labutis,nu neturiu galimybes atvaziuoti apsikirpti ,as ne is kauno,bet tavim tikiu ir jau telefonu prisiregistravau, pradesiu nuo spalio 18d. tik dar reikia susirasti kur gyvensiu,bet gal rasiu kanors issinuomosiu,gal nenores niekas 4 men. nuomoti bet manau kaip nors ,viskas bus gerai ,sekmes jums ten kirpejoms
gaila,jau nepasimatysim,mes baigiam spalio 14d ,bet ateisim aplankyti jus butinai,dideliausios sekmes
QUOTE(berta.p @ 2010 09 17, 18:24)
labutis Jurgitele, vat jeigu ateisi tai tikrai susitiksim as nuo 2 iki 6 mokysios, tada jau as tave apkirpsiu oi kaip apkirpsiu , gal gali parasyti jonavos 26a ,kaip tas rajonas vadinasi , ieskau buto nenosiu paskutinei dienai pasilikti , ar cia kazkur salia akropolio jusu kirpykla?aciu
ne ne ne prie akropolio o prie pilies ant pacio lituanikos ziedo centras ta vieta vadinasi,kazkur centre ir ieskok ,bet manau vistiek vazinet reikies nes ten salia tai nzn tu butu ar labai jau daug,senamiesty ieskokit,tada bus arciau ateiti butinai kirpsiuosi pas tave,todel prasau labai stengtis as sakiau meistrei kad butinai ateisim bet mums pacias gabiausias prasiau kasytes ateisim pintis link pavasario turesit darbo
QUOTE(Minaless @ 2010 05 11, 00:29)
Taigi Feminos Bonos kursu tikrai nerokomenduoju, ten tik pinigu plesimas is zmoniu mainais uz minimalias zinias ir prasta atmosfera.
Tikiuosi nepabodo skaityti ir padejau toms panelems kurios negali apsispresti
Tikiuosi nepabodo skaityti ir padejau toms panelems kurios negali apsispresti
Baigiau ne viena kvalifikacijos kelimo kursą Femina Bonoje Kaune. Molonus ir šilti prisiminimai ir atsilepymai
Dėstytojos
sveikos, užsirašiau kirpėjos kursams Klaipėdos Elizos mokymo centre. lapkritį arba gruodį startuoju ech, laukiu nesulaukiu... man taip patinka cackintis su plaukais
QUOTE(labo @ 2010 10 12, 15:30)
sveikos, užsirašiau kirpėjos kursams Klaipėdos Elizos mokymo centre. lapkritį arba gruodį startuoju ech, laukiu nesulaukiu... man taip patinka cackintis su plaukais
kiek kursai tau kainuos? kiek laiko truks?
QUOTE(Zimbabve2010 @ 2010 10 12, 17:34)
kiek kursai tau kainuos? kiek laiko truks?
400 litų per mėnesį, arba 3200 bendrai. tai padalinkit labai labai noriu mokytis - plaukus seserims, mamai karpau, dažau vis... tokia savamokslė kolkas kadangi, kaip supratau, moterų iš darbo biržos ten nebesiunčia, o grupė susidaro iš mokančių iš savo kišenės, tai ir neaiški kolkas kursų pradžia - ar susirinks lapkričiui, ar startuos mažesnė, tačiau startuos, nauja grupė gruodį. man tai nesvarbu. netgi geriau gruodį, nes mažius dar nepriimamas į lopšį...
QUOTE(labo @ 2010 10 12, 17:41)
400 litų per mėnesį, arba 3200 bendrai. tai padalinkit labai labai noriu mokytis - plaukus seserims, mamai karpau, dažau vis... tokia savamokslė kolkas kadangi, kaip supratau, moterų iš darbo biržos ten nebesiunčia, o grupė susidaro iš mokančių iš savo kišenės, tai ir neaiški kolkas kursų pradžia - ar susirinks lapkričiui, ar startuos mažesnė, tačiau startuos, nauja grupė gruodį. man tai nesvarbu. netgi geriau gruodį, nes mažius dar nepriimamas į lopšį...
ilgi kursai nusimato smagu labai dziaugiuosi del taves as tai nezinau kada savuosius pradesiu lankyti, nes dar studijuoju, neiseina kazka suderinti. o taip noreciau pabaigti kirpeju kursus, ir dirbti.labai jau to noriu...
ačiū aš, kaip viena anksčiau rašiusi narė, noriu kažko dėl dūšios... studijuoju, dabar akademinėse, tai ir mąstau kaip čia bus toliau... realiai planuojame išvažiuot gyvent į užsienį, tai vyras sako pabandyt - baigusi pirmą kursą dabar nei normalaus darbo pagal specialybę, kuri, beje, man nemiela visiškai - dėl "popieriaus" mokausi, nei šiaip kokio darbo dabar rasiu iš po motinystės atostogų įmonė, kurioje dirbau, fiktyviai bankrutavo. esu bedarbė, o dar ir du vaikai ant kupros - reiks mąstyt ką į burną įdėt. tai nusprendžiau pasimokyt kirpėjos amato tuo pačiu. jau daug metų dažau plaukus sau bei pažįstamoms ir tas dažymas man patinka žiūrėsim kaip bus toliau... kolkas esu patenkinta, kad nusprendžiau mokytis