Mamytės, kurios galvojat, kad pienuko trūksta, tik nepradėkit primaitinti vien dėl to, kad jums atrodo, jog vaikelis mažai miega, daug žinda ir pan. PASVERKIT VAIKELĮ, ir matysit tikrą situaciją. Jei pradėsit duoti mišinuką, kelio atgal beveik nebebus Beje, aš kai pradėjau primaitinėti mišinuku, buvau netgi išsinuomojusi svarstykles ir sekiau, kiek vaikutis suvalgydavo mano pieno. t.y. sverdavau prieš maitinimą ir po maitinimo su tais pačiais drabužėliais. Tokia taktika yra geriausia nustatyti, ar vaikučiui tikrai trūksta maistelio. Be to, daug domėjausi, kodel man trūko pienuko ir supratau tik tiek, kad labai retai pasitaiko tokie atvejai, jog pienuko tikrai trūksta, dažniausiai mamos tik pergyvena Taigi, aukščiau nosį
Nu va Raideles susukai man visa prota Gal ir ne pienas cia kaltas , bet kad pilvuku tikrai nesiskundziam, nu retokai skundziames, kai mama ko negero uzvalgo. TAda man belieka dantim kalte verst Bet kad dantenos nepasikeitusios . O man tikrai atrodo, kad ji maziau zyzia kai as pradejau daugint pieno
Egliuke, primaitint tikrai kolkas nesiruosiu, nes su svorio lyg viskas gerai
Egliuke, primaitint tikrai kolkas nesiruosiu, nes su svorio lyg viskas gerai
mes jau nemazi, gal ir per velai, bet prisijungiam prie jusu..
Maitinu krutini ir kiek tik dar galesiu tiek maitinsiu..
Maitinu krutini ir kiek tik dar galesiu tiek maitinsiu..
ŠAUNUOLĖ linau
aciu uz info tikrai skaitysim
O as siandien ryte uzciuopiau vienoje krutyje dideli guzeli: mano sunelis kazkodel nakti labai venge tos kruties, tai as, kad nekankinti vaiko, daviau vis kita. Rezultatas-kieta ir skaudanti krutis. Iki pietu , nors ir labai "ikalbinejamas", sunelis tos kruties nenorejo. Taciau po pietu jis pats jau norejo man padeti: kad ir pykdamas, taciau jis istrauke pienuka, o as isvengiau uzdegimo. Nemaniau, kad bus taip parasta.
Sveikos, mamytes, ir as noriu jungtis i jusu gretas Maitinu 5 su virsum menesiu Maniau, kad tiek neistempsiu.. Praktiskai nuo pirmo menesio kaip prasidejo tos nelemtos laktostazes, taip kankinausi iki siol Ir taip praktiskai kelis kartus per menesi su saltkreciu ir temperatura iki 40...Daug kartu galvojau,- kodel, juk viska darau pagal rekomendacijas..Ir tik dabar pagaliau supratau savo beda..Negaliu guleti ant sono, negaliu nesioti liemeneles, turiu vaika ir nakti kelti, kad zistu, nes kitaip garantuotas krutu degimas O dabar pagaliau atradau, kad man daznai kemsasi latakeliai (atsiranda baltas taskelis ant spenelio), ko pasekoje vel laktostaze. Anksciau as isspausdavau tuos pieno kamstukus, o po sianakt..nu niekaip..nezinau, turbut vel nieko gero nebus.. Gal galit patarti, kazkuri minejo kazkokius latakeliu kateteriukus ar pan. Kur ju galima rasti? Kaip naudotis? Juk latakeliai mikroskopiniai...kaip imanoma i juos pataikyti su tuo kateteriuku? ir aplamai ar neimanoma inesti infekcijos su tuo ''pletimu'' Prasau, padekit..
QUOTE(Raideles @ 2005 01 28, 18:20)
Oi mamos,aš ir vėl su temperatūra ir skaudančia krūtimi Nežinau kaip reikės išgyventi iki pavasario...
Laikykis