Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpėjų kursai, stažuotės

QUOTE(Kulke @ 2013 01 31, 12:53)
Oi man ten isejo 250lt menesiui  biggrin.gif  As net nemaniau, kad ten skaiciuos ir pan. sako, kokia mums nauda jus siusti tada i kursus?  Sakau, as negalvojau ,kad cia reik fantastikas rasyti, tai parasiau kaip pirmiems metams realiai isivaizduoju. nu zodziu, apsizioplinau.

O gal žinot kaip išsiųst konsultantei atgal tą dokumentą? Kiek žiūriu nedaeina man blush2.gif jaučiu reiks važiuot ir pildyt popierinį variantą...
Atsakyti
Nu man gavosi 595 lt mėn, tai jaučiu irgi bus mažai biggrin.gif
Šiaip tai nesamoningas toks skaičiavimas, nes iš kur gali žinot kiek į dieną ateis klientų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2013 01 28, 21:41)
Sveiki.Kadangi pati vasari pradedu mokytis per d.birza kirpeja,tai papasakosiu kaip man buvo.Na visu pirma tai ma nniekas nedave jokio lapelio,kad verslo plana parasyti,tiesiog siaip buvo pasakyta kad ji turiu parasyti,konsultante atsiunte i emaila pavyzdziu kelis pagal kuriuos per viena diena ir parasiau ta plana.Eiti per kirpyklas ir rinktis informacija tikrai nejau ir neisiu,paprasciausiai atsidarai salono internetine svetaine,ten yra ju kainos,kurias ir rasai i savo verslo plana palyginimui kainu savo ir kito salono.Na tikrai nera taip sunku ta plana parasyti.Parasiau,nunesiau i birza,dabar gavau lapa kad eiti sveikata pasitikrinti,ir viskas,laukiu kursu.

kursai nemokami per darbo birza tik iki 29 metu. nu graudu verysad.gif ar cia tik panevezy taip?
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2013 01 31, 14:34)
Nu man gavosi 595 lt mėn, tai jaučiu irgi bus mažai biggrin.gif
Šiaip tai nesamoningas toks skaičiavimas, nes iš kur gali žinot kiek į dieną ateis klientų doh.gif

As sakiau bent jau minimuma darysiu, ar daugiau. Nu svajones kazkokios.
O laiska paprastai, spauskit atsakyti ir persiuskit tai paciai is kurios gavot. Man jau liepe ateit atsispausdinus ji, tiesiai i Ozeskienes 16.
O jus irgi Kaune? Gal i tuos pacius kursus eisime?
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 01 31, 17:31)
As sakiau bent jau minimuma darysiu, ar daugiau. Nu svajones kazkokios.
O laiska paprastai, spauskit atsakyti ir persiuskit tai paciai is kurios gavot. Man jau liepe ateit atsispausdinus ji, tiesiai i Ozeskienes 16.
O jus irgi Kaune? Gal i tuos pacius kursus eisime?

Aš irgi dar patempsiu bent iki minimumo, nu bet tikrai tai tik svajonės...
Patį laišką tai žinau, bet tą dokumentą kaip, jis man atsiųstas kaip priedas, įjungus išlenda dokumentas mėlynam fone, tai užpildžius taip suprantu reik užseivint, bet net to neišeina man doh.gif skambinau tai merginai iš db, tai sakė, kad atvažiuočiau ir parodys ką kaip reik rolleyes.gif
Aš Kaune, bet dar tikrai nežinau nei kur nuo kada eisiu. Ten kur noriu, tai liepė skambint, bet nieks ten su manim nesišneka, ryt tikiuosi bus aiškiau smile.gif O jūs kur pasirinkot mokintis ir nuo kada?
Papildyta:
QUOTE(kristule666 @ 2013 01 31, 16:56)
kursai nemokami per darbo birza tik iki 29 metu. nu graudu verysad.gif ar cia tik panevezy taip?

Nu man tiek ir yra lygiai smile.gif bet čia Kaune.
Dar prisiminiau, kad mamai yra siūlę kursus, bet čia prieš kokius tris metus ir ne kirpimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulužė: 31 sausio 2013 - 18:42
QUOTE(Saulužė @ 2013 01 31, 18:31)
Aš irgi dar patempsiu bent iki minimumo, nu bet tikrai tai tik svajonės...
Patį laišką tai žinau, bet tą dokumentą kaip, jis man atsiųstas kaip priedas, įjungus išlenda dokumentas mėlynam fone, tai užpildžius taip suprantu reik užseivint, bet net to neišeina man doh.gif skambinau tai merginai iš db, tai sakė, kad atvažiuočiau ir parodys ką kaip reik rolleyes.gif
Aš Kaune, bet dar tikrai nežinau nei kur nuo kada eisiu. Ten kur noriu, tai liepė skambint, bet nieks ten su manim nesišneka, ryt tikiuosi bus aiškiau smile.gif O jūs kur pasirinkot mokintis ir nuo kada?

Planuoju nuo kovo 1d i Kauno Naujamiescio darbo rinkos centra lyg, Maironio gatvjej. Bet ten dar tie planai jauciu eina per komisija kazkokia, arba kazka maisau... g.gif kad tam jaunimo darbo centre jos nieko nezino, nieko nepaaiskina. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 01 31, 22:05)
Planuoju nuo kovo 1d i Kauno  Naujamiescio darbo rinkos centra lyg, Maironio gatvjej. Bet ten dar tie planai jauciu eina per komisija kazkokia, arba kazka maisau...  g.gif  kad tam jaunimo darbo centre jos nieko nezino, nieko nepaaiskina.  doh.gif

Nu man sakė, kad vasario pradžioj, tai tikiuos, jei spėsiu viską susitvarkyt...
O kad tam jaunimo darbo centre nieko nežino, tai įsitikinau ir pati, ir šiandien dar vienas pažįstamas sakė, kad irgi pildė tą veiklos planą, tai pačios nieko nežino ir gavo kitą dieną ateit biggrin.gif
Atsakyti

Taip,teisybe.Nes pagal juos iki tokio amziaus skaitosi jaunimas biggrin.gif Ir bent jau pas mus Marijampolej tai jau paskutine laida kirpeju issiuncia,daugiau nebebus kirpeju kursu doh.gif Gerai kad spejau dar i ta traukini.
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 01 31, 22:05)
Planuoju nuo kovo 1d i Kauno  Naujamiescio darbo rinkos centra lyg, Maironio gatvjej. Bet ten dar tie planai jauciu eina per komisija kazkokia, arba kazka maisau...  g.gif  kad tam jaunimo darbo centre jos nieko nezino, nieko nepaaiskina.  doh.gif

Tai manęs greičiausiai irgi laukia šitas variantas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2013 02 01, 12:11)
Tai manęs greičiausiai irgi laukia šitas variantas ax.gif

Mano kursai nuplauke. unsure.gif Nepriima i darzeli dukros doh.gif Jau liudna tai juodai...
Atsakyti

Pasirodo ne tik doh.gif As kreipiausi isvis 29 gimtad diena irpasake nemokami iki 29 doh.gif pavelavau 1 diena doh.gif
Atsakyti
Bliamba gavau laiska pries pora dienu,kad nusprende man neskirti birza socialines ismokos,nes ilga laika nedirbau(buvau uzsienyje0.Sako jei buvai uzsienyje tai staza susitvarkyk,as taip ir padariau,taciau man pasake,kad stazas skaiciuosis tik po to kai vel pradesiu cia dirbti.Tai uzkliausiau tada ar gausiu ta kaip ir stipendija kai pradesiu mokytis,tai sako tu pasirenki nori gaut soc.ismoka ar stipendija.Tai kaip db suprasti?Ta prasme jei negaunu soc.ismokos tai ir stipendijos negausiu,ar cia jau kitas dalykas? g.gif Jau taip jie cia suvare su tais savo istatymais,kad zodziu zmogui gyvenk is ko tu nori,nes is valstybes nieko negausi.Tai kokiu budu pvz jie siulo zu vaiku darzeli moketi? 2.gif dry.gif
Atsakyti