Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

Mamytės, kurios galvojat, kad pienuko trūksta, tik nepradėkit primaitinti vien dėl to, kad jums atrodo, jog vaikelis mažai miega, daug žinda ir pan. PASVERKIT VAIKELĮ, ir matysit tikrą situaciją. Jei pradėsit duoti mišinuką, kelio atgal beveik nebebus sad.gif Beje, aš kai pradėjau primaitinėti mišinuku, buvau netgi išsinuomojusi svarstykles ir sekiau, kiek vaikutis suvalgydavo mano pieno. t.y. sverdavau prieš maitinimą ir po maitinimo su tais pačiais drabužėliais. Tokia taktika yra geriausia nustatyti, ar vaikučiui tikrai trūksta maistelio. Be to, daug domėjausi, kodel man trūko pienuko ir supratau tik tiek, kad labai retai pasitaiko tokie atvejai, jog pienuko tikrai trūksta, dažniausiai mamos tik pergyvena rolleyes.gif Taigi, aukščiau nosį victory.gif
Atsakyti
Nu va Raideles susukai man visa prota doh.gif umn.gif Gal ir ne pienas cia kaltas g.gif, bet kad pilvuku tikrai nesiskundziam, nu retokai skundziames, kai mama ko negero uzvalgo. TAda man belieka dantim kalte verst blink.gif cry.gif Bet kad dantenos nepasikeitusios g.gif. O man tikrai atrodo, kad ji maziau zyzia kai as pradejau daugint pieno g.gif umn.gif
Egliuke, primaitint tikrai kolkas nesiruosiu, nes su svorio lyg viskas gerai yess.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidullka: 25 sausio 2005 - 18:06
mes jau nemazi, gal ir per velai, bet prisijungiam prie jusu..
Maitinu krutini ir kiek tik dar galesiu tiek maitinsiu..
Atsakyti
ŠAUNUOLĖ linau 4u.gif
Atsakyti
Labs rytas, hi.gif
Šiandien siūlome paskaityti dar vieną naudingą jums straipsnį Žindymo tema tituliniame www.supermama.lt puslapyje "Jei kūdikis kandžiojasi" . ČIA
Sėkmės!
Atsakyti
aciu uz info 4u.gif tikrai skaitysim smile.gif
Atsakyti
O as siandien ryte uzciuopiau vienoje krutyje dideli guzeli: mano sunelis kazkodel nakti labai venge tos kruties, tai as, kad nekankinti vaiko, daviau vis kita. Rezultatas-kieta ir skaudanti krutis. sad.gif Iki pietu , nors ir labai "ikalbinejamas", sunelis tos kruties nenorejo. Taciau po pietu jis pats jau norejo man padeti: kad ir pykdamas, taciau jis istrauke pienuka, o as isvengiau uzdegimo. biggrin.gif Nemaniau, kad bus taip parasta. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, hi.gif

Tęsiame žindymo savaitę: Šiandien jums siūloma pasiskaityti vienos mamos papasakotą žindymo istoriją wub.gif "Žindžiau kas 45 minutes"
www.supermama.lt titulinis psl. ČIA
Malonaus skaitymo! wub.gif
Atsakyti
Labai gražus straipsnis, ačiū tau,Aurėja wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes, ir as noriu jungtis i jusu gretas 4u.gif Maitinu 5 su virsum menesiu biggrin.gif Maniau, kad tiek neistempsiu.. blush2.gif Praktiskai nuo pirmo menesio kaip prasidejo tos nelemtos laktostazes, taip kankinausi iki siol cry.gif Ir taip praktiskai kelis kartus per menesi su saltkreciu ir temperatura iki 40...Daug kartu galvojau,- kodel, juk viska darau pagal rekomendacijas..Ir tik dabar pagaliau supratau savo beda..Negaliu guleti ant sono, negaliu nesioti liemeneles, turiu vaika ir nakti kelti, kad zistu, nes kitaip garantuotas krutu degimas doh.gif O dabar pagaliau atradau, kad man daznai kemsasi latakeliai (atsiranda baltas taskelis ant spenelio), ko pasekoje vel laktostaze. blink.gif Anksciau as isspausdavau tuos pieno kamstukus, o po sianakt..nu niekaip..nezinau, turbut vel nieko gero nebus.. schmoll.gif Gal galit patarti, kazkuri minejo kazkokius latakeliu kateteriukus ar pan. Kur ju galima rasti? Kaip naudotis? Juk latakeliai mikroskopiniai...kaip imanoma i juos pataikyti su tuo kateteriuku? ax.gif ir aplamai ar neimanoma inesti infekcijos su tuo ''pletimu'' schmoll.gif Prasau, padekit.. 4u.gif
Atsakyti
Oi mamos,aš ir vėl su temperatūra ir skaudančia krūtimi cry.gif Nežinau kaip reikės išgyventi iki pavasario...
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2005 01 28, 18:20)
Oi mamos,aš ir vėl su temperatūra ir skaudančia krūtimi  cry.gif  Nežinau kaip reikės išgyventi iki pavasario...

Laikykis console.gif
Atsakyti