Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpėjų kursai, stažuotės

QUOTE(isabelaa @ 2012 04 19, 17:46)
sveiki, gal zinot ar kauno  darbo  birza organizuoja kirpeju kursus?

mane irgi labai domina smile.gif
Atsakyti
Gal kas nors ka nors girdejote arba mokinates Jolantos Goliak kirpeju mokyklos kursuose Klaipedoje? http://www.kirpejumo....lt/page11.aspx
Atsakyti
QUOTE(MrrMiau @ 2012 04 19, 21:00)
mane irgi labai domina smile.gif

Aš klausiau biržoj tai sakė kaip ir organizuoja, bet turi būti trišalė sutartis su darbdaviu, žodžiu reikia susirasti darbdavi kuris tave po kursų priims i darbą ir kažkiek laiko turbūt reikia pradirbt ten. Bet šiaip kirpėjos dažniausiai dirba su verslo liudijimu tai nesupratau pilnai kaip ten įmanoma susitvarkytti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerke: 05 gegužės 2012 - 10:16
QUOTE(nerke @ 2012 05 05, 10:15)
Aš klausiau biržoj tai sakė kaip ir organizuoja, bet turi būti trišalė sutartis su darbdaviu, žodžiu reikia susirasti darbdavi kuris tave po kursų priims i darbą ir kažkiek laiko turbūt reikia pradirbt ten. Bet šiaip kirpėjos dažniausiai dirba su verslo liudijimu tai nesupratau pilnai kaip ten įmanoma susitvarkytti  g.gif

nu komedija ne kitaip biggrin.gif Nu kas ims iš anksto neaišku kokių sugebėjimų žmogų ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nerke @ 2012 05 05, 11:15)
Aš klausiau biržoj tai sakė kaip ir organizuoja, bet turi būti trišalė sutartis su darbdaviu, žodžiu reikia susirasti darbdavi kuris tave po kursų priims i darbą ir kažkiek laiko turbūt reikia pradirbt ten. Bet šiaip kirpėjos dažniausiai dirba su verslo liudijimu tai nesupratau pilnai kaip ten įmanoma susitvarkytti  g.gif

Jeigu trisale sutartis tai darbdavis turi idarbinti, ir laikyti metus laiko darbo vieta. O jejgu su verslo liudijimu, tai pasirasoma su DB dvisale sutartis. Bet jau turi buti darbo vieta, kur po mokslu puse metu reikia isdirbt. smile.gif
Atsakyti
taip taip su darbo birza dabar tokia situacija.
Atsakyti
Sveikos smile.gif perskaiciau visa temute bet konkretaus atsakymo neradau, kiek gi dabar kainuoja mokymai Elizoj?rinkausi tarp feminos ir elizos, bet pasiskaicius supratau kad feminoj vos ne tris kartus brangiau kainuoja kursai doh.gif ir ziurint i tai jog o gal nepatiks (nors dievinu zmoniu plaukus ir isdarineju su jais viska ka tik sugebu pasitaikius progai), tiesiog nebus taip gaila pinigeliu uz kursus.taigi turiu keletas klausimeliu, gal gali mergaites kurios mokesi ar mokosi elizoje atsakyti.buciau labai dekinga 4u.gif
1. Kokia kursu kaina?
2. ar suteikia darbo priemones (zirkles ir t.t.) kurias jau sau pasilieki?
3.ar reikia atskirai susipirkti visas darbo priemones?
4.kokiu laiku vyksta kursai?
Atsakyti
Sveikos merginos. Aš irgi norėjau lankiti kursus per birža bet kadangi
nebuvo tuo metu renkamos grupes tai nusprendžiau sutaupyt ir nuėjau i Zirmunu profesijos mokykla, Nepasakyciau nes baigus tuos kursus pigiau bus nueit i femina pakelt kvalifikacija. Kad ten gerai desto negaliu pasakyti, bet po 7 men gausiu tarptautini diploma ir geriau lankisiu seminarus, ten daugiau galima išmokti.
dažniausiai tiesiog lavini ranka bet ir tai manau neblogai, kas nores, tas vistiek išmoks.
Norėjau patart jums dėl biržos, birža siunčia būtent i ta mokykla kur aš dabar bet tai tikrai neverta,
nes maža to kad tu turi susirast zmogu kuris tave įdarbins be to tave tikrai tikrins darbo birža tai namie nelabai galėsit dirbt,
jums dar ir reikes duot adresa darbo i kuri skambins ir klausines ir ateis patikrint ar tikrai ten dirbat.bet ir po 4 mėnesiu turėsit pačios apmokėti visas išlaidas
be nuolaidos ir dar gausit ne diplomą o pazimejima rodanti kad jus galit kirpti bet jums vistiek reikęs kelt kvalifikacija ateiti,
savo lesom jus galit pasirinkt 4 mėnesius neformalu mokyma ar 7 mėnesius formalu, kaina 360lt/mėn. Jei stovint biržoje eisit savo lesom
tai paskui po baigimo jums birža duos jei ne klystu 80% nuolaida įsigyti verslo liudijimą tai išeis pigiau ir mažiau problemų
Tai va tikiosi jums pravers informacija:)
Atsakyti
Zinau ,kad anksciau Elizoj labai gerai paruosdavo kirpejus, o Feminos Bonos nerekomenduoju!!!
Jei norite pirkti kirpykla kreipkites, Vilnius, kaina tikrai gera.
Atsakyti
QUOTE(Babe @ 2012 01 29, 17:19)
O buna tik vyru kirpimo kursai?

Patarčiau mokytis plataus profilio plaukų kirpėjo specialybės. Vyrai šiais laikais labai išrankūs ir puošnūs. Jiems ne tik nukirpti , bet ir padažyti , sudėti cheminį , gražiai sušukuoti reikia. smile.gif Jei kirpdama papasakosite apie plaukų priežiūrą ir kosmetiką , manau jie liks labai patenkinti ir dėkingi. Tad siūlau trumpus plaukų kirpėjų kursu Kaune Savanorių 66.Čia per trumpą laiką visko ir išmoksi ax.gif www.kirpejukursai.info
Papildyta:
QUOTE(Realė @ 2011 12 15, 14:08)
mastau ir as kaune uzsiimti kirpeju kuru paieskomis..gal patarsite kas kur mokesi ax.gif noreciau kad diplomas galiotu ir uzsienyje blush2.gif

Valstybė išduoda galiojančius užsienyje diplomus jei kursai 6 mėn . ir daugiau. Jei lankysite trumpesnius, gausite pažymėjimus , kurie galioja Lietuvoje ir Europos sąjungoje , kur ši specialybė nereglamentuota. Bet iš patirties žinau , kad kursų pav. Kaune Savanorių 66 pažymėjimai galioja daug kur,o mokinukės dirba ir JAV, ir Švedijoj , Norvegijoj , Graikijoj , Londono centre ...svarbu kaip bus paruoštos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Makaluniene @ 2011 09 13, 16:53)
aha, as irgi jiems rasiau. Parase, kad galima moketi dalimis, kas menesi. Kursai trunka 3men, viso 36 pamokos po 2val. Kaip supratau, jie tik pradejo oficialiai reklamuotis...del to ir nera jokiu atsiliepimu. Kiek ieskojau, tai jie man atrodo normaliausiai. Tipo kursai vyksta kirpykloje, o ne pas kirpeja namie kambariuke. Na ir, kad dalimis moketi galima, mane tas irgi gundo. Reikes gal pradeti, artimiausiu kursu pradzia nuo spalio menesio.

Trys mėnesiai LABAI TRUMPAS LAIKO TARPAS KĄ NORS IŠMOKTI. Patikėkite, tai tikra tiesa ir neleiskite veltui pinigėlių smile.gif Jau keturi , penki ...jei meistras turi didelę patirtį ir kursai turi didelį lankytojų srautą praktikos metu. smile.gif
Atsakyti
Gal įdomu bus kirpėjoms Vilniuje:
http://www_bioteka_lt/?p=5373
Atsakyti
Pasakykit, kas nors, kas žinot: Elizoj moko pagal Pivot Point programą?
Atsakyti