Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai kostiumai

O Isla gera ideja mestelejo, kadangi darbo baliuko tema "mafija", tai sautuviukas, kad ir zaislinis, tikrai nepamaisys rolleyes.gif
Atsakyti
Eglei tai sakyčiau reikia pasiūti kokį tipo serafaną žalios spalvos, sijonukai vienas ant kito, vis pratenkantųs.
Atsakyti
ačiū už patarimą, jaučiu, aš turimą salotinį su juodom juostom sijoną ir tokios pat spalvos palaidinę uždėsiu, dar padariau tokį vainikėlį ant galvos iš dirbtinės smulkios eglišakės, o vidury, mažą tokią kaip tikrą eglutę pritvirtinau, belieka pėdkelnes tokios spalvos nupirkt, pritaikyt, kažin, ar ten klasėje šalta bus, ar galiu dėt pėdkelnes ir palaidinę trumpom rankovėm g.gif ?
Čia dar yra idėjų, gal dar nematėt:
http://www.e-mama.ru...order=0&thold=0
Atsakyti
o gal kas zinot kur galima issinuomuoti suaugusiems rubus?
reikia eiti i karnavala...o kazkiap sunkiai sekasi rasti.... doh.gif
Atsakyti
pavaikščiok po skudurynus-gali rasti gerų kostiumų, pasitelk fantaziją-ir susikursi ką nors. wink.gif
Atsakyti
Ar jau mąstot, mamos, kaip šiemet vaikus aprengsit, kad tikrai būtų smagu ir liktų geri prisiminimai?
Atsakyti
Man irgi dabar skausmas galvos, sunus bus meskiukas, gal kas turite si kostiuma parduoti ar paskolinti. Jo ugis 130.
Skaiciau, viena mama rase, kad tokio kostiumo padarymo aprasymas buvo zurnale mazylis 2004 nr. 12, gal kas turite si numeri. Buciau dekinga. smile.gif
Atsakyti
blush2.gif
siaip yra atsidariusi karnavaliniu drabuziu nuoma, siaures miestelyje.
o gal zino vilniuje pigiu rubu parduotuve, kur butu karnavaliniai drabuziai pirkti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rolanda @ 2005 11 20, 15:02)
blush2.gif
siaip yra atsidariusi karnavaliniu drabuziu nuoma, siaures miestelyje.
o gal zino vilniuje pigiu rubu parduotuve, kur butu karnavaliniai drabuziai pirkti. 4u.gif

o kurioj vietoj?
Atsakyti
Banginyje yra iki parduotuve, tai pries jos panasiai iejima, yra geltonos spalvos namas, tai antrame aukste, matosi daug karnavaliniu rubu, tai ten ta nuoma. aisku graziu rubeliu yra, bet kainos irgi grazios, kadangi jie patys siuva, man taip sake. norejau meskiuko kostiuma issinuomoti, 60 litu, kitu ir po 30-40 litu, priklauso nuo kostiumo.
Atsakyti
QUOTE(rolanda @ 2005 11 25, 00:27)
Banginyje yra iki parduotuve, tai pries jos panasiai iejima, yra geltonos spalvos namas, tai antrame aukste, matosi daug karnavaliniu rubu, tai ten ta nuoma. aisku graziu rubeliu yra, bet kainos irgi grazios, kadangi jie patys siuva, man taip sake. norejau meskiuko kostiuma issinuomoti, 60 litu, kitu ir po 30-40 litu, priklauso nuo kostiumo.

aciu 4u.gif reik nueit, bent ideju pasisemti blush2.gif
Atsakyti
pernai maciau graziu karnavaliniu rubu Vilniuje Savanoriu prospekte parduotuvej "Geras rubas" , cia priesais didyji telekomo pastata.
O as tai pati siusiu maziui kostiuma - as megstu meistravoti, taip sakant.. man, atvirai kalbant, yra didziausia kvailybe pirkti vaikui karnavalini kostiuma - siuo klausimu as esu senamadiska, man atrodo - karnavalas ir yra karnavalas, o prikti puosnius brangius dalykus tinka einan i puota... pvz. pas Brazauska pokylin.. tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif juokauju.
aisku jei grazus karnavalinis kostiumas, ir pigus - kodel nenupirkus wink.gif bet ir cia vistiek savo rankas prikisciau - papuosciau kaip nors, ar ka...
Beje zadu maziu rengti kaip Zorro - gal kas turit tokia maza skrybelaite vaikiska? jei ka, tai pirksiu mergaitiska siaudine ir aptrauksiu juoda medziaga... Padarysiu juoda domino, blizgantis platus mano salikelis - bus dirzas, ir svarbiausias akcentas - skraiste. va del sito dalyko siandien pavaiksciosiu po skudurynus wink.gif
kaip manot, ga; ir nieko? skratsite kokiom nors zvaigzdem papuosiu, apvesiu blizguciu.. Ai tiesa dar reiks plastmasinio kardo doh.gif
Atsakyti