QUOTE(DOMINUKE @ 2013 02 03, 12:30)
Bliamba gavau laiska pries pora dienu,kad nusprende man neskirti birza socialines ismokos,nes ilga laika nedirbau(buvau uzsienyje0.Sako jei buvai uzsienyje tai staza susitvarkyk,as taip ir padariau,taciau man pasake,kad stazas skaiciuosis tik po to kai vel pradesiu cia dirbti.Tai uzkliausiau tada ar gausiu ta kaip ir stipendija kai pradesiu mokytis,tai sako tu pasirenki nori gaut soc.ismoka ar stipendija.Tai kaip db suprasti?Ta prasme jei negaunu soc.ismokos tai ir stipendijos negausiu,ar cia jau kitas dalykas? Jau taip jie cia suvare su tais savo istatymais,kad zodziu zmogui gyvenk is ko tu nori,nes is valstybes nieko negausi.Tai kokiu budu pvz jie siulo zu vaiku darzeli moketi?
Jei jums socialinės išmokos negali mokėt, kol nedirbat, tai stipendijai mokėt nematau jokių kliūčių, juk priklauso. O darželiui turi duot kompensaciją nepriklausomai ar gaunat solialinę ar stipendiją, aišku jei jūsų šeimos pajamos mažos.
Mane toj biržoj irgi durnina, iš pražių sakė, kad kursai visi nemokami, galiu rinktis bet kokį variantą. Tai noriu žinoma Femina, tai pasirodo reik primokėt 1,5 tūkst ir dar per tam tikrą laiką spėt baigt juos...
Papildyta:
QUOTE(Kulke @ 2013 02 01, 14:38)
Mano kursai nuplauke. Nepriima i darzeli dukros Jau liudna tai juodai...
Įsivaizduoju