Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpėjų kursai, stažuotės

QUOTE(Akvilytė @ 2012 10 09, 09:46)
Pasakykit, kas nors, kas žinot: Elizoj moko pagal Pivot Point programą?

Kiek zinau tik Femina Bona naudojasi Pivot Point programa:)
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2012 10 09, 15:52)
Kiek zinau tik Femina Bona naudojasi Pivot Point programa:)

Bet seminaruose kirpimus aiškina tik pagal Pivot Point. Kaip ada viską suprasti reikia? m?
Atsakyti
labas visosms, skubu gauti jūsų patarimo. Situacija tokia, kad per darbo birža ketinu eiti kirpėjos kursus, viskas ten rodos neblogai iš pradžių, o tada nusiuntė pas tokią moterį kuri davė užpildyti popieriuką ir jau galėsiu eit. Tas popieriukas ir yra didžiausia bėda.
Žodžiu ten veiklos planas, turi apskaičiuoti savo busimas pajamas, nors dar net nesimokai, parašyti kur dirbsi ir kiek uždirbsi tiksliais skaičiais, tos kirpyklos kur dirbsi visas kainas, net įrankių ir priemonių, sanitarinius numerius ir pan. Dar tris konkurentus artimiausius turiu rast ir visa info apie juos, žodžiu.. blush2.gif . Kas blogiausia, nei viena kirpykla nesutinka man duoti šios informacijos, nes nežinia kur eina šitie duomenys. Ir šiaiip nelogiška, kaip aš galiu daryti sąmatas 36 mėnesių po kursų kas bus, jei aš dar net nesimokau, jokios logikos. Parodau šitą dokumentą kirpykloje ir iškart man atsisako padėt..
Ar kas nor ėjo ir pildė tuos nelogiškus popierius? Nes pasak tos moters, jei neužpildysiu šitų dokumentų ir jei užpildysiu blogai manęs nepaims į tuos kursus. Atvirai pasakius nesuprantu nieko.. SOS.
Tiesa, dar toji moteriškė davė numerį vienos kirpyklos kuri ale pagelbės man Bovary, tačiau pes skundai.lt tai yra pagrindinis veikėjas. Tai ir kyla įtarimas, kad kažkas čia ne taip. g.gif
Papildyta:
http://www.skusk.lt/...ARY-beprotnamis
Atsakyti
Sveikos, rašau jums savo istorija 4u.gif
Visai neseniai pati čia landžiojau ir ieškojau info apie kirpeju kursus, buvo visokiu minčiu ir darbo birža ir eliza ir femina bona. Pasirinkau femina bona, nes tik apie šia mokykla radau daugiausiai teigiamu atsiliepimu. Na jau nuo rugsejo mokausi FEMINOJE, dėstytojos begalo fainos, knygos - angliškos, įrankius gavome bet tik minimalius ir tie patys praščiausios kokybės daug ka reikia savo pirktis nors man sake kad nieko pirkti nereikes biggrin.gif modelius reikia pačioms susirasti (sunku nes esu ne vietine) o ju reikia kas kelias pamokas, musu grupeje yra 12 o turejo buti 10. Bet šiaip išmoko čia gerai jau nuo pirmu dienu pasijuto, reikia tik turėti pinigėliu smile.gif
Atsakyti
sveiki, mastau sausio 3 pradeti lankyti Krivcovos kursus, nzn prisiskaiciau gan nemazai blogu komentaru ir truputi geru, bet cia liko vienintelis variantas kuri ishsilaikyciau per 5 men, nes tiek elizoj tiek femina kursai trunka nuo 8 iki 10 men, o man reikia pasibaigt kuo greiciau, nes vasara isvaziuoju i uzsieni. Aisku, nesakau kad po 5 men busiu kirpeja, aisku reikes daug praktikuotis ant tetu, mociuciu, draugiu ir zinoma imti ivairiausiu seminaru, na istikro ziuresiuos kaip bus, tikiuosi labai nenusivilti siais kursais ir bent ismokti zirkles taisyklingai laikyti, o veliau praktika ir dar karta praktika smile.gif)
Atsakyti
Merginos,baigusios Elizos plataus profilio kirpejos kursus, prašau papasakokite kaip po kursu jums sekesi susirasti darba, kaip susiradote tinkama kirpykla. Kiek laiko uztruko paieskos? Ar buna atveju, kai destytojas pasiulo kazkokia studente kuriam nors salonui pradeti darbo patirti? Busiu visom labai dekinga uz patirties pasidalijima.
Atsakyti
QUOTE(pasiklydes @ 2012 10 14, 17:06)
labas visosms, skubu gauti jūsų patarimo. Situacija tokia, kad per darbo birža ketinu eiti kirpėjos kursus, viskas ten rodos neblogai iš pradžių, o tada nusiuntė pas tokią moterį kuri davė užpildyti popieriuką ir jau galėsiu eit. Tas popieriukas ir yra didžiausia bėda.
Žodžiu ten veiklos planas, turi apskaičiuoti savo busimas pajamas, nors dar net nesimokai, parašyti kur dirbsi ir kiek uždirbsi tiksliais skaičiais, tos kirpyklos kur dirbsi visas kainas,  net įrankių ir priemonių, sanitarinius numerius ir pan. Dar  tris konkurentus artimiausius turiu rast ir visa info apie juos, žodžiu.. blush2.gif . Kas blogiausia, nei viena kirpykla nesutinka man duoti šios informacijos, nes nežinia kur eina šitie duomenys. Ir šiaiip nelogiška, kaip aš galiu daryti sąmatas 36 mėnesių po kursų kas bus, jei aš dar net nesimokau, jokios logikos. Parodau šitą dokumentą kirpykloje ir iškart man atsisako padėt..
Ar kas nor ėjo ir pildė tuos nelogiškus popierius? Nes pasak tos moters, jei neužpildysiu šitų dokumentų ir jei užpildysiu blogai manęs nepaims į tuos kursus. Atvirai pasakius nesuprantu nieko.. SOS.
Tiesa, dar toji moteriškė davė numerį vienos kirpyklos kuri ale pagelbės man Bovary, tačiau pes skundai.lt tai yra pagrindinis veikėjas. Tai ir kyla įtarimas, kad kažkas čia ne taip. g.gif
Papildyta:
http://www.skusk.lt/...ARY-beprotnamis

Sveiki.Kadangi pati vasari pradedu mokytis per d.birza kirpeja,tai papasakosiu kaip man buvo.Na visu pirma tai ma nniekas nedave jokio lapelio,kad verslo plana parasyti,tiesiog siaip buvo pasakyta kad ji turiu parasyti,konsultante atsiunte i emaila pavyzdziu kelis pagal kuriuos per viena diena ir parasiau ta plana.Eiti per kirpyklas ir rinktis informacija tikrai nejau ir neisiu,paprasciausiai atsidarai salono internetine svetaine,ten yra ju kainos,kurias ir rasai i savo verslo plana palyginimui kainu savo ir kito salono.Na tikrai nera taip sunku ta plana parasyti.Parasiau,nunesiau i birza,dabar gavau lapa kad eiti sveikata pasitikrinti,ir viskas,laukiu kursu.
Atsakyti
O kaip rašėt tam plane, kaip dirbsit su verslo liudijimu ar individualia pažyma? Kaip labiau apsimoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2013 01 30, 11:36)
O kaip rašėt tam plane, kaip dirbsit su verslo liudijimu ar individualia pažyma? Kaip labiau apsimoka g.gif

Rasiau verslo liudijima,kadangi man taip rekomendavo konsultante.Jei rasysit plana,pirmas patarimas tai nepamirskit rasyti lietuviska abecele,nes jau as pasimokiau, kai 5 lapus reikejo pataisyti i liet.abecele doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2013 01 30, 10:36)

Ka tik pildziau sita plana. Liepe taisyt nes irasiau per maza busima pelna biggrin.gif Man patare individualia veikla rasyt, nes ji tipo nieko nekainuos, ir jei nevykdysiu veiklos nebus jokiu mokesciu, nes nebus pelno. Tai parasiau si. O kaip cia bus bala zino, reik pasidometi kol dar neatidaviau...
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 01 30, 18:20)
Ka tik pildziau sita plana. Liepe taisyt nes irasiau per maza busima pelna  biggrin.gif Man patare individualia veikla rasyt, nes ji tipo nieko nekainuos, ir jei nevykdysiu veiklos nebus jokiu mokesciu, nes nebus pelno. Tai parasiau si. O kaip cia bus bala zino, reik pasidometi kol dar neatidaviau...

O gal gali pasidalint koks tas per mažas pelnas?
Aš tai manau, kad reik taip rašyt, kaip dirbti žadama, nors neaišku kiek jie ten ką tikrins, gal viskas tik dėl rimtesnio požiūrio į kursus g.gif Tai kaip supratau, su individualia pažyma per metus atiduoti 45 proc savo pinigų, o su verslo liudijimu kas mėn po 400 lt, jei be nuolaidos, aišku rajonuose gal pigiau. Tai aš turbūt linkstu prie jo, nes su ta individualia pažyma, tai išvis nesusidūrus, pirmą kart girdžiu apie tokią g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2013 01 31, 11:48)
O gal gali pasidalint koks tas per mažas pelnas?
Aš tai manau, kad reik taip rašyt, kaip dirbti žadama, nors neaišku kiek jie ten ką tikrins, gal viskas tik dėl rimtesnio požiūrio į kursus g.gif Tai kaip supratau, su individualia pažyma per metus atiduoti 45 proc savo pinigų, o su verslo liudijimu kas mėn po 400 lt, jei be nuolaidos, aišku rajonuose gal pigiau. Tai aš turbūt linkstu prie jo, nes su ta individualia pažyma, tai išvis nesusidūrus, pirmą kart girdžiu apie tokią g.gif

Oi man ten isejo 250lt menesiui biggrin.gif As net nemaniau, kad ten skaiciuos ir pan. sako, kokia mums nauda jus siusti tada i kursus? Sakau, as negalvojau ,kad cia reik fantastikas rasyti, tai parasiau kaip pirmiems metams realiai isivaizduoju. nu zodziu, apsizioplinau.
Atsakyti