Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpėjų kursai, stažuotės

Kas domitės šiais kursais www.kirpejukursai.co.uk, pasiklauskit ar galėsit dirbti kirpyklose su tokiu sertifikatu. Kaip tik šiandien girdėjau apie kirpėjų rengimo kursus Anglijoje, kai baigus tuos 3 mėn. jokio tikro diplomo negauna ir labai primityviai tik išmokstama kirpti per tokį trumpą laiką. 4u.gif
Atsakyti
Ieskau plataus profilio kirpeju-stilisciu, manikiurininkiu, vestuviniu sukneliu-grozio studijai
Klaipedoje
867780788 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimasala @ 2011 11 23, 16:17)
Kas domitės šiais kursais www.kirpejukursai.co.uk, pasiklauskit ar galėsit dirbti kirpyklose su tokiu sertifikatu. Kaip tik šiandien girdėjau apie kirpėjų rengimo kursus Anglijoje, kai baigus tuos 3 mėn. jokio tikro diplomo negauna ir labai primityviai tik išmokstama kirpti per tokį trumpą laiką.  4u.gif

labas smile.gif ar tikrai jokio diplomo negauna nesuprantu??prasau platesnes info parasykite dekoju is anksto smile.gif
Atsakyti

mastau ir as kaune uzsiimti kirpeju kuru paieskomis..gal patarsite kas kur mokesi ax.gif noreciau kad diplomas galiotu ir uzsienyje blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo areida: 15 gruodžio 2011 - 14:09
Sveikos 4u.gif Gal kas turite informacijos apie Darbo biržos siūlomus kursus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MrrMiau @ 2011 12 15, 14:55)
Sveikos  4u.gif  Gal kas turite informacijos apie Darbo biržos siūlomus kursus?  blush2.gif

girdejau darbo birza nebesiuncia i kursus g.gif
Atsakyti
QUOTE(areida @ 2011 12 15, 16:08)
girdejau darbo birza nebesiuncia i kursus g.gif

taip taip sunkiai dabar su tais siuntimais.savo jėgom
Atsakyti
QUOTE(D.E*V.A @ 2011 12 15, 16:15)
taip taip sunkiai dabar su tais siuntimais.savo jėgom

pigiausi 550men g.gif jei be priemoniuir *4 g.gif o jei nori priemones gaut 700*4 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eltique @ 2011 12 08, 15:18)
labas smile.gif ar tikrai jokio diplomo negauna nesuprantu??prasau platesnes info parasykite dekoju is anksto smile.gif

Gauna kažkokį popierėlį, bet jis nei Lietuvoje, nei kiek žinau užsienyje neįrodo kirpėjo kvalifikacijos ir dirbti negalima. Taip mano kirpėjų mokyklos direktorė kalbėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimasala @ 2011 12 15, 19:15)
Gauna kažkokį popierėlį, bet jis nei Lietuvoje, nei kiek žinau užsienyje neįrodo kirpėjo kvalifikacijos ir dirbti negalima. Taip mano kirpėjų mokyklos direktorė kalbėjo  smile.gif

o tai tu Londone mokaisi kirpimo ar Lietuvoje? smile.gif o is kur mokyklos direktore zino apie tuos diplomus,butent kuriuos suteikia sie kirpimo kursai Londone?
Atsakyti
QUOTE(eltique @ 2011 12 15, 22:46)
o tai tu Londone mokaisi kirpimo ar Lietuvoje?  smile.gif  o is kur mokyklos direktore zino apie tuos diplomus,butent kuriuos suteikia sie kirpimo kursai Londone?

Aš Lietuvoje mokausi. Tikrai nežinau iš kur žino, bet ji kalbėjo taip, tarsi pati netikėdama, kad taip gali būti. Kiek suprantu tai ten viena kirpėja moko taip? O diplomą gali išduoti tik švietimo įstaiga, kiek aš įsivaizduoju. Na pasidomėkit jei žadat pradėti. Paskoju tik tai ką girdėjau, negarantuoju, kad tiesa 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimasala @ 2011 12 16, 03:28)
Aš Lietuvoje mokausi. Tikrai nežinau iš kur žino, bet ji kalbėjo taip, tarsi pati netikėdama, kad taip gali būti. Kiek suprantu tai ten viena kirpėja moko taip? O diplomą gali išduoti tik švietimo įstaiga, kiek aš įsivaizduoju. Na pasidomėkit jei žadat pradėti. Paskoju tik tai ką girdėjau, negarantuoju, kad tiesa  4u.gif  smile.gif

na siaip ar taip dekui uz info smile.gif
ten viena meistre desto.bet lietuvoje taip pat pilna kursu kurie isduoda diplomus ir nei svietimo istaiga nesiskaito.man rodos kad ziurima i tai kaip tu kerpi,jei nemoki kirpti tai nepades joks diplomas kad ir uz 10 tukstanciu.na nezinau reiks pasidometi smile.gif
Atsakyti