Idomu buvo skaityti kaikurių nuomones.
Tiesa,pati apėjau visus įmanomus kursus Kaune.Pirma,man labai svarbi aplinka, todėl antisanitarinės ar abejotinos kokybės patalpos manęs nedomino.
Antra,na kokio lygio gali būt mokymai,jei naudoja shwarckopf dažus,ir įsivaizduoja tobulumo viršūnę,trečia,bendravimas su tavimi,kai kalba eina apie galbūt potencialią mokinę.
Daugiausiai pliusų,bei vienareikšmiškai laimėjo femina bona.
O dabar paaiškinimas kurios nelabai turi supratimą kuo skiriasi feminos bonos plataus profilio kirpėjo kursai,nuo tarkim kursų savanoriuose (nekalbu apie birža,nes iš ten moterys išeina nieko nemokėdamos).
Po feminos bonos galėsit dirbti grožio salone nuo pat pradžių,o po savanoriuose esančių kursų norint kad priimtu į grožio saloną,reikia arba nerealių gebėjimų,ką pripažinkim,turi ne kiekviena,arba tobulinimosi kažkur aukščiau,seminaruose,ar toj pačioj fb.
Manęs nežavėjo perspektyva po kursų visą gyvenimą dirbt devynaukščio kirpykloj ,su shwarckopf,todėl pasirinkau mano manymu kokybę,nors ir skaudžiai kertančia per kišenę.
Investuoji į save.O tai tokia specialybė,kad jei nuolat nekiši į savęs tobulinima bei priemones, apie gerą kaip kirpėjos/stilistės vardą galvot sunku.
Man užkliuvo tai , kad swartskof medžiagos blogos?? Lyg tai kokia kritika? Kursuose merginoms siūlomos vienos iš profesionaliausios žinomiausios firmos , kokybiškos medžiagos , kuriomis ir klientai labai patenkinti.Čia manau tik kursų privalumas
Aišku galima naudoti ir kokias labai pigias mažiau kokybiškas itališkas medžiagas, bet...O baigus kursus tu gali dirbti su kokiomis nori .Ir labai liūdna klausytis , kai nieko nemokanti mergina laiko blogu dirbti devynaukšyje...įdomu keliaaukštyje ji dabar dirba?