Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

Manoji irgi labai daug laiko praleidžia su krūtimi burnoje. Bet vakarais būna - nenuotaika, pilvelis ar dar kas - griebia krūtį, dorai nepatraukia, spjauna ir užrėkia. Ir vėl griebia ir t.t. Patrauki nuo krūties - negerai, verkia. Tai namuose mes tokiu atveju einam nardyti. O svečiuose tuojau išgirsti - tai gal pieno nėra. Esu kartą iš piktumo anytai per pusę kambario pieno fontaną išspaudusi iš spenelio po jos tokios diagnozės.

Va apie tai kalba smile.gif Aš nemanau, kad pieno trūksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2005 02 01, 13:22)
Esu kartą iš piktumo anytai per pusę kambario pieno fontaną išspaudusi iš spenelio po jos tokios diagnozės.

Va apie tai kalba smile.gif Aš nemanau, kad pieno trūksta smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Esu kartą iš piktumo anytai per pusę kambario pieno fontaną išspaudusi iš spenelio po jos tokios diagnozės.

Čia geras tongue.gif Mano anyta irgi mane iki pasiutimo varo : tai dar maitini?
Mano mažąjai anksti prasidėjo pilvuko diegliukai cry.gif Tai vakarais paimdavo papuką,patraukia ir verkia. Mama kai užmatė: duok mišinuką. Teko labai griežtai pasakyti,kad nieko papildomo neduosiu.

O dėl arbatėlių irgi : kaip galima neduoti arbatų,juk turi atsigeti blink.gif Tipo mamos piene vandens nėra blink.gif

crocus šaunuolė. Labai geros tavo taisyklės.

raideles laikau kumščius.
Atsakyti
Mane tai labiausiai terorizavo apylinkės gydytoja ir seselė. Net baisu dabar ir prisiminti. Jau nuo pirmos savaitės sesutė pas mane lakstė beveik kasdien ir vis siūlė nusitraukt pažiūrėt kiek turiu pieno. Paskui kai sužinojo, kiek 2 savaičių sveria, tai išvis maniau iš proto išves, net nerašysiu čia, kokių komentarų susilaukiau. Vienas iš paskutinių mūsų susitikimų buvo, kai atėjo gydytoja su sesute ir pagrasino tuojau pat iškviesti vaikų teisių apsaugą, jei nesutiksiu gultis su vaiku į ligoninę, nors jau tas svoris savaitė kaip normaliai augo...Žinokit po tokių "bajerių" tai anytos kokie nors pasvaisčiojimai tik pro ausis man praeina biggrin.gif
Atsakyti
Mamytes, noriu jusus paklausti: ar jusu user posted image uzkandziauja. mano vaikinukas pavalgo, po kokiu 15 -30 minuciu vel nori, taciau zindo kokias dvi minutes ir vel palaimintai user posted image Net nezinau ka tokiu atveju daryti? O zindukas jam priesas numeris vienas
Atsakyti
Kai mano sūneliui buvo 2-3men.,tai prieš užmiegant visada turėdavo čiulpti krūtį.Kitaip būdavo neužmigdysi doh.gif Turbūt todėl, kad soskės neimdavo nors tu ką...Jei tik įkišdavau, tuoj pat ji atsirasdavo už poros metrų(spjaudavo supykęs).O dabar gi reikalai taisosi thumbup.gif Jau ir soskytę čiulpia, todėl krūtį ima tik valgyti.
Mamos, o ką daryti jei vaikutis negeria jokių arbatėlių?
Atsakyti
DiDiDu 4u.gif

Egliuke, superšaunuolė ir stipri mama. thumbup.gif

Peledziuke,maniškis tai labai mėgsta taip kai jau ir sotus,bet va pasiskanint-čiulpt čiulpt ir viskas.Nusisuka,užsiima kuo ir vėl pas mamą-aha dar noriu vėl čiulpt čiulpt.. tongue.gif

Virgyte,
Iki 6 mėn. visai negirdžiau kitais skysčiais. O dabar po truputį geria viską iš puoduko,bet labai po nedaug. Max. pusę puodelio,bet ir skrandukas jo mažas,maži ir poreikiai.
Atsakyti
QUOTE(virgyte @ 2005 02 02, 10:58)
Kai mano sūneliui buvo 2-3men.,tai prieš užmiegant visada turėdavo čiulpti krūtį.Kitaip būdavo neužmigdysi doh.gif Turbūt todėl, kad soskės neimdavo nors tu ką...Jei tik įkišdavau, tuoj pat ji atsirasdavo už poros metrų(spjaudavo supykęs).O dabar gi reikalai taisosi thumbup.gif Jau ir soskytę čiulpia, todėl krūtį ima tik valgyti.
Mamos, o ką daryti jei vaikutis negeria jokių arbatėlių?

Aš saviškei arbatėles duot pradėjau nuo kokio 7 mėnesio, ir tai iš pradžių duodavau tįik virintą vandenuką o arbatėles dar vėlaiu. rolleyes.gif
O čiulptumo maniškė ligoninėj neėmė, paskui jau ėmė, o nuio 8 mėnesio vėl neėmė ir tada jau aš pati patapau jai čiulptuku blush2.gif Aišku norėtūsi kad imtų čiulptuką, bet ką padarysi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2005 02 01, 13:22)
O svečiuose tuojau išgirsti - tai gal pieno nėra. Esu kartą iš piktumo anytai per pusę kambario pieno fontaną išspaudusi iš spenelio po jos tokios diagnozės.

Čia tai GERAS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gifŠAUNUOLĖ thumbup.gif Isivaizduoju anytos reakciją biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti

Mano nuomone iš tų arbatų jokios naudos. Ypač iš granuliuotų. Vienas cukrus. O sultytės mažina apetitą. Vienžo nuo 8 mėnesio duodu tik vandenuką. Žinoma ne bet kokį. Neptūno arba Vittel. Jie turi mažai mineralinių medžiagų.

O dėl papuko : iki šiol užmiga tik žysdama . Auklė tai paprastai užmigdo,net nesupa blink.gif O aš tik su papu blink.gif

Mano mažė kartais dūksta po kambarį,o aš sėdžiu ant sofos ir ją ganau. Tai būna pribėga ir veiduku į papuką. Patraukia kelis gurkšnius ir vėl žaisti tongue.gif Nors kai būna vandenukas netoli,pati nueina ,paima ir atsigeria tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(DiDiDu @ 2005 02 02, 23:11)

O dėl papuko : iki šiol užmiga tik žysdama . Auklė tai paprastai užmigdo,net nesupa blink.gif O aš tik su papu blink.gif

MAno vyras irgi kažkaip užmigdo be papuko, kai manęs nėra, o vat pas mane kruopa užmiega tik su papuliu g.gif tongue.gif
Atsakyti
Merginos, noriu isiterpti i jusu pokalbi su tokiu klausimu, gal jums teko girdeti panasiu "perspejimu". Mano maziui 1 metai ir 2 menesiai, maitinu tik vakare pries miega ir naktimis, o siandien bendradarbe sako, geriau tu ji nujunkyk, nes uzauges tipo gali buti zydras, nes kazkas jai apie toki pasakojo, kuri motina neva tai iki 2 metu maitino, o jis uzauges paaiskejo esas kitos orientacijos. Man kazkaip visa tai kvepia briedu, nors jau ir noredavau nujunkyti vien todel, kad nusibodo naktimis jam ta papa kaisioti, o miega tai neramiai, bet kad jis buteliuko ne is tolo neprisileidzia.
Atsakyti