Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpėjų kursai, stažuotės

Sveiki, noreciau suzinoti o kur vilniuje galima butu vakarais mokytis? 4u.gif
Atsakyti
sveiki
4u.gif
padekit surast kur mokytis Kirpejos spezializacija?
Femina bona norejau bet ten grupe pilna 12 zmoniu, neturiu laiko laukti 7 menesius.
padekit doh.gif doh.gif doh.gif smile.gif
gal kas zino kur yra vilniuje to pacio ligio kaip femina bona, gauti spezializazija kirpejos. aciu
Atsakyti
QUOTE(Lilianaferrary @ 2013 09 04, 13:06)
sveiki
4u.gif
  padekit surast kur mokytis Kirpejos  spezializacija?
Femina bona norejau  bet ten grupe pilna 12 zmoniu, neturiu laiko laukti  7 menesius.
padekit  doh.gif  doh.gif  doh.gif  smile.gif
gal kas zino kur yra  vilniuje to pacio ligio  kaip femina bona,  gauti  spezializazija kirpejos. aciu

Atvažiuokite į Kauną! Šiuo metu jau vilnietės mokosi smile.gif Kursai skaičiuoja 23 darbo metus ir šiuo metu vadinasi kirpėjų mokykla Cascada. Čia puikios darbo sąlygos, trukmė 4 mėnesiai, praktika vietoje , o ir norinčių kirptis- eilutė.Patyrusios ir geranoriškos meistrės. Baigusios kursus visada turėsite galimybę tobulėti , nes seminarų daug . O ir mokyklos vieta patogi: šalia geležinkelio ir autobusų stoties Šiaulių g. 50. Renkama grupė gruodžio ir sausio mėnesiams. 4u.gif
Atsakyti
Gal kam ateityje pravers si informaija:

Klaipedos Eliza-faktai:
Mokiniu priimama daugiau nei yra darbo vietu, dirbam neturedamos savo vietos, dviese prie 1 darbo stalo.
Klientu 1-3 per Diena. 15 mokiniu dalinasi tuos vargsus 3 klientus. Ir 3 tai maximum.
Praktikos beveik negaunam, patalpos nereklamuojamos, menkai matomoj vietoj, todel Klientu CIA neprisisauksi.
Renkantis kursus svarbiausiai atkreipkit demesi I Klientu srauta, nes tai ir yra svarbiausia mokantis sio amato, net ne mokytoja ar mokyklos vardas, o daug praktikos. Drektore suinteresuota tik privilioti ir svaistosi vieninteliu argument - svietimo monisterijos pazymejimu, kuris bevertis, jei iseini be praktikos ir sumokejes virs 4000lt. Pacios dejom skelbimus, nesiojom lankstinukus, kad tik pasikviest bent koki klienta, taip kad nesakykit, kad sedejom rankas sudeje. Geru zodziu paminesiu tik mokytoja Ingrida, kauri taip pat palieka mokykla.

Beje Tai is www.skundailt.com

Atsakyti
Sveikos 4u.gif Mane domina kirpėjos kursai per darbo biržą. Gal kas susidūrėti ? DB siūlo du man tinkamus variantus, kur geriausi kursai ?

"Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centras "

"Kauno Naujamiesčio darbo rinkos mokymo centras "

?
Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2013 11 25, 18:48)
Sveikos  4u.gif Mane domina kirpėjos kursai per darbo biržą. Gal kas susidūrėti ? DB siūlo du man tinkamus variantus, kur geriausi kursai ?

"Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centras "

"Kauno Naujamiesčio darbo rinkos mokymo centras "

?

Šukuosenų studija 4u.gif jei apie tokią neužsiminsit, tai gali pati ir nepasiūlyti, kaip kad man buvo.
Atsakyti
Sveikos, niekur nerandu informacijos, ar Vilniuje vyksta kur nors vakariniai kirpėjų kursai? kadangi esu dirbanti, negaliu lankyti kursų nei ryte, nei nuo pietų sad.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu mokytis kirpėjos amato, bet domina, ar tik Feminos Bonos diplomus pripažįsta užsienyje? Kaip su "Šukuosenų studija" ar kitų mokymo įstaigų diplomais? Gal kas susidūrėte? arba žinote iš draugių, mamų, tetų apie tai?
Gal kas mokėtės Femina Bonoje Kaune, kokie būtų atsiliepimai? gal geriau rintis kitą įstaigą?
Neblogi atsiliepimai apie "Šukuosenų studija". Bet gal ne viską perskaičiau.

Atsiprašau jei kartojuosi.

Būsiu labai dėkinga už atsakymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(carlsberg @ 2013 12 11, 15:34)
Sveikos, niekur nerandu informacijos, ar Vilniuje vyksta kur nors vakariniai kirpėjų kursai? kadangi esu dirbanti, negaliu lankyti kursų nei ryte, nei nuo pietų sad.gif

Mane taip pat domintų vakariniai kirpėjų kursai, gal kas esate ką apie tai girdėję?
Atsakyti
MANE TAI IRGI LABAI DOMINA, DEJE INTERNETE NIEKO NERADAU, VISUR DIENOS METU VYKSTA PAMOKOS..
Atsakyti
Merginos, kurios klausiat apie kirpejų kursus vakarais. Praeitą savaitę skambinausi į Elizą, sakė renkama grupė nuo birželio [jei bus norinčių mokytis vasarą] kursai galetų prasidėti ir 16 val. po pietų. Manau čia jau ūtų maždaug tas tinkamas laikas dirbančioms kitus darbus.... tongue.gif
Atsakyti
Atsipasau kad off topic. 4u.gif Bet gal zinote kas parduoda nereikalinga manekeno-galva su ilgais plaukais pigiau? blush2.gif i AZ, BUCIAU DEKINGA.
Atsakyti