As pati baigiau Femina Bonoj organizuojamus plataus profilio kirpeju kursus. Apie specialybes destytotojus galiu tik gerai pasakyti. Ypac destytoja Natalija nereali moteris. Ji deste ir dazymus, ir cheminius susukavimus ir sukuosenas. Kirpimo destytojos abi geros buvo. Kiti tai siaip. Jeigu noresit pacios lisit nuolatos klausit busit aktyvios gausit info, o siaip ce turbut visur gyvenime. Reikia labai daug darbo ideti. Kursai brangus, bet tai ka gauni tikrai verta moketi. Nors pavyzdiui mano kolege baige Eliza, bet ji geriausiai ten mokesi, tai gerai varo, nes turejo daug praktikos. Viskas nuo zmogaus priklauso. Svarbiausia myleti darba, kaifuoti dirbant! O jei tik del pinigu tai pradzioj labai sunku
Gal kas žinote kiek "Elizoje" kainuoja kirpėjų kursai? Turėtų būti pigiau nei Feminoj Bonoj...
Jablonskio 17 yra nedidelės apimties plaukų kirpėjų kursai.Paruošia labai gerai,moko tik 4 mėnesius , praktikos nemažai. Aišku sąlygos ne Feminos , bet už tai kaina prieinama ir dirbi ne ką blogiau.Čia nereikia "lysti" kaip kas rašė, nes kai nedidelė grupė meistrė prie visų prieina ir išaiškina.
Sveikos ,as irgi noriu suzinoti kur geriau baigti kursus ,ir ar apsimoka moketi pinigus Femine Bona ar pakanka ir kitu kursu .Gal zinote ju kainas ?KIek trunka?
QUOTE(Milana @ 2007 03 26, 13:36)
Gal galetumei papasakot apie siuos kursus, na kiek kainuoja, kiek trunka mokslai. Ar tikrai gerai moko, na jei nuo nulio pradedant ir t.t
Aciu
Aciu
Tikrai patis geriaui atsilepymai
Praktikos yra tikrai labai daug, o tai daug reiskia!
QUOTE(Ritta @ 2007 06 27, 12:55)
Pritariu 100%
Ir pas mus is 12 zmoniu dirba tik gal kokios 4
kitos sako bijo nors tu ka
ir siaip pazystu daug "kirpeju" kurios tik baige, o niekada nieko nei kirpo, nei daze....
QUOTE(moniquefromlt @ 2007 10 14, 22:47)
As pati baigiau Femina Bonoj organizuojamus plataus profilio kirpeju kursus.
O jus kirpot zmones ar manekenus
gal kuri lanket kirpeju kursus taurageje Valjoteje?
sveikos,tikrai pritariu vienai mamai,kad ne visos baigusios kirpejas gali dirbti sy darba.turi ismokti netik darbo specifika,bet ir buti geru psichologu,nes juk darbas vyksta su zmonemis.visa diena prastovi ant koju su pakeltom i virsu rankom,prisikvepuoji chemikalu,turi moketi priimti kritika(nes visiems klientams neitiksi),kiekviena klienta turi isklausyti(jo asmenines ir neasmenines bedas(per visa diena tai labai isvargina)),negana kad yra fizinis kruvis ,dar ir galva iskvarsina Bet cia smulkmena,visa likusi gyvenima turi save tobulinti ,kad butum gera kirpeja,turi sekti madas,kurios deja keiciasi,kvalifikacijos kelimai,seminarai,privatus kursai,visur reikia moketi,pastoviai investuoji i save ir nezinai ar tau atsipirks.jeigu dirbsi paprastam miestelyje,tai investicija gali ilgai neatsipirkti,nes ten kainos mazesnes,nei didmiestyje,o ir klientai niekada nenori daug moketi, klientai retai kada ivertins tavo investicija i instrumentusi,investicija i pastovu saves tobulinima(kad klienta aptarnautum kuo geriau ir profesionaliau),kai pasakysi kaina kiek reikia moketi,didzioji dalis klientu nustemba kodel tiek daug.Musu darbas yra ranku darbas ir ji reikia vertinti. sekmes busimoms ir esamoms mano kolegems
Sveikos busimos ir esamos kirpejos
Esu baigusi aukstaja. Turiu specialybe ir patirties. Taciau visa laika traukia prie grozio. Plauku, makiazo ir t.t... Pasitaike galimybe pasipraktikuoti grozio salone, kuriame nuostabi meistre pamokys kirpti, kol baigsiu kursus ir pradesiu rimtai dirbti.
Kirpejas tokia, rodos, populiari kvalifikacija. Taciau internete informacijos tikrai mazai Todel pasidalinsiu savo ziniomis, gal kam pravers:
Radau 5 galimus variantus:
1. 'Femina bonna' 5600lt (29sav.)
2. Darbo birza. (10men).
3. Jablonskio g. Kaune Tel: 867403337. 400lt men.(4men).
4. Zalgirio g 88a,'elyza', Vilnius.Tel: 852603761. (10men). Kainos nezinau.
5. Maciuleviciaus g. 51, Vilnius. Tel: 852457414. 350lt men (5men).
Femina Bona, traukia labiausiai, taciau atbaide auksta kaina.
Darbo birza geras variantas, nes apmoka keliones islaidas, gauni stipendija r t.t..Taciau rajono DB siuncia tik kelias mergaites. Ir tas kurios dazniausiai neturi jokios specialybes. Tai man graziai atsake Ir siuncia ivairiai, priklausomai su kuo sudarytos sutartys. Bet mokslas ilgas 10men, as negaliu taip ilgai nes turiu seima.
Jablonskio g. manau pats geriausias variantas.kursai trumpi, nebrangus. ypac jei po kursu turi galimybe pastoveti prie meistro, igauti patirties ir t.t...
'Elyzoje' per ilgi...
Maciuleviciaus g. nesusisnekejau, nes moteryte nemokejo lietuviskai Bet gal irgi neblogai.
pasitariau su savo kirpeja. Kazkodel inai uz Femina. Sako brangus kursai, bet tai ka gauni atsiperka per kelis metus. Sako jei yra galimybes eik ten Tai ka pasitariau su brangiausiuoju tai sutiko pafinansuoti na ziuresim.... Beje mane sius grozio salonas, kuris su jais bendradarbiauja, bus truputeli pigiau....Butinai pranesiu kaip man seksis.
Esu baigusi aukstaja. Turiu specialybe ir patirties. Taciau visa laika traukia prie grozio. Plauku, makiazo ir t.t... Pasitaike galimybe pasipraktikuoti grozio salone, kuriame nuostabi meistre pamokys kirpti, kol baigsiu kursus ir pradesiu rimtai dirbti.
Kirpejas tokia, rodos, populiari kvalifikacija. Taciau internete informacijos tikrai mazai Todel pasidalinsiu savo ziniomis, gal kam pravers:
2. Darbo birza. (10men).
Darbo birza geras variantas, nes apmoka keliones islaidas, gauni stipendija r t.t..Taciau rajono DB siuncia tik kelias mergaites. Ir tas kurios dazniausiai neturi jokios specialybes. Tai man graziai atsake Ir siuncia ivairiai, priklausomai su kuo sudarytos sutartys. Bet mokslas ilgas 10men, as negaliu taip ilgai nes turiu seima.
Jablonskio g. manau pats geriausias variantas.kursai trumpi, nebrangus. ypac jei po kursu turi galimybe pastoveti prie meistro, igauti patirties ir t.t...
'Elyzoje' per ilgi...
Maciuleviciaus g. nesusisnekejau, nes moteryte nemokejo lietuviskai Bet gal irgi neblogai.
pasitariau su savo kirpeja. Kazkodel inai uz Femina. Sako brangus kursai, bet tai ka gauni atsiperka per kelis metus. Sako jei yra galimybes eik ten Tai ka pasitariau su brangiausiuoju tai sutiko pafinansuoti na ziuresim.... Beje mane sius grozio salonas, kuris su jais bendradarbiauja, bus truputeli pigiau....Butinai pranesiu kaip man seksis.
QUOTE(vitalija... @ 2008 06 03, 05:52)
Sveikos busimos ir esamos kirpejos
2. Darbo birza. (10men).
'Elyzoje' per ilgi...
2. Darbo birza. (10men).
'Elyzoje' per ilgi...
Sveika, as kaip ir jus esu baigusi aukstaji, dirbu pagal specialybe, taciau nuo mazens turiu potrauki sukuoti, kirpti, piesti ant naguciu... Pastaruoju metu gyvenu ne Lietuvoje, cia tapau kirpeja savo artimiesiems, taciau pamate mano kirpimus susidomejo kiti zmones, tad nusprendziau, kad butu visai neblogai pasimokyti sio amato ir taip uzsidirbti papildoma piniga, tuo labiau, kad man tai begalo patinka, taciau, mane domintu kursai internetu, neisivaizduoju ar tokie yra, bet gal esate kurios girdeje? Puse metu taip noreciau pasimokyti ir grizusi i Lietuva issilaikyti reikalingus egzaminus, kad gauti pazymejima. Taigi, jei ka esate apie tai girdeje, prasau, parasykite. Labai aciu.
Papildyta:
Tiesa, gal atsirastu kirpeja, kuri galetu internetu mane konsultuoti, mokyti? Zinoma ne uz dyka.
Papildyta:
Rasykite asmenine zinute, nevisada seku tema.
QUOTE(Happy.Woman @ 2008 06 04, 17:36)
Sveika, as kaip ir jus esu baigusi aukstaji, dirbu pagal specialybe, taciau nuo mazens turiu potrauki sukuoti, kirpti, piesti ant naguciu... Pastaruoju metu gyvenu ne Lietuvoje, cia tapau kirpeja savo artimiesiems, taciau pamate mano kirpimus susidomejo kiti zmones, tad nusprendziau, kad butu visai neblogai pasimokyti sio amato ir taip uzsidirbti papildoma piniga, tuo labiau, kad man tai begalo patinka, taciau, mane domintu kursai internetu, neisivaizduoju ar tokie yra, bet gal esate kurios girdeje? Puse metu taip noreciau pasimokyti ir grizusi i Lietuva issilaikyti reikalingus egzaminus, kad gauti pazymejima. Taigi, jei ka esate apie tai girdeje, prasau, parasykite. Labai aciu.
Papildyta:
Tiesa, gal atsirastu kirpeja, kuri galetu internetu mane konsultuoti, mokyti? Zinoma ne uz dyka.
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Na manau yra tik viena galimybe. Be kursu egzaminu niekas laikyti neduos. Tiesiog reikia baigti kursus. Pagrindus reikia butinai tureti. Pasidomekit gal yra kursai ten kur siuo metu gyvenat?
O internetu konsultuoti manau neimanoma. Reikia stoveti prie kirpejos, matyti kaip inai dirba ir mokytis mokytis mokytis
QUOTE(vitalija... @ 2008 06 05, 04:54)
Na manau yra tik viena galimybe. Be kursu egzaminu niekas laikyti neduos. Tiesiog reikia baigti kursus. Pagrindus reikia butinai tureti. Pasidomekit gal yra kursai ten kur siuo metu gyvenat?
O internetu konsultuoti manau neimanoma. Reikia stoveti prie kirpejos, matyti kaip inai dirba ir mokytis mokytis mokytis
Ziuriu dabar visus galimus variantus , viskas taip sudetinga, o juk paprasto zmogus dalyko nori - mokytis. Bandysiu ziureti, gal pavyks rasti gerus kokius kursus cia, nors kazkodel zmones ir eina ne i kirpyklas, o pas mane - bemoksle.