Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpėjų kursai, stažuotės

QUOTE(maye @ 2009 10 29, 11:12)
ir as is Klaipedos, lb noreciau lankyti tokius kursus, bet kad kaip brangu doh.gif  jauciu nelabai rasiu kur poto darbo, jei praktikos neturi verysad.gif

na as kaip suprantu per siuos kursus duoda nemazai ir praktikos g.gif idomu butu isgirsti baigusio siuos kursus zmogaus nuomone rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2009 10 29, 10:12)
ir as is Klaipedos, lb noreciau lankyti tokius kursus, bet kad kaip brangu doh.gif  jauciu nelabai rasiu kur poto darbo, jei praktikos neturi verysad.gif

Tai eikite per darbo birza jums moketi uz kursus tada nereikes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kotryna0 @ 2009 10 29, 16:08)
na as kaip suprantu per siuos kursus duoda nemazai ir praktikos  g.gif  idomu butu isgirsti baigusio siuos kursus zmogaus nuomone  rolleyes.gif

mano broliene dabar mokinasi klp tuose kursuose tai labai patenkinta, po menesio paskaitu jau dirba, praktikuojasi ten pat esancioje kirpykloje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2009 10 22, 17:41)

Pasirinkau siuos kursus todel,kad neturiu galimybes mokintis 7 -8 menesius kasdien po 8 val Feminoj Bonoj,o ir pinigu tokiems kursams "lysnu" ner kolkas, vistik 6300  smile.gif

kiek zinau 4 val per diena smile.gif
Atsakyti
[quote=gussste23,2009 10 29, 18:41]
Papildyta:

kad niekas neduoda tu kursu, sako turi perdaug diplomu, prasiau ne karta blink.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Na bent Kaune Femina Bona, tai nuvyle visiskai.. Kaina ABSOLIUCIAI neatitiko, to ka gavau. Visi dalykai neblogai (modeliavimas, dazymai), bet su kirpimais - absoliutus nulis ziniu. Kadangi taip jauciasi visa grupe, tai situacija labai aiski. Tikiuosi kituose miestuose kiti destytojai paruosia geriau. Beje 6300 Lt, tai dar ne viskas, viska reikia pirktis pacioms, netgi segtukus, bigudukus ir pan. "Aukstas lygis".. Kojos antra karta ten nekelciau.
Atsakyti
QUOTE(Anitele @ 2009 10 29, 19:36)
kiek zinau 4 val per diena smile.gif

http://www.feminabon...90e4aa6d40df636

mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=maye,2009 10 29, 21:01]
[quote=gussste23,2009 10 29, 18:41]
Papildyta:

kad niekas neduoda tu kursu, sako turi perdaug diplomu, prasiau ne karta blink.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
[/quote]
Nemokamai gal ir neduos nieko,bet ju mokymo centruose galima mokamus kursus lankyt.Reikia kreiptis i Darbo Rinkos Mokymo Centro,kuriama yra kirpeju kursai,direktoriu.Kaina neturetu buti didele.Pabandyk. 4u.gif O siaip yra dar viena galimybe ismokti ir praktikos gauti-susitarti uz tam tikra mokesti,su gera kirpeja,ir mokytis is jos,veliau,ten pat ir pasipraktikuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(superjulia @ 2009 11 01, 20:38)
Nemokamai gal ir neduos nieko,bet ju mokymo centruose galima mokamus kursus lankyt.Reikia kreiptis i Darbo Rinkos Mokymo Centro,kuriama yra kirpeju kursai,direktoriu.Kaina neturetu buti didele.Pabandyk. 4u.gif O siaip yra dar viena galimybe ismokti ir praktikos gauti-susitarti uz tam tikra mokesti,su gera kirpeja,ir mokytis is jos,veliau,ten pat ir pasipraktikuosi mirksiukas.gif

Klp Darbo Rinkos Mokymo Centre kainos apie 4000lt doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_Kristina @ 2009 11 01, 17:33)
Na bent Kaune Femina Bona, tai nuvyle visiskai.. Kaina ABSOLIUCIAI neatitiko, to ka gavau. Visi dalykai neblogai (modeliavimas, dazymai), bet su kirpimais - absoliutus nulis ziniu. Kadangi taip jauciasi visa grupe, tai situacija labai aiski. Tikiuosi kituose miestuose kiti destytojai paruosia geriau. Beje 6300 Lt, tai dar ne viskas, viska reikia pirktis pacioms, netgi segtukus, bigudukus ir pan. "Aukstas lygis".. Kojos antra karta ten nekelciau.

Visur reik savo įrankius turėt, koks gi meistras be įrankių? kas kad paskolintų, o kaip paskiau dirbt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 11 01, 22:54)
Visur reik savo įrankius turėt, koks gi meistras be įrankių? kas kad paskolintų, o kaip paskiau dirbt 4u.gif

Tai as nekalbu pvz. apie zirkles. Bet jie skelbime informuoja, kad visus reikalingus irankius mokymosi procesui duoda, tai yra visiska neteisybe. As net neketinu dirbti Lietuvoje, uzsienyje salonas man viska duos, taigi koks tikslas man viska pirktis?
Atsakyti
QUOTE(mama_Kristina @ 2009 11 01, 22:46)
Tai as nekalbu pvz. apie zirkles. Bet jie skelbime informuoja, kad visus reikalingus irankius mokymosi procesui duoda, tai yra visiska neteisybe. As net neketinu dirbti Lietuvoje, uzsienyje salonas man viska duos, taigi koks tikslas man viska pirktis?

Jei neketini lt dirbti,tai ir i kursus lt neverta eiti.Tikrai tikrai.Geriau ieskokis toje salyje kursu ar mokymo istaigu,kurioje ruosiesi dirbti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2009 11 02, 16:27)
Jei neketini lt dirbti,tai ir i kursus lt neverta eiti.Tikrai tikrai.Geriau ieskokis toje salyje kursu ar mokymo istaigu,kurioje ruosiesi dirbti. 4u.gif

Kodel neverta? Feminoje kursai vedami Pivoit Point programa. Si programa yra amerikieciu - Cikagoje isikures ju institutas. Tai jeigu as ketinu dirbti USA kodel man turetu buti neverta mokytis LT? O del irankiu, tai pirmiausia reikia vykdyti tai, apie ka labai placiai skelbiesi. Jeigu egzamino metu(egzamino laikas - 1 valanda) mokykloje yra viena kirpmo masinele, vienos tiesinimo zyples, o mokiniu dvylika, tai man neatrodo, kad tai yra normalu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_Kristina: 03 lapkričio 2009 - 10:27