Kas domitės šiais kursais www.kirpejukursai.co.uk, pasiklauskit ar galėsit dirbti kirpyklose su tokiu sertifikatu. Kaip tik šiandien girdėjau apie kirpėjų rengimo kursus Anglijoje, kai baigus tuos 3 mėn. jokio tikro diplomo negauna ir labai primityviai tik išmokstama kirpti per tokį trumpą laiką.
Ieskau plataus profilio kirpeju-stilisciu, manikiurininkiu, vestuviniu sukneliu-grozio studijai
Klaipedoje
867780788
Klaipedoje
867780788
QUOTE(Laimasala @ 2011 11 23, 16:17)
Kas domitės šiais kursais www.kirpejukursai.co.uk, pasiklauskit ar galėsit dirbti kirpyklose su tokiu sertifikatu. Kaip tik šiandien girdėjau apie kirpėjų rengimo kursus Anglijoje, kai baigus tuos 3 mėn. jokio tikro diplomo negauna ir labai primityviai tik išmokstama kirpti per tokį trumpą laiką.
labas ar tikrai jokio diplomo negauna nesuprantu??prasau platesnes info parasykite dekoju is anksto
Sveikos Gal kas turite informacijos apie Darbo biržos siūlomus kursus?
QUOTE(MrrMiau @ 2011 12 15, 14:55)
Sveikos Gal kas turite informacijos apie Darbo biržos siūlomus kursus?
girdejau darbo birza nebesiuncia i kursus
QUOTE(areida @ 2011 12 15, 16:08)
girdejau darbo birza nebesiuncia i kursus
taip taip sunkiai dabar su tais siuntimais.savo jėgom
QUOTE(D.E*V.A @ 2011 12 15, 16:15)
taip taip sunkiai dabar su tais siuntimais.savo jėgom
pigiausi 550men jei be priemoniuir *4 o jei nori priemones gaut 700*4
QUOTE(eltique @ 2011 12 08, 15:18)
labas ar tikrai jokio diplomo negauna nesuprantu??prasau platesnes info parasykite dekoju is anksto
Gauna kažkokį popierėlį, bet jis nei Lietuvoje, nei kiek žinau užsienyje neįrodo kirpėjo kvalifikacijos ir dirbti negalima. Taip mano kirpėjų mokyklos direktorė kalbėjo
QUOTE(Laimasala @ 2011 12 15, 19:15)
Gauna kažkokį popierėlį, bet jis nei Lietuvoje, nei kiek žinau užsienyje neįrodo kirpėjo kvalifikacijos ir dirbti negalima. Taip mano kirpėjų mokyklos direktorė kalbėjo
o tai tu Londone mokaisi kirpimo ar Lietuvoje? o is kur mokyklos direktore zino apie tuos diplomus,butent kuriuos suteikia sie kirpimo kursai Londone?
QUOTE(eltique @ 2011 12 15, 22:46)
o tai tu Londone mokaisi kirpimo ar Lietuvoje? o is kur mokyklos direktore zino apie tuos diplomus,butent kuriuos suteikia sie kirpimo kursai Londone?
Aš Lietuvoje mokausi. Tikrai nežinau iš kur žino, bet ji kalbėjo taip, tarsi pati netikėdama, kad taip gali būti. Kiek suprantu tai ten viena kirpėja moko taip? O diplomą gali išduoti tik švietimo įstaiga, kiek aš įsivaizduoju. Na pasidomėkit jei žadat pradėti. Paskoju tik tai ką girdėjau, negarantuoju, kad tiesa
QUOTE(Laimasala @ 2011 12 16, 03:28)
Aš Lietuvoje mokausi. Tikrai nežinau iš kur žino, bet ji kalbėjo taip, tarsi pati netikėdama, kad taip gali būti. Kiek suprantu tai ten viena kirpėja moko taip? O diplomą gali išduoti tik švietimo įstaiga, kiek aš įsivaizduoju. Na pasidomėkit jei žadat pradėti. Paskoju tik tai ką girdėjau, negarantuoju, kad tiesa
na siaip ar taip dekui uz info
ten viena meistre desto.bet lietuvoje taip pat pilna kursu kurie isduoda diplomus ir nei svietimo istaiga nesiskaito.man rodos kad ziurima i tai kaip tu kerpi,jei nemoki kirpti tai nepades joks diplomas kad ir uz 10 tukstanciu.na nezinau reiks pasidometi