Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai

as ir pati noreciau daryti, tik visa problema, medziaga, tam meskiukui. ziurejau labadrose, tokia liemene moteriska 30 litu, bet ir tai jos nepakatu kaukei. nezinau gal dar kas pasiulys, arba gausiu tokia medziaga. meskiuka pasiuti tikrai nesudetinga. ax.gif
Atsakyti
O man šiandien darželyje pranešė, kad vaikas bus snaigė doh.gif Lyg nieko tokio - bet tai mūsų pirma rimta šventė daržely su eilėraštukais ir t.t. Siuti aš nemoku, suknelių mes neturim, nes jų nemėgstam schmoll.gif Skudurynuose retai lankausi, bet niekada ten nieko balta, pusto nemačiau.... Brangios mamytė, gal turit ką patart? Iš patirties.. Gal turit ką nors iš savo mergaičių? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2005 11 25, 16:23)
O man šiandien darželyje pranešė, kad vaikas bus snaigė doh.gif  Lyg nieko tokio - bet tai mūsų pirma rimta šventė daržely su eilėraštukais ir t.t. Siuti aš nemoku, suknelių mes neturim, nes jų nemėgstam  schmoll.gif Skudurynuose retai lankausi, bet niekada ten nieko balta, pusto nemačiau.... Brangios mamytė, gal turit ką patart? Iš patirties.. Gal turit ką nors iš savo mergaičių?  blush2.gif

Taigi lengviau ir nebuna mirksiukas.gif Skudurynuose tikrai yra tokiu princesisku baltu suknyciu, paieskok mirksiukas.gif Tokia apsiuk blizguciu apacia ir pametyk blizguciu ant viso sijonuko. Karunai is vielos galima padaryti karkasa. Viela praverk per sidabrines girlendos viduriuka (tik cia tiktu rusiski blizguciai, jie tusciaviduriai), Na, o pacia snaige gali ant kartono iskarpyti ir papuosti blizgalais. Belieka pritvirtinti prie karkaso.

O maniskis grizo is burelio ir parnese beda unsure.gif Robinhudu bus doh.gif Prasides mano medziokle per skudurynus... Jau apsiuostinejau, kad reiks nupirkt kepuriuka, plunksnos kokios per pazistamus ieskot, platu dirza. O vat pati ruba kiba siut reiks g.gif Ir nezinau ka su batais daryt cry.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif O man dar geriau, mano pirmokėlis bus Balandis iš "Metų laikų" pasakos - suku galvą, kaip tas Balandis turėtų atrodyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Armina @ 2005 11 25, 18:27)
Sveikos smile.gif O man dar geriau, mano pirmokėlis bus Balandis iš "Metų laikų" pasakos - suku galvą, kaip tas Balandis turėtų atrodyti g.gif

doh.gif Ant kaktos parasyt BALANDIS, o ant maikes MENUO cool.gif
Atsakyti
Na, mano mažoji šiemet bus laputė smile.gif Sakau aprengsiu visą oranžine spalva: prie sijonuko prisiūsiu uodegytę, ant petukų lapės kailiuką, o ką ant galvytės patartumėte daryti? smile.gif Ar užtektų tik nosytę truputį juodai patepliot ir ūsiukus užpiešt g.gif Gal turite jūs kokių idėjų lapės kostiumui ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2005 11 25, 18:36)
Na, mano mažoji šiemet bus laputė smile.gif Sakau aprengsiu visą oranžine spalva: prie sijonuko prisiūsiu uodegytę, ant petukų lapės kailiuką, o ką ant galvytės patartumėte daryti? smile.gif Ar užtektų tik nosytę truputį juodai patepliot ir ūsiukus užpiešt  g.gif  Gal turite jūs kokių idėjų lapės kostiumui ?  4u.gif

Nzn kokie mergickos plaukuciai, bet gali ausytes is kasyciu suregzt mirksiukas.gif ir dar pirstines be pirstuku (juos nukirpt) tiktu. Kaip naguciai gautusi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agotukas: 25 lapkričio 2005 - 18:40
QUOTE(Agotukas @ 2005 11 25, 18:35)
doh.gif  Ant kaktos parasyt BALANDIS, o ant maikes MENUO  cool.gif

Visai gera idėja thumbup.gif Tik ne ant kaktos rašysiu, o skraistę išaplikuosiu rolleyes.gif
Atsakyti
Ane blush2.gif
Skraiste dar gali visokiom zibutem ir purienom apibarstyt. Turejau kazkada Matucio eilerasciu knyga, tai ten toks balandis nupiestas buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
O mano vaikas bus dailininkas. Ir nuo pradėt ką ieškot ir kaip jį aprenkt, kad būtų gražu. Paprastu menininku tai neaprėdysi. doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2005 11 25, 18:45)
Ane  blush2.gif
Skraiste dar gali visokiom zibutem ir purienom apibarstyt. Turejau kazkada Matucio eilerasciu knyga, tai ten toks balandis nupiestas buvo  mirksiukas.gif

Ačiū už idėjas biggrin.gif
Atsakyti
Nežinau ar čia jau buvo paminėtas puslapis:
http://newwoman.ru/ng.html - čia idėjos ne tik vaikams, o ypač daug mamoms mirksiukas.gif ir kostiumai ir makiažas ir visą kitą.

Blac Dee, nežinau ar esi vilnietė, jeigu taip, tai užvažiuok Šeškinėj į vieną parduotuvę (jeigu įdomu duosiu adresą, t.y. paaiškinsiu kaip atvažiuot), mačiau čia mažoj parduotuvėj labai tinkančias snaigei sukneles baltą ir žydrą. Apie 7Lt kainavo.

Maniškė šiemet darželyje bus katyte doh.gif , kailių rengt nesinori, bus karšta, turiu kelias įdėjas, bet sunku jas pačiai realizuot, gal kas iš jūsiškių anksčiau buvo katinėliu? Gal turit kostiumą užsilikusį?
Atsakyti