Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpėjų kursai, stažuotės

Sveikutes 4u.gif Gal yra kokiu atsiliepimu apie Klaipedoje esancius Femina Bona kursus? Uzsirasiau balandio18d, bet pekele i geguzes 2 doh.gif Kaip ten mokytojai? Ar verti tie kursai tu piinigu?
Atsakyti
Gal kas turite info apie nemokamus seminarus? Buvau REVLON tai labai patiko, buvo įdomu - keli kirpimai ir dažymai, ir mėginukų davė priemones išbandyti.
Atsakyti
Sveikos busimos ir esamos kirpejos 4u.gif taigi sukau galva ka cia sumascius ir realizavus save ir sumasciau eit mokintis kirpeju kursuose g.gif Esu baigus aukstaji, bet darbo be sancu, nes pazystamu neturiu itakingu, o vietos tokios kaip sakoma siltos biggrin.gif Taigi jau nusiziurejau mokyklele ir nuo rudens galvoju pradesiu mokintis, tik mane neramina toks dalykas, esu visiskai zalia, ir net nzn ar man patiks ar nepatiks, tiksliau bijau, kad neismoksiu nieko doh.gif blush2.gif Taigi noriu paklausti jusu gal kurios ir ejo mokintis is idejos o ne is didelio noro ir kaip sekesi? ar ismokot ka? O gal jau ir dirbat sioj sriti? smile.gif net nzn ir noriu ir ne, gal per toli mastau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitukas @ 2011 06 03, 22:32)
Sveikos busimos ir esamos kirpejos 4u.gif  taigi sukau galva ka cia sumascius ir realizavus save ir sumasciau eit mokintis kirpeju kursuose g.gif  Esu baigus aukstaji, bet darbo be sancu, nes pazystamu neturiu itakingu, o vietos tokios kaip sakoma siltos biggrin.gif  Taigi jau nusiziurejau mokyklele ir nuo rudens galvoju pradesiu mokintis, tik mane neramina toks dalykas, esu visiskai zalia, ir net nzn ar man patiks ar nepatiks, tiksliau bijau, kad neismoksiu nieko doh.gif  blush2.gif  Taigi noriu paklausti jusu gal kurios ir ejo mokintis is idejos o ne is didelio noro ir kaip sekesi? ar ismokot ka? O gal jau ir dirbat sioj sriti? smile.gif  net nzn ir noriu ir ne, gal per toli mastau biggrin.gif

As mokausi,kaip profesijos,mokykloje.Ejau taip sakant aklai,galvodama,kad tiesiog igysiu kazkoki amata.ir dabar kai pradejau mokytis,galiu pasakyti,kad man labai patinka:]tikiuosi visada patiks:)aisku,tokioje istaigoje neparuos visiskai gerai,ir turiu itarima,kad teks papildomai ieskoti informacijos,greiciausiai net dar kazkur pasimokyti to.bet is esmes esu laiminga,kad man patinka,ir linksma daryti tai,ka pasirinkau,ir dar taip zabalai cool.gif
Atsakyti
Sveiki, mane taip pat domina plataus profilio kirpeju kursai Klaipedoje. Gal kas baigete Femina Bonoje ir galite pasidalinti patirtimi, domina viskas. Kaip sekesi, ar ismokote, ar lengvai radote darba, ar uzteko tu kursu kad galetum dirbti kirpykloje? Labai aciu uz atsakymus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeRgAiTeE @ 2011 07 27, 05:33)
Sveiki, mane taip pat domina plataus profilio kirpeju kursai Klaipedoje. Gal kas baigete Femina Bonoje ir galite pasidalinti patirtimi, domina viskas. Kaip sekesi, ar ismokote, ar lengvai radote darba, ar uzteko tu kursu kad galetum dirbti kirpykloje? Labai aciu uz atsakymus.  4u.gif

Sveikute 4u.gif As siuo metu mokausi Klaipedos Femina Bonoje. Labai viskas patinka ir tinka biggrin.gif Mokytojai puikus!!! Tik nesitikejau kad bus taip sunku mokintis blink.gif galvele nuo mokslu jau per ilga pertrauka turejo lotuliukas.gif Tikrai stipriai paruosia, geri meistrai dirba, labai idomios paskaitos thumbup.gif Siaip kas derina darba su mokslais pas mus, tai labai sunku, nes tikrai yra daug ka mokintis unsure.gif Neuztenka vien mokykloje pasedeti, reikia ir namie dar zubrinti knygas biggrin.gif Bet kas labai nori, tam viskas imanoma ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgakoja: 27 liepos 2011 - 10:34
gal zinote kur klaipedoje vyksta plauku prauginimo kursai? reikia iki sav trunkanciu kursu.
Atsakyti
Sveikos. Domina kirpėjų kursai Šiauliuose. Gal kuri lankėte kursus "Saulės mozaikoje" ar "Darbo rinkos mokymo centre"? Įdomu kur geriau paruošia g.gif Ačiū! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,mane irgi domina kirpeju kursai Siauliuose,kazin kur geriau paruosia?girdejau atsidaro ir Eliza Siauliuose,tik aisku apie sita mokykla atsiliepimu tikrai negausim. Mane domina tiekursai,kur kuo daugiau praktikos duoda su gyvais zmonemis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sinera: 28 rugpjūčio 2011 - 08:11
Sveiki, o kas nors girdejo arba gal zino apie kokius nors kirpeju kursus anglijoje? Kiek kainuoja ir t.t. Domina bet kokia informacija. Domina konkreciai Londone. As asmeniskai radau viena puslapi www.kirpejukursai.co.uk , bet nerandu jokiu atsiliepimu apie juos.
Atsakyti
As baigiau kursus Anglijoje koledze (beveik visuose koledzuose to moko), man labai patiko ir labai daug ismokau, galima mokytis 3 metus, bet jau po dvieju metu galima eiti dirbti i salonus, be to geriausias variantas tai pradeti mokytis koledze ir tuo paciu isidarbinti salone asistente arba trainee. Nes kiek domejausi ir pati patyriau lietuvoje tai greiti kursai labai brangus ir nieko gero per trumpa laika neismoko.
Atsakyti
QUOTE(Minaless @ 2011 09 08, 22:08)
As baigiau kursus Anglijoje koledze (beveik visuose koledzuose to moko), man labai patiko ir labai daug ismokau, galima mokytis 3 metus, bet jau po dvieju metu galima eiti dirbti i salonus, be to geriausias variantas tai pradeti mokytis koledze ir tuo paciu isidarbinti salone asistente arba trainee. Nes kiek domejausi ir pati patyriau lietuvoje tai greiti kursai labai brangus ir nieko gero per trumpa laika neismoko.

O reikejo kiek nors moketi, kai mokeisi koledze? Bet visgi, 2 ar net 3 metai yra ilgas laiko tarpas mokintis kirpejo amato...as negaliu tiek laiko laukti. Man noretusi greiciau, tuos kirpejo pagrindus ismokti, o poto praktikuotis, praktikuotis. Mano atveju kirpeju kursai Londone geresnis variantas. Nes man atrodo, kad cia daugiausia nuo kirpimo praktikos priklauso viskas. Kuo daugiau kirpimo praktikos, tuo daugiau tos kirpejo patirties igauni kirpdama. Ir paciai drasiau po to jau kirpti, aisku pradziai prie meistro gerai butu.. Na, kagi....reikes paskambinti jiems ir pasidometi, kokius jie ten kirpeju kursus siulo ir uz kokia kaina ...nes kainos jie nenurodo savo puslapyje sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makaluniene: 09 rugsėjo 2011 - 00:16