Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpėjų kursai, stažuotės

Femina bona išduoda ŠMM diplomus;)
Atsakyti
Perskaiciau visa tema ir nelabai supratau,kur geriau eiti Kaune? g.gif
Buvau nuejus pasiziureti savanoroiu pr.66,
daug zmoniu ,merginos dirba issijuosia,meistre pasirode faina.
lyg jau ir gundausi smile.gif
noreciau i Femina Bona,bet ziauriai brangu verysad.gif

Labai reikia baigusiu ar besimokanciu kaunieciu patarimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrine lape: 05 kovo 2011 - 11:03

Perskaiciau visa tema ir nelabai supratau,kur geriau eiti Kaune? g.gif
Buvau nuejus pasiziureti savanoroiu pr.66,
daug zmoniu ,merginos dirba issijuosia,meistre pasirode faina.
lyg jau ir gundausi smile.gif
noreciau i Femina Bona,bet ziauriai brangu verysad.gif

Labai reikia baigusiu ar besimokanciu kaunieciu patarimo 4u.gif

Atsakyti
Sveikos. Maciau feminoj Vilniuj kirpeju kursu akcija 700lt pigiau, Siandien skambinausi tai sake menesine imoka 700 lt kas menesi. Tai visai normaliai. Dar issiaiskinau kad jie mokina pagal pivot point akademija..paziurejau ta tarptautini puslapi..gerai ten viskas.
As turbut eisiu mokinti nuo pirmadienio. Kaip tik ten prasideda kursai rytinej grupej.
Ir dar buvau nuejusi i darbo birza vilniuj, ir ten rekomendavo feminabona.
sake elizoj labai prastai ruosia.
Atsakyti
QUOTE(Eiva78 @ 2011 03 08, 21:18)
Sveikos. Maciau feminoj Vilniuj kirpeju kursu akcija 700lt pigiau, Siandien skambinausi tai sake menesine imoka 700 lt kas menesi. Tai visai normaliai. Dar issiaiskinau kad jie mokina pagal pivot point akademija..paziurejau ta tarptautini puslapi..gerai ten viskas.
As turbut eisiu mokinti nuo pirmadienio. Kaip tik ten prasideda kursai rytinej grupej.
Ir dar buvau nuejusi i darbo birza vilniuj, ir ten rekomendavo feminabona.
sake elizoj labai prastai ruosia.

Labas.Kaune,kirpeju kursuose Savanoriu pr66. ruosia ir pagal ,,sena,, technika ir pagal ,,pivot point,,.O po kursu jus pacios pasirinksite kuria technika jums naudotis pradedant dirbti.Ten dabar labai daug klientu,ateikit ir padekit juos papuosti.
Atsakyti
QUOTE(1A1A1A @ 2011 03 10, 12:23)
Labas.Kaune,kirpeju kursuose Savanoriu pr66. ruosia ir pagal ,,sena,, technika ir pagal ,,pivot point,,.O po kursu jus pacios pasirinksite kuria technika jums naudotis pradedant dirbti.Ten dabar labai daug klientu,ateikit ir padekit juos papuosti.

taip noriu pradet mokintis,bet kaip sunku apsispresti,kai nieko nsupranti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Skani @ 2011 02 02, 20:38)
As is tiesu nenoriu palaikyti nei vienu, nei kitu. Bet, galiu papasakoti tik realu nutikima. Kai as mokiausi savanoriu 66, dar pries isteigiant kursus Vilmute deste plauku priauginima. Viena musu merginu, nusprende prisiauginti visa galva, kita prisiaugino tik sruoga. Ta kuri prisiaugino visa galva (sumokejusi virs 300 litu)buvo priversta jas po poros dienu nusiimti, nes visa galva draske. Uz ta malonuma ji sumokejo dar netoli 200. Kita mergina irgi nusikirpo priauginta sruoga, nes toje vietoje oda net paraudusi buvo.
Todel pries taip didziuojantis, linkiu issiaiskinti, tu seminaru kokybe 4u.gif

jei ka girdejot,tai buna alergija sintetiniams plaukams lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2011 03 10, 21:13)
jei ka girdejot,tai buna alergija sintetiniams plaukams lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ta meistre Vilma jau senokai neveda seminaru Savanoriu pr.66.Dabar juos veda meistre su rekomendacija is patikimu saltiniu.Pacius kursus veda dvi kirpejos-meistres dirbancios virs10 metu,taip pat jos dar veda seminarus didelese plauku kosmetikos firmose.
Atsakyti
Sveikos merginos galvojau, kad noreciau uzsirasyti i kirpejos kursus, bet kam man to reikia is dalies. Esme ta, jog noriu ismokti sukuosenu su ilgais plaukais darymo meno, kad galeciau savo mergina graziai pinti, bet kam man reikia kirpimo, dazymo ir kitu dalyku kurie nera man labai svarbus, man svarbiausia ismokti pinti. Todel klausiu gal kas turi laisvesnio laiko ir zinoma kantrybes, ir noretu mane pamokyti? I a.z. ACIU ax.gif
Atsakyti
QUOTE(1A1A1A @ 2011 03 10, 23:10)
Ta meistre Vilma jau senokai neveda seminaru Savanoriu pr.66.Dabar juos veda meistre su rekomendacija is patikimu saltiniu.Pacius kursus veda dvi kirpejos-meistres dirbancios virs10 metu,taip pat jos dar veda seminarus didelese plauku kosmetikos firmose.

aisku kad neveda,isejo senai jau thumbup.gif turi savo kursus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gutjera @ 2011 03 17, 12:30)
Sveikos merginos galvojau, kad noreciau uzsirasyti i kirpejos kursus, bet kam man to reikia is dalies. Esme ta, jog noriu ismokti sukuosenu su ilgais plaukais darymo meno, kad galeciau savo mergina graziai pinti, bet kam man reikia kirpimo, dazymo ir kitu dalyku kurie nera man labai svarbus, man svarbiausia ismokti pinti. Todel klausiu gal kas turi laisvesnio laiko ir zinoma kantrybes, ir noretu mane pamokyti?  I a.z.  ACIU  ax.gif

Sveika.Yra keletas mini pamokeliu kasu pynimo ir internete,pabandyk paieskoti.Kasu pynimai ispopuliarejo pries daugiau nei metus,bet dar vis labai madingi.Tik reikia kantrybes ir fantazijos.
Atsakyti
Sveiki,

šiuo metu daug NEMOKAMŲ mokymo programų, kavalifikacijos kėlimo seminarų, individualių verslo konsultacijų, visiems Vilniaus rajono ir miesto gyventojams siūlo LR Žemės ūkio ministerijos projektas "Keičiu veiklą".
Daugiau apie projektą ir galmybę mokytis NEMOKAMAI rasite tinklapyje www.keiciuveikla.lt. Į visus mokymus reikalinga išankstinė registracija.
Kviečiame prisijungti prie jau dalyvaujančių projekte!
Atsakyti