias įdėjas, bet sunku jas pačiai realizuot, gal kas iš jūsiškių anksčiau buvo katinėliu? Gal turit kostiumą užsilikusį?

Auges, manoji irgi bus katinelis.
pasidalink idejom, plyyyz.... ax.gif
o tai as esu mama be fantazijos... doh.gif
Atsakyti
Gal zinok kur internete pasiziureti kokiu kostiumu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkinas @ 2005 11 27, 16:53)
Auges, manoji irgi bus katinelis.
pasidalink idejom, plyyyz.... ax.gif
o tai as esu mama be fantazijos... doh.gif

Padevėtose šį savaitgalį užtikau (specialiai visą šeštadienį pašvenčiau bėgiojimui po parduotuves) juodą triko, visą blizgučiais išmargintą, senukuose mačiau katės kaukę (nuo 8iki16Lt), nupirkau dar dvi plonas girliandas (eglutei), apvyniosiu vieną koją, padarysiu uodegą, ir apvyniuosiu vieną ranką - bus vietoj dryžių. Manau turėtų būti gerai, nžinau dar nepadariau. Bus maniškė juodas katinėlis su auksiniais dryžiais. Kažkur internete mačiau (neišsisaugojau adreso doh.gif ) baltos pėdkelnės, baltas golfas, juodi šortukai, ir juoda trumputė liemenė, bei kepurytė su ausytėm. Daržely su keliom mamom kalbėjom - sakė ant galvos nupirks lankelį su ragiukais (dabar daug tokių visur parduodama) ir užteks ant galvos.
O internete suradau tokį pavyzdį:
Atsakyti