QUOTE(tarijo @ 2010 12 06, 12:55)
Kam kursai jei nereikia popieriuko? nebent visai nemoki gaminti.
Galejai paklausti tik,bet antro sakinio nereikejo rasyti,nes manes nepazysti
Man popieriuko nereikia, nes niekad nenoreciau dirbti vireja,noriu tai ismokti tik del saves,tiesiog skaniai gaminti savo seimai.
Gaminti moku,bet noriu daugiau ismokti,pvz kepti ivairesnius pyragus, o ne tik moliugu ar obuoliu,noriu ismokti daryti tortus ar surpyragius,kepti sausainius,desertus ir t.t. ir pan. Zinau,kad pilna internete receptu,bet man to negana,noreciau zymiai daugiau info,tokios kaip pvz mokina tave kursuose, tokia smulki informacija,bet be galo reikalinga,kad tarkime i pyragus geriau deti kambario temperaturos kiausinius, o ne tiesiai is saldytuvo,ar tarkime virta morka nuo keptos skiriasi chemine sudetimi,kad daugiau karotino issiskiria keptoje morkyteje ir t.t ir pan...,tai girdejau is pazystamos,kuri baige konditerijos kursus..tai va,zodziu man visai tai labai labai idomu zodziu norisi ne tik praktikos,bet ir teorijos.
Pasidomejau,jog Zirmunuose kursai kainuoja 260lt kas menesi, o mokintis reikia 11men..,nesiryztu,nes nepigu man..
Papildyta:
QUOTE(siule @ 2010 12 06, 12:39)
o kokiu tikslu nori mokytis?
Noriu tiesiog ismokti daugiau ir gerokai skaniau gaminti , kad galeciau labiau palepinti savo seima