labas visosms, skubu gauti jūsų patarimo. Situacija tokia, kad per darbo birža ketinu eiti kirpėjos kursus, viskas ten rodos neblogai iš pradžių, o tada nusiuntė pas tokią moterį kuri davė užpildyti popieriuką ir jau galėsiu eit. Tas popieriukas ir yra didžiausia bėda.
Žodžiu ten veiklos planas, turi apskaičiuoti savo busimas pajamas, nors dar net nesimokai, parašyti kur dirbsi ir kiek uždirbsi tiksliais skaičiais, tos kirpyklos kur dirbsi visas kainas, net įrankių ir priemonių, sanitarinius numerius ir pan. Dar tris konkurentus artimiausius turiu rast ir visa info apie juos, žodžiu..
. Kas blogiausia, nei viena kirpykla nesutinka man duoti šios informacijos, nes nežinia kur eina šitie duomenys. Ir šiaiip nelogiška, kaip aš galiu daryti sąmatas 36 mėnesių po kursų kas bus, jei aš dar net nesimokau, jokios logikos. Parodau šitą dokumentą kirpykloje ir iškart man atsisako padėt..
Ar kas nor ėjo ir pildė tuos nelogiškus popierius? Nes pasak tos moters, jei neužpildysiu šitų dokumentų ir jei užpildysiu blogai manęs nepaims į tuos kursus. Atvirai pasakius nesuprantu nieko.. SOS.
Tiesa, dar toji moteriškė davė numerį vienos kirpyklos kuri ale pagelbės man Bovary, tačiau pes skundai.lt tai yra pagrindinis veikėjas. Tai ir kyla įtarimas, kad kažkas čia ne taip.
Papildyta:http://www.skusk.lt/...ARY-beprotnamis