Sveikos,mergaites gal zinote kur butu galima ismokti plauku priauginimo...?
QUOTE(Anitele @ 2009 09 10, 13:03)
Ten organiuojamos tiek rytinės,tiek vakarinės pamainos.
QUOTE(saray @ 2009 08 05, 20:58)
cia rimtai vietu nebeturi savanoriuose organizuojamiem kursam? o as kazko laukiu ir planuoju uzsirasyti jau pavelavau? gal kas zinot kokia ten situacija?
Gruodzio grupe dar renkama yra vietu, katik skambinau, tai kursu kainyte 2000lt, menesis 500lt, mokama menesiu i prieki + 500-600LT irankiai, registracijos mokestis 100LT. Pamokeles vykstaka 4val kiekviena diena, pirma sav 10-14val, o antra 15-19val, tai tiek suzinojau buvau girdejusi, kad sie kursai pigesni, bet gali buti, kad pabrango
Labai idomu būtų išgirst atsiliepimus apie kirpėjų kursus Maciulevičiaus g.
šiandien užsirašiau tenai ,kursai turėtų prasidėt po dviejų savaičių, laukiu nesulaukiu
šiandien užsirašiau tenai ,kursai turėtų prasidėt po dviejų savaičių, laukiu nesulaukiu
QUOTE(*Mulate* @ 2009 10 02, 20:50)
Labai idomu būtų išgirst atsiliepimus apie kirpėjų kursus Maciulevičiaus g.
Sveika,as taip pat užsirasiau i tuos kursus Maciuleviciaus g. Kiek girdėjau tai atsiliepimai gan neblogi. Tik telefonu sakė kad jie prasideda spalio 16d.,o kai ten buvau sakė spalio 19d.,tai dabar nebezinau kada tiksliai,reiks turbut paskambint pasitikslint dar karta
QUOTE(stela23 @ 2009 10 06, 14:54)
Sveika,as taip pat užsirasiau i tuos kursus Maciuleviciaus g. Kiek girdėjau tai atsiliepimai gan neblogi. Tik telefonu sakė kad jie prasideda spalio 16d.,o kai ten buvau sakė spalio 19d.,tai dabar nebezinau kada tiksliai,reiks turbut paskambint pasitikslint dar karta
laba kursai prasideda spalio 19, tai kartu lankysim ,kaip smagu
gal penktadieni uzsirasei tuo metu,kai seimininke kalbejo telefonu
QUOTE(*Mulate* @ 2009 10 06, 17:39)
laba kursai prasideda spalio 19, tai kartu lankysim ,kaip smagu
ne,aš užsirašiau pirmadienį ryte jei ka tai mano vardas Rasa,turbūt musu ten bus daug tai zinosi kuri cia ta stela23
QUOTE(stela23 @ 2009 10 07, 17:21)
ne,aš užsirašiau pirmadienį ryte jei ka tai mano vardas Rasa,turbūt musu ten bus daug tai zinosi kuri cia ta stela23
Laba vakara, busimos kirpėjos
Aš irgi ieškau tokių kursų. Buvo du variantai (Feminoj labai jau brangu ): DB ir "Eliza". Bet vat matau, kad jus kažkur dar radot Tai turiu klausimą: o kaina kokia? ir trukmė?
Elizoj siūlo mokintis 8 mėn, kaina 400 lt/mėn. DB (jei negaučiau nemokamai), tai 480 lt/mėn ir trukmė 10 mėn.
Tai tiek tų žinių.
QUOTE(stela23 @ 2009 10 07, 16:21)
aisku,malonu savo varda pasnibzdesiu per pamoka,bet ir pagal nika nesunku bus suprast kuri cia as
Papildyta:
QUOTE(Ssvetik @ 2009 10 07, 17:05)
Aš irgi ieškau tokių kursų. Buvo du variantai (Feminoj labai jau brangu ): DB ir "Eliza". Bet vat matau, kad jus kažkur dar radot Tai turiu klausimą: o kaina kokia? ir trukmė?
Elizoj siūlo mokintis 8 mėn, kaina 400 lt/mėn. DB (jei negaučiau nemokamai), tai 480 lt/mėn ir trukmė 10 mėn.
Tai tiek tų žinių.
Tai tiek tų žinių.
350 lt i menesi,o trukme 5 men
Tik aš biški nesuprantu kiek valandų kasdien ten turi išbut,nepasakė nieko. tik pasakė kad dirba 8-18val ir kada patogu tada ateit. tai kaip suprantu kiek nori tiek buk,jie laiko nenustato. žinoma jei noresi daugiau ismokt daugiau ir busi,cia jau kiekvieno asmeninis reikalas. aš tai taip supratau.
Papildyta:
darbo birzoj gerai tuom kad mokaisi ir dar tau pinigus moka (zinoma jei lankai ),kiek zinau tai pradzioj 400lt o veliau apie 600lt moka stipendija,o kad DB galima eit mokytis ir už pinigus tai jei atvirai pirmą karta girdžiu toki dalyka
Papildyta:
QUOTE(Ssvetik @ 2009 10 07, 18:05)
Tai tiek tų žinių.
Tai tiek tų žinių.
darbo birzoj gerai tuom kad mokaisi ir dar tau pinigus moka (zinoma jei lankai ),kiek zinau tai pradzioj 400lt o veliau apie 600lt moka stipendija,o kad DB galima eit mokytis ir už pinigus tai jei atvirai pirmą karta girdžiu toki dalyka
Man sake ateit kada patogu ,bet arba nuo 8 penkias valandas isbut,arba nuo 9,arba nuo 10 Pirma diena ateit astunta valanda.O paskui kaip iseis,jei neiseina kuria diena ateit,tai paskambint ,pranest ir kita diena isbut ilgiau. Bet pagal juos reiktu isbut 800 valandu ,tai iseina jei po 5 valandas i diena 8 menesiai kazkaip netaip tada