QUOTE(Makaluniene @ 2011 09 09, 01:13)
O reikejo kiek nors moketi, kai mokeisi koledze? Bet visgi, 2 ar net 3 metai yra ilgas laiko tarpas mokintis kirpejo amato...as negaliu tiek laiko laukti. Man noretusi greiciau, tuos kirpejo pagrindus ismokti, o poto praktikuotis, praktikuotis. Mano atveju kirpeju kursai Londone geresnis variantas. Nes man atrodo, kad cia daugiausia nuo kirpimo praktikos priklauso viskas. Kuo daugiau kirpimo praktikos, tuo daugiau tos kirpejo patirties igauni kirpdama. Ir paciai drasiau po to jau kirpti, aisku pradziai prie meistro gerai butu.. Na, kagi....reikes paskambinti jiems ir pasidometi, kokius jie ten kirpeju kursus siulo ir uz kokia kaina ...nes kainos jie nenurodo savo puslapyje
sveikos as dabar kaiptik domiuosi siais kursais Londone,parasiau jiems laiska paklausiau kainos tai 950 sv is viso i juos ieina visos darbui reikalingos priemones kurias gautume iseinant.tik idomu kaip su atsiliepimais nieko nerandu internete kaip ten pas juos viskas vyksta kaip tas sertifikatas ar vertingas uk..domejausi koledze kirpejo amato mokytis,bet yra baimes su anglu kalba kad neviska suprasiu,kas mokesi papasakokit ar labai ten sunku?